Karakter Tanıtımı-2

250 15 38
                                    

Klourta

Görünüşü: Kırmızı düz ve uzun saçlara sahiptir.Tek bir gözü göz bandlı olduğundan sadece tekbir gözü gözüküyordur.Açıkta kalan gözü sarı, turuncu, koyu mor ve kırmızı renklidir.

Boy: 1.70

Sevdikleri: Karanlık (diğerleri bilinmiyor)

Sevmedikleri: Sinir bozucu insanlar,kendisini uykusundan uayndıran, rahatsız eden insanlar gereksiz insanlar

Sevdiği kişi: Sevgiyi bile gereksiz bulmaktadır. (Yani sevdiği kişi yok)

Klourta okula birden nakil olan birisidir.Okuldaki tüm erkekler ona yaklaşıp , onunla konuşmak istiyordur.İnsanlarla konuşmaktan iletişime geçmekten nefret eder.Bu yüzden kimseyle konuşmaz.Geçmişi bilinmiyordur.

Nalu

Görünüşü: Turuncu uzun ve düz saçlara sahip.Pembe gözlü (Medyadaki resim Nalu nun resmi)

Boy:1.66

Sevdikleri:Anime izlemek , manga ve kitap okumak, arkadaşları ve şirin şeyler.

Sevmedikleri:Örümcekler ve kötü insanlar

Nalu internet sayesinde Minako ile tanışmıştır.Ve sıkı dost olmuşlardır.Sadece 1 yıl aynı şehirde kalmışlar ve bu süre zarfında sürekli görüşmüşlerdir.Şimdi is tekrar aynı yerdeler ve Nalu Klo'yu da daha önceden tanımaktadır.

Akira Mika

Görünüşü:Sarı uzun ve düz saçlara sahip. Masmavi gözleri bulunmakta

Karakteristik özellikleri:zeki, çalışkan, durgun ancak birz kaynaşınca ne kadar çılgın olduğunu görebileceğiniz bir tip, dersler okulda sınıfta ülkede, derslerinde hep birinci sıradadır. en kötü özelliği hep patroniçe olmak istemesidir. asla vücudunda herhangi bir yer acıdığı için ağlamaz, sadece çoook duygulandığında ağlar.

en korktuğu şey: karanlık

en sevdiği şey: arkadaşlık.

önceden yaşadığı olaylar: Ailesi çook zengindi, ancak o 10 yaşındayken annesi ile babası uçak kazasında öldü. ona büyük bir seret, ve kocaman bir şirket kaldı, bu işlerde de ona teyzesi yardım etti. ancak uçak kazasında annesi ile babası, onu kurtarmak için öldükleri için. pisikolojik sorunlar yaşadı. bu durum içinse her hafta pisikoloğa gidiyor, ve içine kapanık oluyor. ancak onun şu zamana kadar yanında olan iki arkadaşı oldu testleri ve animeler!

favori ymeği topkekler

Sevdiği kişi: Sürpriizzz :D

Mina ilk karakter tanıtımında Bon Akemi Dan ve Minako nun resimleri var haberiniz olsun ^^

Minako ve Onun Maceraları!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang