Bölüm 11/ 👨‍✈️👩‍💼

142K 7.6K 1.2K
                                    


Bölüm ithafları eklendi.

Bölüm ithafı- zemzem_47 / denizozlem56

&

Sabah çalan zil ile uyandım. Saate baktığım da 8 bile olmamıştı. Hızla üstüme hırka geçirip aşağı indim. Seda'nın umrunda olamadı nasıl olsa evde her işi yapan Gamze vardı. Hırkanın  önünü bağlayıp kapıyı açtım. Kapıyı açtığımda karşımda duran Emre'nin elinde dün ajanlık numaraları ile aldığım ped vardı.

"Sanırım bunu benim poşetime koymuşsun" dedi gülmemek için dudaklarını ısırırken.

Sonuna kadar inkar kızım hadi aklına kuvvet, yaparsın sen bu işi! Kendime gazda verdiğime göre işte şimdi sıçtık!

"Benim değil o" dedim elindekine zararlı maddeymiş gibi bakarak.

"Benim mi o zaman?" dedi Emre şaşkınlıkla.

"Ben nereden bileyim? Ne yapıyorsan artık?" dedim kaşlarımı yukarı kaldırıp, dudağımı büzerken.

"Yok artık daha neler? Ne yapacağım ben bunu Gamze? Markette karıştı bence benden sonra sen vardın." dedi Emre üstündeki şaşkınlıktan sıyrılıp, kendinden emin konuşurken. Hemen sıvama aşamasına geçtim.

"Senden öncekinin de olabilir, içine atmışsındır belki poşetin" dedim bana verdiği bahaneyi kullanarak.

"Benden önceki müşteri 70 yaşındaki dedeydi. Ne yapacak acaba tavuklarına mı kullanacak?" dedi güldü gülecek arası.

"Ver şunu Allah'ın cezası!" dedim elinden alıp kapıyı hızla yüzüne kapattım.

Kapattığım anda da kahkahasının o muhteşem tınısını duydum. Yüzümde istemsizce bir gülümseme oluşurken, az önce olan konuşma geldi aklıma. Benim sonuna kadar inkar modu da kapanmış oldu böylece. Kapının açılmasıyla Seda görüş alanına girdi.

"Ne oluyor ya sabah sabah?" dedi elleriyle gözlerini ovuşturarak.

"Yok bir şey" dedim yanından geçip üst kata çıkarken. Hâlâ sinirliydim, biraz daha konuşursak dün gecenin konusu patlayabilirdi ve ben sabaha sabah bu kadar rezil olmuşken Seda'nın cırtlak sesini hiç çekemezdim.

Odaya girip sinirle üstümdeki hırkayı çıkartıp attım. Yastığı yüzüme bastırıp çığlık attım. En sonunda rahatlayınca yastığı sakince yatağın üstüne bırakıp, kendimi de yatağa attım. Buz gibiydi içerisi hemen yatağın içine girip, dizlerimi karnıma çektim. Emre'nin evi niye sıcaktı da burasi soğuktu ki? Yatağın içinde döne döne sonunda tekrar uyudum.

Gözlerimi açtığım da başımda dikilen bir Seda vardı. Gözlerimi geri kapadım 'bu bir kabus şimdi gözlerini geri açacağım ve Seda gitmiş olacak' diye söyledim içimden.

"Gözünü açıyor bir de geri kapatıyor ya kalk çabuk kalk misafir geliyor" dedi Seda. 'Allah'ım kabus değilmiş ya' diyerek kalktım yattığım yataktan. Resmen kül kedisi hayati yaşıyorum. Seda' da üvey anne mi oluyor Allah korusun.

"Ne bakıp duruyorsun öyle ya" dedi Seda bana kaşlarını çatmış bakarken.

"Gül yüzüne bakıyorum sabah sabah seni görmek günümü nasıl da güzelleştiriyor" dedim ayağa kalkıp ona üstten bakarken. 1.50'lik boyuyla başını geriye atıp bana baktı.

"Laf mı sokuyorsun sen bana" dedi gözlerini kısarak.

"Yok canım estağfurullah ne haddimize" dedim yatağımı toplamaya başlayarak.

Dağ Başında Aşk (Tamamlandı)Where stories live. Discover now