Bölüm 45/ 👨‍✈️👩‍💼

126K 6.8K 3.8K
                                    


Emre'den

Kolları ile sıkıca sarılırken ona sarılmamak için zor tuttum kendimi. Aklımı başımdan alan varlığı ile bedenimi kitledim. Şimdi değildi, gözlerimde ki özlemi silip bakışlarımı donuklaştırdım.

Kolları ona sarılmadığımı fark edince geriye doğru düştü. Bir adım geri çekilmesem ona sımsıkı sarılır ve bırakmazdım. Gözlerime baktığında bir damla yaş sözüldü gözlerinden. O an nefret ettim kendimden ama buna bir son vermem gerekiyordu artık.

"Neden?" diye sorduğunda aklındaki bütün karmaşayı görebiliyordum.

"Öğrenemeyeceğimi mi sandın?" dediğim de bakışları öyle bir hâl aldı ki gördüm orada yatan pişmanlığı ve acıyı. Benden saklıyordu artık emin olmuştum.

"Emre ben" dedi ve sustu.

"Şimdi söyle Gamze neden?" dedim kollarından tutarken. Gözlerime bile bakamıyordu. Daha çok gözyaşı akmaya başladığında kendimi berbat hissettim.

"Emre kendine gel yoksa ben getiririm" dedi Semih sert bir şekilde.

Karşımda duran gözleri buğulu aşık olduğum kadına baktım. Kırılmıştı bunu görmemek için kör olmak gerekirdi. Beni kırdığı yerden kırmıştım onu. Ama bunu yapmam gerekiyordu derin bir nefes alıp Semihe döndüm.

"Sen karışma! Bu bizim aramızda" dedim susması için sert bir şekilde. Gamze ile aramıza kimsenin girmesine izin vermezdim.

"Saçmalıyorsun, bu kız senin için ne kadar uğraştı haberin var mı? Sırf sen oradan kurtul diye Gediz ile görüştü!" dediğinde gerilen sinirlerim ile Semihin üstüne yürüdüm.

"Var! Haberim var! Benim yanımda çağırdılar adını. Gamze dediler senin sevdiğin kız, aşık olduğun kız o piçi çağırıyor dediler. Peki senin bunun benim için ne demek olduğundan haberin var mı?" dedim sinirle. Koluma dokunan elle yan tarafıma döndüğüm de Gamze'nin bana bakan gözleri ile karşılaştım.

"Yapma" dedi yumruklarını sıkarken, gözleri dolmuştu yine ama o kendinden başka herkesi düşünüyordu.

"Sen Gamzeli bugün beni hayalkırıklığına uğrattın. İlk bana gelmeliydin, ilk beni görmeliydin. Benim, en çok benim ihtiyacım vardı sana. Şimdi benden sakladığın diğer mevzuya gelelim" dedim kolundan tutup benimle birlikte gelmesini sağlayarak.

Elim boşluğa düşerken, kolumdan tutan elle arkamı döndüğüm anda Semih'in sert yumruğunu hissettim. İki adım geriye doğru gidip durdum. Semih bana öfkeli gözlerle bakarken Gamze elini ağzına kapatmıştı, çığlığını bastırmak ister gibi.

"Bir daha bu kıza böyle davran kardeş falan dinlemem seni yalvarana kadar yumruklarım. Anladım kırgındın öfkeliydin ama bu kız senden farksız mıydı? Sakın Emre!" dedi parmağını bana doğru sallayıp tehdit ederek.

"Sence ben onun saçının teline zarar verir miyim? Aşığım ulan ben o kadına! Gamze gidiyoruz" dedim elimi ona uzatarak.

Gamzeli yine beni şaşırtmadı bana yaklaşıp elimi tuttu. Dudağımdan akan kanın tadını hissediyordum. Gözleri Semihi bulurken sesi titresede konuştu.

"Semih sen git ben Emre'yle gideceğim" dedi.

"Tamam" dedi Semih başıyla onaylayıp.

Gamze ile birlikte Adliyeden çıkıp caddeye doğru ilerledim. Arabam Askeriye de kalmıştı hastaneye Ceyda'nın arabasıyla geldiğimiz için. Çenem sızlarken, kolumla dudağındaki kanı sildim.

Hayvan gibi vuruyordu, adamın lakabı boşuna Hulk değildi!

Adliyenin önünden bir taksi çağırdım. Gamze ile birlikte gelen taksiye bindik. İkimiz de sessizdik ama bu fırtınadan önceki sessizlik gibiydi. Lojmana girdiğimiz de cüzdanımı çıkarttım ücreti ödedim.

Dağ Başında Aşk (Tamamlandı)Where stories live. Discover now