Bl|22 naMgi

4.1K 236 136
                                    

Veee işte karşısınızda 2420 kelimelik saf smut bir bölüm! UYARI!! +18 BÖLÜM, İSTEMEZSENİZ OKUMAK İÇİN SİZİ TUTAN OLMAYACAKTIR.
Daha fazla oylamadan sizi bölümle bırakayım, satır arası yorum sevdiğimi hatırlatmak isterim :) :) iyi okumalar 🖤🖤
Dipçe: bölümü istediğim softlukta yazdığımı farkedince bende aynı medyadaki gibi oldum. Teşekkürler saygılar tekrardan iyi okumalar.

MIN YOONGI

Arada bir kasılan bedenimle bakışlarımı tavana dikmiş ve uzun zamandır böyle yoğun bir orgazm yaşamadığımın bilinciyle bunun ne kadar sarsıcı olduğunu unuttuğumu farketmiştim. Kendini yanıma bırakmış tepkilerimi izleyen Namjoon hareketlenirken yataktan kalkacağını anlamıştım. Tamamıyla benimle ilgilenmiş kendini ihmal etmişti. Bunun halledilmesi gerektiğinin ikimizde farkındaydık. Bunu tek başına yapmasını istemediğim için yataktan çıkmasına izin vermemiş ve hemen uzanıp bileğini tutmuştum. Kafasını bana çevirip ne olduğunu anlamak istercesine baktığında utanma aşamasını çoktan atladığımız için doğrulmuş ve çıplak sırtına uzanmıştım. Kollarımı önünde bağlayıp yanağımı omzuna yaslarken de tatlı çıkmasını umduğum ses tonuyla konuşmuştum.

"Gitmeni istemiyorum..." yüzüne yayılan gülümsemeyle bir süre durmuş ardından bakışlarını önüne çevirmişti. Daha doğrusu önündeki büyük şişkinliğe.

"Halledip geleceğim." omzuna minik bir öpücük bırakırken kalkmasını istemediğimi belirtecesine kollarımı biraz daha sıkıca ona sarmıştım. Sorun da buydu işte, tek başına halletmesini istemiyordum ki. İç çekerek çenemi boynundaki girintiye yasladım.

"Bence birlikte halletmeliyiz..." Bakışlarını önünden çektiğinde bir süre duraklamış ardından kafasını geri çekerek yüzümü görmeye çalışmıştı. Ona kolaylık sağlamak adına kafamı yerleştirdiğim yerden kaldırmış ve al dudağımı dişlerken bakışlarına karşılık vermiştim. Zaten onu istediğimi açıkça belli etmiştim. Benden uzaklaşmasını istemiyordum. Beni sevdiği için hiç durmadan teşekkür etme imkanım olsaydı, bunu yapardım.

"Pişman olacağın bir şey yapmak istemiyorum." cümlesi kulağıma ulaştığında dişlerimin arasındaki dudağımı serbest bırakmış ve tek kaşımı yukarı kaldırmıştım. Gerçekten mi?! Pişman olacak bir şey yapmak mı?!

"Sence de o yolu çoktan yarılamadık mı? Üstelik pişman olacağımı da hiç sanmıyorum." adama çıplak bir şekilde sarılıp gitmemesini söylüyorum ve aldığım cevap pişmanlıkla ilgili bir şey oluyor. Düşüncelerinin güzelliğini her zaman sevsemde şuan tek istediğim oyken diğer düşünceleri sonraya bırakmak istiyordum.

" Şimdi... " kollarımı çözüp sırtından ayrılmış ve yatakta emekleyerek kucağına oturup bacağımı diğer tarafa atmıştım. Üzerindeki kotun kumaşını hissederken kollarımı boynuna dolamış ve gülümseyerek alnımı alnına yaslamıştım.

"Öyle bir öp ki beni... Şu ana kadar ki tüm öpücüklerini unuttursun." kısık bir ses tonuyla konuşurken yatağın başındaki boydan boya camlardan içeri giren ay ışığına eşlik eden şehrin ışıkları Namjoon'un güzel tenini vurguluyor beni içine çekiyordu. Ensesindeki saçları okşayarak dudaklarımı onunkilere uzatmış ve beni öpmesine izin vermiştim. Yumuşak ve sakin başlayan öpücüğümüz yavaş yavaş hızlanırken Namjoon'un yataktan destek alan ellerine uzanmış ve belime yerleştirdikten sonra omuzlarına tutunmuştum. Namjoon'un dili dudaklarımın üzerinden geçerken bunun beni gıdıklamış olmasına aldırmadan ağzımı aralamış ve onu karşılamıştım. Dillerimiz birbirine karışırken Namjoon belimi daha sıkı kavramıştı. Baş döndürücü öpücüğü yüzünden omuzlarına tutunsamda üzerindeki kotun kumaşı hiç hoşuma gitmiyordu. Onu hissetme ihtiyacıyla pantolonuna uzanmış ve savsak bir şekilde düğmeyi ve fermuarı açmayı denemiştim. Namjoon yaptığım şeyi anladığında dudaklarımızı ayırmış ve yerlerimizi değiştirerek onun için hemen tepki veren bedenimi yatağa bırakmıştı. Uzaklaşmasını istemeyerek kollarımı ona uzatmıştım. Gülümseyerek benim yapamadığımı yaparak pantolonun önünü açmış ve hızlıca sıyırıp arka tarafta bir yere bırakmıştı. Üzerimdeki yerini aldığında tekrar aynı hislerin vücudumda gezindiğini hissediyordum. Bunu onunda hissetmesini isteyerek kollarımı boynuna doladığım gibi bacaklarımı da beline dolamıştım. Benimle ilgilenirken ereksiyon olmuştu ve şuan alt taraflarımda hissettiğim şey bana bundan daha fazlasını olduğunu söylüyordu.

Doc. |NamGiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora