Yeni Öğrenciler

273 20 26
                                    

Hikayeye yeni katılan Klo-chan , El-chan (NaLuFan) ve Juli-chan hoşgeldiniz.... Bu bölümü üçünüze birden ithaf ediyorum.... ^^

***yalama efekti***
Ah hey bu da ne? Gözlerimi açtığımda başımda sürekli yanağımı yalayan Pakkun’u buldum.Ah Pakkun hey dursana Pakkun! Pakkun’u zapt etmeyi başardığımda yüzüm sırılsıklamdı.Yataktan doğruldum saatim daha çalmadığından saate baktım.Ah hadi amaaa! Saatin çalmasına daha 40 dakika var.Pakkun neden bu saatte yüzümü yalıyorsun? Pakkun kuyruğunu sallayıp duruyordu.Ona çok da fazla aldırmadan banyoya yöneldim.Yüzümdeki bütün salyaları bir güzel temizledikten sonra odama geçtim.Ne yapacağımı düşünürken Pakkun ağzında bir itapla önüme oturdu.Beni gerçekten çok iyi tanıyor.Ağzındaki kitabı aldım.Tabii hafif ıslaktı ve silmem gerekti.Ve odamda bulunan puf a oturup kitabımı okudum.Kitap ailesi tarafından terk edilen bir kızı anlatıyordu.Ve nedenini bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor.

***aradan 37 dakikda geçer***

‘Zrrrrrrrr!’ Saatin çalmasıyla bir an yerimden hopladım.Doğru kapatmamıştım ve hala çalıyordu.Yatağımın üzerinde duran telefonu aldım ve alarmını kapadım.Direk dolabıma yöneldim.Hızlıca üzerimi giyndikten sonra mutfakta beni bekleyen annemin yanına gittim.Annemle beraber kahvaltımızı yaptık ve servise binmek üzere kapının önüne çıktım.Servis bugün biraz geç gelmişti.Ama neyseki okula gecikmedim.Sınıfa doğru ilerliyordum ki müdürün odasında birkaç kişi gördüm.Kapının önünde duran kırmızı saçlı kız bana baktı.Durdum, ancak kız birden başını öbür tarafa çevirdi.Bir anlam veremesem de kızı seyretmeye başladım.Taki Akemi gelene kadar.

-Mina-chan günaydın neden burada bekliyorsun?

-Günaydın Ake-chan.Şey bir nedeni yok hadi sınıfa girelim.

Ve birlikte sınıfa girdik. **Blink (Y.N: mesaj sesi oluyor kendileri :D)**

Cebimden telefonu çıkardım. Bir mesaj gelmişti üstelik bir numaraydı.

‘Sana bugün bir sürprizim var!..’

Sana bugün bir sürprizim mi var? Harika şimdi bir taneden telefon sapığım oldu. (Okul zili çalar) Zilin çalmasıyla birlikte sıraya çıktık.Ve müdür bir duyuru yapmaya başladı

-Bu yıl yeni bir sistem var çocuklar.Her ay düzenli olarak deneme sınavları yapılacak. Ancak bu deneme sınavları ülke çapında olacak.Şimdiden çalışmaya başlayın. İyi dersler(Müdür)

-Saol (Tüm okul)

-Deneme sınavı mı??

Deneme sınavlarından nefret ettiğimi söylemiş miydim?Her neyse öğrenmiş oldunuz. Önümdeki sıra ilerlemeye başladı. Sınıfa geçerken göz ucuyla müdürün odasına baktım.Kırmızı saçlı kız hala oradaydı.Yeni öğrenci mi diy düşünürken Akemi beni çekiştirmeye başladı.

-Acele et Mina-chan. Tarih dersine geç kalmak istemezsin. (Akemi)

Akemi nin beni çekiştirmesine izin vererek sınıfa geçtim. Ve direk sırama oturdum. Bizden 2-3 dakika sonra da hoca geldi ve direk derse başladı.Ancak dersin 12.dakikasında kapı tıklandı

**tık tık** hocanın gir demesine gerek kalmdan müdür içreiye girdi.Hepimiz ayağa kalktık tabii kalkmamızla oturmamız bir oldu.Müdürün peşinde 3 yeni öğrenci vardı ve birisi az önce gördüğüm kırmızı saçlı kızdı.Ve bir tanesi bana çok tanıdık geliyor ama kim olduğunu çıkaramıyorum.Ve en arkadaki kız ise sınıfı inceliyordu.Gözlüklerimi düzelttim ve bir kez daha kızları inceledim.Bu arada gözlük takıyorum bunu da söylememiştim gomen.Ve müdür söze başladı.

-Evet bunlar sizin yeni arkadaşlarınız.(Kırmızı saçlı kızı göstererek) Bu Klourta. (Ortadaki kızı göstererek) Bu Nalu ve bu da(en arkadaki kızı göstererek) Akira Mika. Bundan sonra sizin sınıfınızda okuyacaklar. İyi dersler. (Müdür)

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now