2. Sezon Bölüm 13/👨‍✈️👩‍💼

49.3K 4.1K 12.6K
                                    


lale2661
veylel
burcucy26
FerdaKaralar
azaybgngdddcvh
SerifeKaya050
Ozlembro15
Mrsgecemavisi
yeterulenyeter
dnzbnkr
ElifBayar2510

Beni asla yalnız bırakmayan canım okuyucularım. Bu bölümü sizin için yazdım. İyiki varsınız...🧡

Bölümde oy ve yorum sınırı yok çünkü bu bir deneme. Atmayacağım bölüm dememe rağmen sırf meraktan atıyorum. Bana "haklısın yazarım" diyen okuyucularım sözlerinin arkasında duracak mi diye. Bakalım haftaya Çarşamba bölüm gelecek mi?

&

Emre'ye haber vermek için ilerliyordum ki sesini duydum. Kapıya doğru baktığımda burasının Çavuşlara ait olduğunu anladım. Belki kendi odasına girmiştir diye düşündüm. Odanın önünden ilerlemeye başladığımda merakıma engel olamadım, dinlemeye başladım.

"Sana sürekli korunduğunu söyledim. Bir an bile yalnız bırakmıyorlar, Uğur benden şüphe etmeye başladı zaten. Kes sesini Sercan, burada bende tehlikedeyim." Duyduğum sözlerle donup kaldım. Sercan'a çalışıyordu, Uğur haklıydı. Hemen arkamı dönüp hızla ilerlemeye başlamıştım ki bir el ağzımı kapattı.

Biraz önce çıktığım koridora çekilirken dirseğimi kaburgasına geçirecekken "Gamze benim, sessiz ol" diyen Haşim Albayın sesini duydum.

Ağzımdaki elini çekince karşı karşıya geldik, şok içinde gözlerim kocaman olmuştu. O an Çavuşun odasının kapısı açıldı, duvara yaşlanmış kenardan bakıyorduk bizde. Çavuş etrafa baktıktan sonra hızlı adımlarla az önce benim ilerleyeceğim koridordan geçti. Haşim Albay beni çekmese kesin yakalanırdım.

"Hadi gel" dedikten sonra tam tersi yöne doğru ilerlemeye başladık. Bir üst kata merdivenlerden çıkıp, Albayın odasına girdik.

"Emre nerede?" diye sordu koltuğuna oturduğunda telefona uzanarak.

"Çalışma odasındaydı." Beni bekliyordu üstelik endişelenmiş olmalıydı.

Haşim Albay telefonda tuşlara bastığında çünkü eski tip ev telefonlarındandı Emre'nin odasını aradığına emindim. "Emre çalışma odamdayım, Gamze burada hemen gel" dedikten sonra karşıdan olumlu bir yanıt almış olacak ki kapattı.

Dağ Başında Aşk (Tamamlandı)Where stories live. Discover now