Extra Bölüm -Cadılar Bayramı

144 13 69
                                    

Bu bölümde bir değişiklik yaptım.Bunu extra bölüm olarak yazdım. Ve bu bölümde hikayedeki kişiler Cadılar Bayramını kutlayacak ^^ İyi okumalar mina-sama ^.^

Sonunda sabah oldu. Heyecandan bir türlü uyuyamadım. Acaba kızlar ne yaptı. Ah pardon size söylemedim değil mi? Bugün cadılar bayramı. Sabahtan kızlarla buluşup alış verişe gideceğiz. Ve öğlen bizim evde hep birlikte hazırlanacağız. Yatakta bağdaş kurmuş oturuyordum. O sırada kapı aralandı. Ama kimse gelmedi. Bir an için ürperdim. Kafamı hafif uzatıp baktığımda kapıyı aralayanın Pakkun olduğunu gördüm. Minik bir kahkaha attım. Pakkun beni korkutmuştu.Kahkahalarımı duyunca Bon yanıma geldi.

-Neler oluyor abla?

Eğer Pakkun un beni korkuttuğunu söylersem en az bir hafta dalga geçer.

-Bir şey yok Pakkun a güldüm. Az önce çok komik görünüyordu.

-Her neyse kahvaltı hazır olmak üzere hadi gel. (Bon)

-Tamam geliyorum.

Bon gittikten sonra yataktan kalktım ve direk banyoya yöneldim. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra direk mutfağa yöneldim.

-Woaahhhh! Çok güzel görünüyorlar.

Tezgahta duran şekerlere uzanıyordum ki annem hızla elime vurdu.

-Onlar akşam gelecek çocuklar için Minako. Elini sürmeyeceksin.

Acıyan elimi ovuşturuyordum.

-İyi peki. Bugün keyfimi bozamazsınız. Hadi hemen yiyelim.

Hep birlikte masaya oturup kahvaltı yaptık. Kahvaltım bittiğinde odama gittim.Çok dağınık görünüyordu. Saate baktım. Buluşma saatimize daha çok vardı. Ben de odamı toplama operasyanuna başladım. Öncelikle yatağımı topladım. Daha sonra masamda duran bir yığın kitabı. Böyle böyle devam ettim. Sonunda toplama işi de bitmişti. Ahhh gerçekten yoruldum. Sanırım geve fazla dağıttım. Ama sonunda toplad8m. Saate tekrar baktığımda buluşma saatimize yalnızca bir saat kaldığını gördüm. Hemen hazırlanmaya başladım. Bir çok dükkan gezeceğimiz için rahat bir şeyler giydim ve küçük bir çanta aldım. Evdekilere çıktığımı haner verdikten sonra evden ayrıldım. Müzik çalarımdanüzik dinleyerk ilerliyordum. Yaklasık altı şarkının sonunda cafe ye vardım. Buluşacağımız yer burasıydı. Bizimkileri aramaya başladım. İçeride değillerdi. Ama arkamdan sesleri geliyordu. Arkamı döndüm. Hepsi buraya yaklaşıyordu. Nalu , Klo , Akira ve Hana aa bir de hemen arkalarında erkekler. sanırım kimse kims- NE?!! Bir dakika erkekler mi?! Onların ne işi var burada?! Şaşkın ifadeyle bizimkilere bakıyordum.

-Haah bu bakışta ne Minako? (Hana)

Erkekleri işaret ederek

-Onlar burada ne arıyor?

Tüm kızlar arkasını döndü.

-EEEHHHH! (Tüm.kızlar)

-Siz ne zamandan beri ordasınız? (Akira)

-En başından beri. (Akio)

Gerçekten fark etmemişler mi? O sırada hepimiz bir kahkaha kopardık. Kahkahamız bittiğinde Klo erkeklerin önünde dikildi onlara dik dik bakarak

-Bizi rahatsız etmeyeceksiniz!

Tüm erkekler bir adım geroye çekilerek ve birazda kokarak.

-Siz nasıl isterseniz Sayın Klo.

-Sayın Klo?? Bu kez kızlar olarak büyük bir kahkaha kopardık. Klo ise sadece gülümsemişti. Cidden her zaman bu kadar ciddi olmak zorunda mı?

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now