Kalbindeki Zinciri ve Karanlığı Kıracağım!..

255 18 31
                                    

Dün o kadar yorulmuştum ki yatağa yattığım gibi uykuya dalmıştım.Sabah ki çalan saatin sesine bile zorla uyanmıştım.Bugün haftanın son günü.Şükürler olsun ki hafta sonu gelmek üzere.Ytaaktan kalkarak her zaman ki gibi kıyafetlerimi giyiyordum ki telefonum çaldı **Blink** Mesaj gelmişti. Tam olarak 3 tane. Üç mesaj benim için bir mucize denebilir. İlki her zaman ki gibi Akemi den di. "Günaydın" yazıyordu. Akemi ye cevap yolladıktan sonra diğer mesajlara baktım. Ama her ikisi dd numaraydı. İkiknciye baktığımda "Ohayo Minako" yazıyordu. Doğrusu kimse benimle japonca konuşmuyor. Bir kişi dışında Nalu. "Nalu? Ohayo :)" şeklindeki mesajımı attıktan sonra sıra sonuncudaydı. "Günaydın Minako ben Akira numaranı Akemi den aldım umarım kızmassın" yazıyordu. Yüzümde bir tebessüm oluştu. İlk defa bu kadar çok arkadaşım olmuştu. Keşke Klo ile de daha iyi arkadaş olabilsem.... **tık tık**

-Giyiniyorum

-Kızım acele et geç kalacaksın.

-Tamam anneeee

Dedikten sonra giyinmeye devam ettim. Ve kahvaltı masasına oturdum.

-Dün hakkında çok iyi konuşamadık seninle şimdi anlat bakalım.(Anne)

Ağzımdaki lokmamı yuttuktan sonra anlatmaya başladım. Arada ağzıma bir kaç lokma tıkıp anlatmaya devam ediyordum. Kahvaltım bitmeden anlatmam bitmişti.

-Klourta dediğin kız-

-Evet biraz gizemli.

-Pekala istersen arkadaşlarını hafta sonu buraya çağırabilirsin. Bon un okulunda bir tür seminer varmış baban ben ve Bon oraya gideceğiz.(Anne)

-G-gerçekten mi anne?!

-Tabii ki hem geldiğimiz de bizde tanışmış oluruz. Ve merak etme sadece bir kere görünür gideriz. Anlattığın kadarıyla aralarında-

Annemin sözünü ikinci defa böldüm.

-Evet..Akemi nin babası ve Akira nın ailesi...

Bu sözden sonra sessizlik oluştu. Uzunca bir süre. Sessizliği bölen dışarıdan kornaya basan servisçinin korna sesi oldu. Bir hışımla sofradan kalktım elimi ıslak mendille silmiştim. Dişlerimi bu kez fırçalayamadan kapıya yöneldim.Kapıya kapatmadan hemen önce

-O zaman kızları yarın davet ediyoruuumm!

Diye seslendim ve hızla servkse gittim.Telefonumu çıkardım.Yine bir mesaj vardı.

**Evet benim Nalu. Numaranı bulana kadar neler çektim...** yazıyordu. Vakit kaybetmeden Nalu ve Akira nın numaralarını kaydettim. Şimdi ise okula varmıştım.Servisten inerek kızları aradım. Sınıfta sadece 4 kişi vardı. Kokora , Gin , Gina ve Klourta. Ancak Klourta dünkü yerine geri geçmişti ve camdan bakıyordu.Çantamı sırama koydum ve arkaya döndüm.

-Kokoro yer değiştirdiğinizi sanıyordum.

Kokoro bana yanaşarak

-Ben de bilmiyorum sabah herkesten ömce gelmiş ve oraya oturmuş ben de üztelemedim.

İç çektikten sonra ayağa kalktım ve Klourta nın yanına geçtim.

-Günaydın Klourta

Diyerek gülümsedim. Karşılığında

-Tch...

Diyen bir Klourta aldım. Ama olsun bir gün onunla çok iyi anlaşacağım. Yani öyle olmasını istiyordum. Gerçek şu ki Klo çok gizemli... Bir süre yanında dikilip ona baktım. Ama her zaman ki gibi umursanmadım. Sanırım bir süre yalnız bırakmalıyım.

-Günaydııın !

Bu neşeli sesin Nalu olduğunu çok iyi biliyorum.Arkamı döndüğümde Akemi Nalu ve Akira yı birlikte sınıfa girerken gördüm. Yanlarına gittim.

Minako ve Onun Maceraları!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin