Bu iş bittiğinde Seni Onunla Buluşturacağım...

159 17 43
                                    

***Yazar-chan anlatıyor***

Karanlık bir odada oturuyodu Klo. Karanlığı bozan tek şey durmadan mesaj gelen telwfonun ışığıydı. Karanlık ortamın bozulmasından hoşlanmazdı. Bu nedenle telefonu kapatmak için ayağa kalktı. Mesajı aldırmıyordu sadece kimden geldiğine baktı. Ve mesajı okudu. Nalu ona çok önemli bir konu olmadıkça mesaj atmazdı. Zaten mesajı okuduğunda anladı. Onlar harekete geçti.Klo telefonunun rehberini açtı. Zaten rehberinde sadece 4 kişi vardı. Klo rehbere baktıktan sonra birisini aradı.

-Alo?(Telefonun ucundaki)

-Benim Klo neredeler?

-Yine mi bu kez ne? (T.U)

-Birisini kaçırdılar hemen yerlerini bul.

-Bana biraz izin ver sana geri döneceğim.(T.U)

Telefon kapandı. Klo kendi kendine düşünüyordu. Bu kez ne planlıyorlar , neden Minako? Bir çok asoru vardı aklında. Ve az sonra telefon çaldı.

-Onları buldum .....yerindeler. (T.U)

Klo telefonu kapayıp evden çıktı. Bu mesele Klo ile onlar arasındaydı Minako yu bu işe karıştırmak haksızlıktı. Ne olursa olsun bu olayı çözmeliydi.

***O sırada Minako (Minako anlatıyor)

Gözlerimi yavaşça açtım. Hiç bilmediğim bir yerdeyim nersei burası? Ah hatırladım birisi arkadan...NALU , NALU NERDE?Etrafıma bakıyordum.Ancak benden başkası yoktu. O sırada ayak sesleri duydum. Hemen kapının arkasına saklandım. Ve kilit sesinden sonra kapı açıldı. Kapı tekrar kapanmadan dışarıya çıkmayı başardım. Ama kapıda duran adamları fark etmemiştim ve onlara çarptım. Çarpmanın etkisiyle yere düştüm tabii o sırada adamlar beni yakalamıştı bile. Tekrar aynı odaya götürdüler bu kez ellerimi zincirle bağladılar. Zincir bayağı uzundu tahminen odan8n yarısına kadar uzanabilirdi. Karşımda bir adam duruyordu.

-Kimsiniz siz ve Nalu, Nalu nerde?

-Nalu? Sanırım yanımdaki kızı diyorsun. Onu orada bıraktık. Birilerinin haber vermesi gerekiyordu.

-Kimsiniz siz? Dedim tekrar.

- İzin verirsen birini aramalıyım.

Adam telefon çıkarıp birini aradı.

-Demek haberi aldın telefonu hemen açtığına göre. .... Sanırım yine konuşmayacaksın. Pekala Klourta bak sana ne dinleteceğim.

Adam telefonu bana tuttu. Diğeriyse bana yaklaştı saçımı tutup hızla çekti. Ighhh! Eğer telefonun diğer ucundaki Klo ise bağırmamalıyım. Güçlü olmalıyım.

-Klo-c...han ben iyiyim....annemlere ve kızlara söyle...

O sırada adam daha çok çekmeye başladı. İşte bu kez dayanamadım ve bağırdım. O sırada telefonun diğer ucundan ses geldi.

-Bu seninle benim aramda neden onu karıştıyorsun?! (Klo)

-Belli değil mi bu kızın hem seninle hem de ortağınla bağlantısı var. Umarım bu senin için yeterli bir nedendir. Klourtaa...

Artık cevap gelmiyordu. Ve kısa sürede telefon kapandı. Ama anlamadığım şey Klo nun ortağıyla aramdaki bağ ne??

****Klo nun ora ve o anlatıyor.

Olamaz onun kimliğini nasıl öğrenmiş olabilirler?! Bu kez gerçekten çok ileriye gittin.Telefonu çıkarıp onun numarasını tuşladım.Bir iki dıtlamadan sonra telefonu açtı.

-Alo? (T.U)

-Alo kaç kişi olduklarını tespit edebildin mi?

-Hayır ama neden bana söylemedin?

Minako ve Onun Maceraları!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin