Karakter Tanıtımı - 3

137 12 152
                                    

Hana Goldluck

Görünüş:Uzun siyah saç, koyu mavi gözler

Boy:1.69

Sevdikleri:Kediler, piriçkeki, anime openingleri ve kuzeni Haru.

Sevmedikleri:Kızları üzen ve sarkan erkekler, kalabalık, şarkı dinlerken veya kitap okurken birinin ses çıkarması ve Klo.

Sevdiği kişi: adı yazar-chan da saklı :D

Hana çok utangaç birisidir ancak bunu belli etmek istese bile edemez.Çabuk sinirlenir bunun nedeni küçükken yaşadığı sorunlardır.Ailesi zengin olsa bile ona hiç sevgi göstermemiştir bu yüzden çoğu zaman robot gibi davranır.En sevdiği duygu acıdır çünkü sevgiyi ona acı öğretmiştir.Aslında Amerikada yaşayan Hana kuzeni Haru nun hastahanede yattığını öğrenince direk Haru yu görmeye gitmiştir.Ancak Klo nun orada olduğunu hesaplamamıştır.Hana Klo yu hep suçlu görmüştür çünkü onun yüzünden Haru nun başının derte girdiğini düşünür.Hana kendine bir söz vermiştir "Ne olursa olsun Haru yu hertürlü tehlikeden koruyacağım"(İşte kuzen sevgisi *snifff* :')

Akio

Görünüş:Kahverengi düz saç ve yeşil gözler

Yaş:15

Sevdikleri:Zeka soruları ve hayvanlar

Sevmedikleri: Turp ve yürüyüş yapmak

Sevdiği Kişi:Tabii kide:Akira ^^

Akio ,Akira ile uzun zamandır konuşmaktadır. Ve Akira yı sevmektedir. Fakat Akira nın bir sevgilisi olup olmadığını bilmediğinden bunu söyleyemez. Bir gün bilgi yarışmasında Akira nın arkadaşlarıyla tanışır. Ve onlar sayesinde Akira nın sevgilisinin olmadığını öğrenir. Bu sayede sonunda sevgili olmuşlardır.

Anata

Görünüş: attığım resim

Yaş:15

Sevdikleri: Müzikle ilgili her şey

Sevmedikleri:Kötü insanlar

Sevdiği Kişi: Orası meçhul :D

Nalu'nun ikiz kardeşidir.Çoğu zaman Nalu'ya "Yine mi sap kaldın?" diyerek bulaşır.İlk geldiğinde Nalu ile sevgili sanılacak kadar Nalu ile benzemeyen fakat yakınıdır. Sevecendir.Kalplerde ki buzu hemen eritebilecek bir tiptir. Nalu ile bir çok huyu benzer.İnsanları mutlu etmeyi bilir.

Minako ve Onun Maceraları!Where stories live. Discover now