Okula Kayıt

103 12 10
                                    

Akemi nin başka okula gitmesi beni gerçekten üzdü. Sonuçta Nalu-chan dan sonra ilk anime arkadaşım ve dostum olmuştu. Ama neyse ki hala bu şehirde olacak. Kızlarla anlaştık artık her ay bir gün anime günü yapacağız.Her neyse şimdi hastaneye gitmeliyim. Geciktim. Deniz kenarından sürüyordum bisikletimi. Aslında hasta ziyaretine giderken hediye alınır ama almak istemedim. Nedenini ise ben de bilmiyorum. Kendi kendime konuşarak hastaneye vardım.Bisikletimi bir kenara kilitleyerek içeriye girdim.Doğruca Haru nun yattığı odaya gittim. İçeriye girdiğimde kimse yoktu, yatak toplanmış ve oda tertemizdi. Bir an için taburcu mu oldu? Diye düşündüm.Ve direk dolaba baktım. Eşyaları dolaptaydı bu demek oluyor ki taburcu olmadı. Oturup beklemeye karar verdim. Bekledim..... Bekledim..... Ve bekledim. Beklemekten sıkıldığımda Hemşire Lina ya gitmeye karar verdim.Yakında beni kovacak.... Hastanede Hemşire Lina yı aramaya başladım.Ve sonunda onu bazı kağıtlarla uğraşırken buldum.

-Hemşire Lina bir şey sormak istiyorum.

-Ah Minako geldin demek. Tabii sor. (H. Lina)

-Haru yu gördünüz mü odasında yokta.

-Bahçeye bakmalısın sanırım kuzeniyle dolaşmaya çıktı. (H.Lina)

-Teşekkür ederim.

-Minako Haru yu bulduğunda odaya getir ona söylemem gereken şeyler var. (H. Lina)

-Peki söyleyeceğim.

Bu kez bahçeye yöneldim. Ve bahçenin her yerinde onları aramaya başladım. Ve bir bankta oturduklarını gördüm.Sessizce ve yavaşça onlara yaklaştım. Bir şey konuşuyorlardı.

-Ne konuşuyorsunuz bakalım.

İkisi de bağırmam karşısında korkmuştu.

-Okul. (Hana)

-Nasıl yani?

-İkimizde artık burada yaşayacağımız için yeni bir okula gideceğiz. Ama hangi okula gitmemiz gerekiyor bilmiyorum. (Haru)

Suratımı astım.

-Ne oldu Minako? (H&H)

-Bizim okula gelmek duruyorken neden hala düşünüyorsunuz??

İkisi de şaşkın şaşkın bakıyordu.

-Hadi acele edin Hemşire Lina Haru yu çağırıyordu.

Dedim ve önden önden gitmeye başladım. Onalrda peşimden gelmeye başladı. Gören de Haru ve Hana yı sevgili sanacak diye düşünerek gülmeye başladım. Tabii arkamda bulunan ikili bir anlam veremedi gülmeme. Ve odaya geçtik. Kısa süre sonra Hemşire Lina da geldi.

-Harika demek geldiniz. Öncelikle son kontrolleri yapmalıyız. (H. Lina)

-Son kontroller mi?! (Üçümüzde)

-Evet Haru bugün taburcu oluyor. Ama kolunda sargısı olacak ve her hafta kontrollere gelecek. Şimdi doktor gelecek sonra gidebilirsiniz. (H. Lina)

Hemşire Lina nın sözünü bitirmesinden hemen sonra içeriye doktor girdi ve kontrolleri yaptı. Tam yarım saat sürdü. Hana ve ben de Haru nun eşyalarını toplamıştık.Doktor ve Hemşire Lina gittikten sonra biz de odadan ayrıldık. Bir takım taburcu işlemlerinin ardından gidecektik ki. Hemşire Lina ya gitmeye karar verdik.Onu bulduğumuzda şaşırmıştı.

-Daha gitmediniz mi?

-Size teşekkür etmek istedik.

Hemşire Lina gülümsemedi bu kez güldü. Ne fark var demeyin gülümsemek ve gülmek farklı şeylerdir.

-Teşekküre gerek yok. Sonuçta bu benim işim. Ayrıca ben teşekkür ederim.

Bir süre sohbet ettik ve hastaneden ayrıldık. Doğruca okula gidiyorduk. Yolda Nalu-chan ı da aradım.

-Minako-chan?

-Nalu-chan merhaba. Şey biz Hana ve Haru yu bizim okula kayıt ettirmek için gidiyoruz. Eğer Anata yı kayıt ettirmediyseniz siz de gelsenize.

-Bu harika bir fikir Minako-chan. O halde okulda buluşuruz.

Kapadık.Okula vardığımızda Nalu-chan ları gördük.İlk önce Hana ve Haru ile Anata yı tanıştırdık ve kayıtlarını yaptırmak üzere okula girdik.Ama atladığımız bir nokta vardı. Kayıt için veli gerekiyordu. Şimdi de Haru nun velisini beklemeye başladık. Neyse ki on dakika da geldi. Sonunda okula kayıt olmuşlardı. Anata bizim sınıftaydı. Haru ve Hana ise 10- B de.Kayıttan sonra ayrıldık ve herkes evlerine dağıldı. Tabii ki evde anime izliyordum.

**tum bu zaman icinde baska bir yerde**

*yazar-chan*

Parktaki herkes ayrılmıştı. Sadece tek bir kişi bekliyordu. Sarı saçları rüzgarda uçuşurken şarkı mırıldanıyordu. O sırada parka bir erkek girdi. Bir süre şarkıyı söyleyen kızı dinledi. Kız şarkı söyleneyi bitirdiğinde etrafında döndü o sırada onu dinleyen çocuğu gördü ve kızardı.

-Akio neden haber vermedin. Ayrıca ne zamandan beri oradasın. (Akira)

-Yaklaşık 5 dakikadır. (Akio)

Evet genelde erkekler kızları bekler ama bu kez bir kız erkeği beklemişti.

-Eee yılbaşında ne yapacaksın?

-Bilmiyorum sanır8m kızlarla olacağım. Ve hiç heveslenme yıl başında bir erkekle tek başıma olacak değilim. (Akira)

Akio bir an yüzünü astı ama sonradan düzeldi. Bir s7re her ikisi de sohbet etti. Sohbetin sonunda Akio cebinden bir paket çıkarıp Akira ya uzattı.

-Bu ne?(Akira)

-Aç.

Akira paketi açtı. Büyük bir kutu vardı. Kutunun kapağını açtığında o kadar mutlu ve şaşkındı ki.

-A-ama sen nerden biliyorsun? (Akira)

-Bunu sana söyleyemem. (Akio)

-Nalu ve Minako değil mi? (Akira)

-Olabilir. (Akio)

İkisi de birden kahkaha atmaya başladı. Akira kutuda bulunan bir sürü keklerin içinden iki tanesini aldı. Ve bir tanesini Akio ya uzattı.

-Hey bunlar senin. (Akio)

-Hadi ama ben istiyorum. Ve topkek ler benim için çok değerlidir herkesle kolay kolay paylaşmam.

Akio keki aldı ve birlikte yemeye başladılar. Hem yiyorlar hem de gülüşüyorlardı. Ama saat geç olmuştu.

-Artık gitmeliyim. Çok geç oldu. (Akira)

Akio , Akira yı onaylayıp kalktı. Ve Akira n8n kalkmasina yardım etti.Her ikisi de parktan ayrıldı ve evlerine dağıldı....

MİNA-SAMA BUGÜN KÜ SINAVIM ÇOK İYİ DEĞİLDİ. :( MORALİM BOZUK BU NEDENLE BÖLÜM KÖTÜ OLABİLİR. BUNUN İÇİN ÜZGÜNÜM... BİR SONRAKİ BÖLÜM EXTRA OLACAK. HİKAYEDEN BAĞIMSIZ AMA EN ERKEN CUMA GÜNÜ YAYINLARIM....

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now