Karakter Tanıtımı

367 20 17
                                    

Minako Hikari

Görünüşü: Kahverengi düz ve uzun saçlara sahip. Gözleri de tıpkı saçları gibi kahverengi.

Boyu: 1.62 cm

Sevdikleri: Anime , kitap okumak ,müzik dinlemek ve köpeği Pakkun bir de Akemi

Sevmedikleri: Animeye laf eden insanlar , Kivi , Yalan söylenmesi

Sevdiği kişi :Haru

Hikayenin baş kahramanıdır. Anime onun için her şey demektir. Geçmişindeki en üzücü olay sevdiği kişinin aniden gitmesi ve bir daha haber alamaması. Kücük kardeşi Bon ile sürekli laf dalaşına girerler. Ama kardeşini çok sever. Üzüldüğünde sinirlendiğinde hep okulunun yanındaki parka gider. Ve internetten fanfiction okumayı da ihmal etmez. Hatta bu sayede bir çok anime arkadaşı olmuştur. Okuldaki anime arkadaşı ise herkesin bildiği üzere Akemi dir. Akemi aynı zamanda dostudur tıpkı Dan gibi. Ve Minako hala bir gün Haru nun geri döneceğini düşünmektedir.

Bon Hikari

Görünüşü: Ablasının aksine siyah kısa saçlara sahip. Gözleri ise mavi.

Boyu: 1.58

Sevdikleri: Ablasını sinir etmek , bilgisayar , arkadaşlarıyla anime izlemek

Sevmedikleri: Ablasını sinir eden insanlar , ders çalışmak ve odasını toplamak.

Sevdiği kişi: -

Bon , Minako nun küçük erkek kardeşidir. Ve 7.sınıfa gitmektedir. Okulunda onun gibi anime izleyen pek çok kişi vardır. Ve Bon u animr ile tanıştıran ablası olmuştur. Henüz otaku seviyesine erişememiştir. Odasını toplamadığından dolayı annesinden sürekli azar işitir gerçi bunu çok da aldırmaz. Çabuk sinirlenebilir ancak sinirini kontrol edebilmektedir. Gizlidrm gizliye Haru yu aramaktadır onu bulup ablasıyla tekrar buluşturabilmeyi istemektedir. Ve ablası gibi bir otaku olmayı çok istemektedir. Kısacası her şeyde ablasını örnek almaktadır.

Akemi

Görünüşü: Mor uzun hafif dalgalı saçlara sahip bir kız. Gözleri ise siyah.

Boyu: 1.64

Sevdikleri: Anime , voleybol oynamak , kitap okumak ve Minako

Sevmedikleri: Limon , karanlık ve futbol izlemek.

Sevdiği kişi: Aynı zamanda sevgilisi Dan

Akemi bazı nedenlerden dolayı Minako nun okduğu okula gelmiştir. Ve çok kısa bir süre içinde de Minako ilr dost olmuştur. Minako sayesinde okula hemencecik alışmıstır. Akemi bir yıl önce babasını bir trafik kazasında kaybetmiştir. Babasını gerçekten çok özlemektedir. Akemi yaşı küçük olmasına rağmen Dan ı sevmiş ve hatta onunla çıkmaya başlamıştır. Sevimli şeylere hiç dayanamaz. Çevresindekilere karşı son derece kibar davranmaya çalışır.

Dan Mizu

Görünüşü: Siyah , düz ve kısa saçlara sahip. Yeşili andıran gözlere sahiptir.

Boyu: 1.70

Sevdikleri: Futbol oynamak , spor yapmak ve hayvanlar

Sevmedikleri: Sürekli ona sırnaşan kızlar , kitap okumak

Sevdiği Kişi: Elbette ki Akemi

Dan Minako nun en iyi arkadaşı ve Akemi nin sevgilisidir. Sınıfın spor kolu başkanıdır. Sınıftaki en yakışıklı erkektir. Sürekli kızlar tarafından çevrlenmektedir. Ancak bu durum Akemi ile çıkmaya başlamasından itibaren değişmiştir.

Haru Gin

Görünüşü: (bir kaç yıl öncesi) Kahverengi kısa ve dalgalı saçlara sahip. Ela renginde ise gözlere.Bu arada gözlük takmakta.

Boyu: 1.50

Sevdikleri: Hediyeler , çikolata ve müzik dinlemek

Sevmedikleri: Çiçekler , kediler ve acı yiyecekler

Sevdiği kişi: Minako

Haru geçmişte Minako ile kardeş gibiydi. Ayrı geçen hiç bir günleri olmazdı. Ancak bir gün bazı nedenlerden dolayı başka bir yere gitmek zorunda kaldılar. Minako ya bunu açıkladığında beklediğinden çok farklı bir tepki almıştır. Ve Minako ile birbirlerine bir söz vermişlerdir. Ancak belli bir zamandan sonra Haru sözünü tutmamaya başlamıştır.

Y.N:Haru hakkında daha fazla bilgi veremeyeceğim. Belki daha sonralarsa detaylıca açıklarım. Hikayenin gidişatına göre...

Minako nun hocaları

Maki: Sınıf öğretmeni

Botan:Beden eğitimi öğretmeni

Soichi:Biyoloji öğr.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar eğer sizin merak ettiğiniz karakterler varsa söyleyin ya da nerak ettiğiniz başka bir konu olursa ^^

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now