3| Šesťdesiatdva dní

130 38 2
                                    

01.07.1995, Ocean City, USA

Presne jeden kilometer od miesta, kde gumové podrážky tenisiek Fitzgeralda Thorntona dopadli na suchú trávu, stála Storm Brooke pred neveľkým, bielym zrkadlom. Pohľadom skúmala svoju postavu sťa presýpacie hodiny, ktorá bola zahalená v krátkych, hodvábnych šatách. Na plecia jej v jemných vlnách padali čierne vlasy a obdivovanie jej maličkosti prerušilo až zúfalé vydýchnutie jej najlepšej kamarátky.

Aphrodite uvoľnene ležala na ustlanej posteli a pohľadom študovala stránky módneho magazínu, ktorý našla pohodený na zemi. Síce ju móda, ani najnovšie trendy nezaujímali, inej aktivity by sa v tomto dome nedočkala. Po chvíli sa vedľa nej ocitla i Storm, ktorú už jej odraz omrzel. „Naozaj sa ti tam večer chce ísť? Môžme ostať doma, spraviť si popcorn, pozrieť si nejaký film.."

„Je to prvý večierok tohto leta. Aphrodite, je to naše posledné leto predtým, ako každý z nás pôjde na vysokú,"

„Okrem Rydera."

„a večierky už nebudú súčasťou našich životov. Tak sa trochu uvolni a skús nechať nudnú Aphrodite doma, fajn?"

„Tá nudná Aphrodite je tvoja najlepšia kamarátka. Ale budeš mi musieť požičať nejaké šaty, lebo tam asi v teplákoch nemôžem prísť."

Storm v tom momente ožila a stratila sa v jej priestornom šatníku. A síce by i ona najradšej strávila večer zabalená v mäkkej deke s knihou v rukách, vedela, že touto jej stránkou samej seba si Rydera Thorntona nezískala.

𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐎𝐅 '𝟗𝟓 /SKUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum