23. Обича мен?

718 33 2
                                    

От името на Макейла

След като Хари ме "приюти" за вечерта, вече стоях пред големият телевизор на дивана където спах преди. Това върна спомени. Хари правеше чай и на двама ни и аз усещах това странно, но изключително приятно дежа вю.

-Горски плод, както знам че го обичаш.-Хари подаде чашата, която беше все още вряла.

- Не знам как да ти се отблагодаря, Хари. Правиш твърде много за мен..-отговорих.

Той просто се усмихна и седна до мен. Прегърна ме през рамо, което ме накара да се облегна на него. Бяхме ли реално във връзка? Официално ли беше? Не знам. Зная само, че не искам да спира никога. Чела съм за пеперудите в стомаха и сега ги усещах и аз. Виждала съм щастие навсякъде. Сега може би и аз го чувствам. Да страх ме е. Живота ми е с краката нагоре. Всичко е объркано и ужасно. И на фона на всичките мизерии, които се случват, това между мен и Хари някак си изпъкваше още повече. Някак си ме караше да съм по-щастлива. И някак си много изплашена...

-Хари.-обърнах се към него.

-Да?

-Не искам това да приключи...-наистина не исках, мамка му.

-Кое това ?-той само се изплези и се засмя. Това накара сърцето ми да забие още повече. -И аз не искам да приключва, принцесо. И аз не искам...

-Страх ме е.-искам да му разкажа всичко.. наистина исках. Но някак си не можех.

Страх ме е , че като разбереш всичко, ще ме намразиш повече от колкото аз вече го правя...

-Спокойно, Рейчъл. Докато аз съм тук, всичко е наред. - Хари запали цигара и ми подаде да си дръпна. Той винаги пушеше тежки цигари, които на мен ми идваха малко в повече. Но просто нямаше как да не се възползвам от шанса да си докоснем ръцете докато ми подава цигара. Това е най-чистия и невинен начин на флиртуване. Наблюдавах го как пуши цигарата си. Толкова секси.. Най-дребното и скромното нещо в него винаги е толкова секси. Как можеше човек като него да иска момиче като мен. Пълна съм с комплекси, въпреки че пред света съм Рейчъл Кейн-силната и непринудена. Толкова лъжа имаше в мен, че чак се тревожех коя той обича. Макейла или Рейчъл...

Но ние сме един човек, нали? Реално аз съм Рейчъл, въпреки че тя е изкуствена и фалшива. В такъв случай, нямаше как да обича само Рейчъл, защото част от мен е тази самоличност... Исках да му кажа всичко, но нямаше. Даже и на този етап смятам, че моята тайна е по-важна от всичко на света.

~●~

Гледахме "Game of thrones" както преди и стояхме гушнати. По едно време обаче в болния ми мозък нещо в мен прещрака. Взех дистанционното и изключих телевизора. Няма смисъл да пояснявам отново,че тази плазма беше огромна.

-Хари... Целуни ме.-седнах в него и той прокара ръка по врата ми, след което постави нежна и страстна целувка на устните ми. Щеше да бъде толкова неловко, ако ме попита дали съм девствена. Имало е период, в който съм си вадела хляба чрез секс.

Ръцете ми, които до момента бяха на врата му се придвижиха надолу и обхванаха края на тениската му. Бавно я вдигнах нагоре и захвърлих до нас на дивана. Това разкри доста приятна гледка. Всяка една татуировка... бяха прекрасни. Не ме интересуваше, че имаше преса, татуировките му правеха тялото и целия този арт. Искаше ми се да беше отделил време да ми обясни какво значи всяка една от тях.

-Нима искаш да го направим вече ? - Хари се засмя.

-Има ли смисъл да се правя на недостъпна?..

-Не, няма...Но ми се искаше да знам повече неща за теб. Ти знаеш доста неща за мен, но аз знам само характера ти и това колко си неиздържала да те чукам.- той продължи да се смее.

Ох, само ако можех да ти кажа всичко...

-Един ден ще си говорим цял ден за мен. И без това да говоря за себе си ми е любимото занимание.

-Стига. Рейчъл, поне пред мен не слагай тази фалшива усмивка и визия. Наясно съм, че не обичаш да говориш за себе си, не обичаш късите поли, пазаруването, кикотенето и кифлеенето. Не знам причината, поради която така натрапчиво се опитваш да се впишеш в така казаната "перфектна идея" за момиче, но аз те харесвам такава каквато си. Окей?

Значи в крайна сметка... След всичко.. След лъжите ми, игрите, маменето, криенето, той някак си знае повече за мен от колкото самата аз. Значи в крайна сметка, той е влюбен в мен, а не в Рейчъл.. Въпреки че тя е уж По Добра От Мен.

BETTER THAN ME BITCHEZ

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО НА ГЛАВАТА. ОБРАТНО СЕ ЗАВРЪЩАМ В WATTPAD НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА. ОСТАВЕТЕ МИ МНЕНИЕ В КОМЕНТАРИТЕ!!

-целувки ❤❤❤

Better Than Me/H.S. FanFiction/Where stories live. Discover now