Bu Onunla İlk Kavgamızdı...

165 11 72
                                    

Artık gitmemiz gerektiğini düşünüyordum. Sonuçta onları izlemek...

-Bence artık gitmeliyiz.

Bunu Nalu-chan ve ben aynı anda söylemiştik. Zaten söyledikten sonra Arata ve Haru da bize evet anlamında kafa salladı. Döndük ve yürümeye başladık. Sohbet ediyorduk. Yanımızdan ilk ayrılan Haru oldu. Daha sonra Nalu-chan. Arata ile gidiyorduk. Konuşmuyorduk.

-Bu şekilde mi yürüyeceğiz?

-Anlamadım. (A)

-Diyorum ki konuşmadan mı gideceğiz?

-Ne konuşabiliriz ki? (A)

-Okula ilk geldiğin gün...

-....? (A)

-Neden kuzen olduğumuzu gizlememi istedin?

-Bir nedeni yok. Sadece kimse ile konuşmak istemiyordum. Sonuçta arkadaşlarımdan ayrılmıştım. Ve buradakilere kötü kişiler gözüyle bakıyordum. (A)

-Peki hala öyle mi bakıyorsun?

-Elbette ki hayır! Biliyorum ilk günler kötü davrandım 9zellikle de Nalu ya. Ama bir şey beni Nalu ya yaklaştırdı. Onu sevmeye başladım. Nalu bana yanlış yaptığımı gösterdi. Ve ona olan davranışlarımdan sonra bile benimle sevgili oldu. (A)

-Hadi ama bunları surat asasın diye söylemedim. Nalu-chan sana seni sevdiğini söyledi. Onun için 9nceden yaptıkların çok da önemli değil.

-Sanırım öyle... (A)

Tekrar sessizce yürümeye başladık. Kısa bir süre sonra da ayrıldık. Hava gerçekten fazla karanlıktı. Ve ben ilk defa eve bu kadar geç gidiyorum. Umarım evdekilerden azar işitmem. Endişeyle eve girdim.

-B-ben geldiiim!

Herkes kapıya gelmişti.

-Hoşgeldin kızım. (Anne ve baba)

-Sonunda gelebildin abla. (Bon)

-Hav hav! (Pakkun)

Çömelip Pakkun u kucağıma aldım.

-Naptınız bem yokken?

-Bilmek istemezsin. (Bon)

-Neden ki? O kadar mı kötüydü?

-Maalesef. (Bon)

-Neden öyle diyorsun Bon? Sonuçta hep beraberdik. (Baba)

-Birincisi hep beraber değildik. Ablam yoktu. İkincisi bilgisayarıma el koydunuz. Ve üçüncüsü tombala oynadık ya tombala. Bunun nesi güzel?! (Bon)

İstemeden kahkaha attım.

-Bizim evde tombala var mıydı ya?

-Annem almış... (Bon)

-Boş verin şimdi tombalayı. Saat geç oldu hadi herkes yatağa. Minako üzerini değiştir.

-Tamam anne. İyi geceler.

Odama geçtim. Üzerimi değiştirir değiştirmez kendimi yatağa attım. Ve şunu düşündüm. Her şeye rağmen yarın okul var...

**sabah olur**

"Zrrrrrr!" Çalan alarma aldırmıyordum. O kadar yorulmuşum ki yataktan kalkmak istemiyorum. Alarmı kapadım ve geri yattım. Çok geçmeden Pakkun geldi ve beni yalamaya başladı. Pakkun u da yanımdan yolladım ve tekrar yattım. Ama sonradan gelen anneme karsı bir şey yapamadım. Ve okul kıyafetlerimi giyiyodum. Nedem okulları daha fazla tatil ilan etmezler ki?! Üstümü giyindiğimde saate baktım. Servis gelmiş olmalı diyerek kapıya fırladım ve aşağıya indim. Tam tahmin ettiğim gibi servis gelmişti. Hemen servise bindim. Ve 15 dakikalık yolda uyumayı tercih ettim. Okula geldiğimde her zaman ki gibi kafamı sıraya koydum. Ancak sınıftaki gürültüden dolayı uyumak mümkün değildi. Ayağa kalktım ve lavaboya yöneldim. Ancak giderken birine çarptım.

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now