27.Обичам те

560 26 7
                                    

Вървях безцелно из покрайнините на Хюстън. Това бе мястото, на което случайния шофьор ме остави. Бях доволна. Имаше няколко дребни магазинчета, колкото да си купя цигари. Имаше и студио за татуировки.

Дали Хари има някоя скрита татуировка? Какво ли значат всичките му татуировки?..

Не! Трябваше да спра да мисля за него. Въпреки, че той ми каза, че ме обича всичко е било лъжа. Добре, че никога не съм казвала, че го обичам... достойнството ми щеше да е напълно накърнено. Не че сега не е..

Беше 7 сутринта. Въпреки, че бе рано, реших да пробвам късмета си.

Отворих вратата на студиото и вътре се намираше една млада, напълно татуирана, с червено-синя коса жена.

-Здравейте, какво ще желаете ? -тя ме попита любезно.

Студиото бе сравнително малко. Цялото беше обсипано с плакати и снимки на татуировки. Носеше се миризма на некачествено мастило и лек аромат на трева.

-Напушена ли си?-попитах жената. Малко неучтиво от моя страна, но любопитството ми надделя.

-Разбира се. Иначе не мога да татуирам? Какво ще правим и на кое място? И ако те е страх от болката ще ти дам да си дръпнеш от тревата.

Колко отворена жена. Изглежда западнало място, но някак си усещах, че точно това мое импулсивно решение ще доведе до нещо добро.

а. Искам надпис на ключицата ми. "Immortal"(безсмъртен).-заявих.

-Добре, скъпа. Лягай на леглото. С упойка или без ?

-Без..

~●~

Повече никога няма да си правя татус. Болеше ме ужасно много. В крайна сметка стана много добре. Пък и намазах малко трева.

Запалих цигара и седнах на пейката пред кварталното магазинче. В покрайнините на този град наистина беше все едно празно. Нямаше почти хора. Имаше просто няколко магазина и студио за татуировки.

С всяка дръпка от цигарата се замайвах повече. Последно бях пушила цигара у Хари.

Липсва ми допира на ръката ти...

Усетих как една сълза се спусна по бузата ми. После още една и още една. Исках отговор. Исках да знам с какво бях заслужила това. Можеше просто да ме убие и да ме захвърли. Но той, разбира се трябваше да се прави на любящо гадже.

Better Than Me/H.S. FanFiction/Where stories live. Discover now