Tebrik Ederiz Hana!!

154 14 65
                                    

Uyanmamla telefona sarılmam bir oldu. Saat çalmadan kalktığım için önce alarmı kapadım. Asıl amacım Hana yı aramaktı. Bir yandan giyiniyord bir yandan da telefonu kulağımda tutmaya çalışıyordum. Bir çok kez dıtladı. Ancak açan olmadı. Tabii ki bu durumda yılmadım. Haru yu aradım. Yine bir çok kez dıtladı ve yine açan olmadı. Evet biraz bozulmuştum. Kimsenin beni takmadığını düşünmeye başladım. Çaresiz kapadım. Ve son bir şans olarak Hideki yi aradım. Bu sırada çoktan giyinmiş kahvaltı masasına geçmiştim. Hideki telefonu meşgule attı. Hemen ardından bir de mesaj.

" Minako şuan biraz meşgulum. Ben sana dönerim "

Ben de cevap attım.

" Peki. "

Ardından kahvaltıma başladım. Aslında canım kahvaltı yapmak istemiyordum ama annemin zoruyla bir iki dilim ekmek ve reçelle geçiştirdim. Ve kapıya çıkıp servisi beklemeye başladım. O sırada telefon çaldı. Arayan Hideki idi. Hemen açtım.

-Alo günaydın Hideki.

-Günaydın Minako.

-Kusira bakma sabah sabah rahatsız ettim...

-Sorun değilm bir şey mi oldu?

-Şeyyy aslında Hana ile.. neler olduğunu merak etrim. Önce Hana yı aradım ama açmadı ben de seni aradım.

O sırada servis geldi. Servise bindim ve konuşmaya devam ettik.

-Aslında...(H)

-Evet?

-Aslında ben Hana dan hoşlanıyorum. Ve o gün ona bunu söylemek istedim. Ve söylemek için gittiğimde yanında Haru vardı çekindim. Ayrıca Hana benden hoşlanıyor mu onu bike bilmiyorum. Eğer bend-

-Saçmalama Hideki! Sana Hana senden hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor diyemem ama bunu senin için öğrenebilirim. Ayrıca Haru dan çekinmene gerek yok. Çünkü Hana nın Haru üzerindeki etkisi büyük.... Her neyse istersen Hana ile aranı yapabilirim. Ama bir şeyi bilmem gerek.

-T-tabi neyi bilmek istiyorsun? (H)

-Hana yı gerçekten seviyor musun?

-......

-Hala cevap bekliyorum.

-S-seviyorum tamam mı se-vi-yo-rum.

-Pekala ben az sonra okula geleceğim orada konuşuruz.

-Peki bekliyorum.

Ve kapadık. Yaklaşık beş dakika sonra da okula vardım. Sınıfa ışınlandım diyebilirim. Heyecanla Hideki yi aradım. Ve evet orada camın orada oturuyordu.

-Hideki!

-Ah geldjn demek. Eee ne yapacağız.

*Minako anlatır*

-Anladın mı?

-Evet ama .. o dediğini kik.yaptıracak.

-Sen o işi bana bı- hayır bize bırak. Neyse şimdi kızlarla iş birliği yapmalıyım.

-Tamam saol Minako

-Daha bir şey yapmadım.

Göz kırparak kızları aramaya başladım. Ama ne yazık ki hala gelmemişlerdi. Ahhh ne kadar geç geliyorlar. Neyse ben de Haru ve Hana ya bakıyım. Direk onların sınıfına yöneldim. Önce sessizce kapıdan baktım. Her zaman ki gibi Hana Haru ya bir şey yaptırmaya çalışıyordu Haru ise yapmıyordu. Ve atışıyorlardı. İstemeden kahkaha attım. Kahkahamı duyunca bana döndüler.

-Minako gelsene. (Hana)

Yanlar8na geçtim.

-Eee bu kez neden atışıyorsunuz bakalım?

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now