5| Šesťdesiatjeden dní

102 31 2
                                    

02.07.1995, Ocean City, USA

Pocit slobody a eufórie zmizol v momente, kedy sa jej viečka od seba odlepili. Svet sa ešte niekoľko sekúnd krútil a alkoholová pachuť jej obrátila celý žalúdok naruby. V priebehu minúty zo seba strhla prikrývku a snažila sa čo najrýchlejšie dostať do kúpeľne. Zavrela za sebou dvere, kľakla si na kolená a ešte v tej chvíli sa obsah jej žalúdka ocitol v záchodovej mise. 

Kvapky potu jej pomaly stekali po tvári a počas vyprázdňovania žalúdka ľutovala každú kvapku, ktorá jej stiekla počas včerajšej noci hrdlom. Presne po troch minútach sa jej vnútro už nemalo čoho zbaviť. Spláchnutím sa zbavila dôkazov jej nevoľnosti a obrátila sa k umývadlu. Pohľad jej padol na jej nahú hruď a až do tejto chvíle si neuvedomila, že jediný zdroj krytia jej poskytujú nohavičky čiernej farby. 

Uprene sa zahľadela na svoj odraz, ale nevidela seba. Nevidela Storm, ktorú poznala jej rodina a Aphrodite. Nevidela Storm, ktorú poznala. Zo zrkadla na ňu hľadela cudzia osoba. Osoba, ktorá chodila na nezmyselné večierky, kde pila litre alkoholu, z ktorých jej bolo ráno zbytočne zle a najnovšie skúšala drogy. 

Nevidela Storm, ktorá sa hlási na najlepšiu vysokú školu v štátoch. Storm, ktorá pred alkoholom a večierkami uprednostní knihy a teplý čaj. Storm, ktorá túži po vzťahu, ktorý bude ako z filmu. 

Ale medzi týmito dvoma verziami samej seba bol jeden veľký rozdiel. Zábavná a na prvý pohľad hlúpa Storm bola milovaná Ryderom. A toho sa nehodlala vzdať ani pod hrozbou straty samej seba. 

𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐎𝐅 '𝟗𝟓 /SKWhere stories live. Discover now