24| Štyridsaťštyri dní

66 22 0
                                    

18.07.1995, Ocean City, USA

Aphrodite sa len ťažko verilo, keď jej na obrazovke telefónu svietilo meno jej najlepšej kamarátky, ktorá ako keby sa prepadla pod zem za posledný týždeň. A nechcela veriť ani tomu, keď oproti nej kráčala, živá a zdravá, s úsmevom na perách. „Moja najlepšia kamarátka je späť, vážení! Storm Brooke, dievča, toto mi už nikdy nerob!"

A síce si Aphrodite rada strážila svoju česť, nič ju nedokázalo odradiť od skoku do náručia Storm, ktorá jej útlu postavu hravo zdvihla do vzduchu. Vyzerali ako milenci, ktorí sa niekoľko mesiacov, ba rokov, nevideli. „Nikam som neodišla, Di."

„Len si so mnou minimálne týždeň nekomunikovala. Ale odpúšťam ti, lebo som úžasná kamarátka. A teraz chcem počuť všetko, čo sa stalo za posledný týždeň. A nevynechaj žiaden detail."

Storm si zaborila prsty do horúceho piesku. Nechala si ho pretiecť pomedzi prsty, pričom si spomenula na Fitzgeralda. Práve jemu patrili všetky jej myšlienky dňa. I teraz, keď bola s Aphrodite, myslela na neho a jemné pehy, ktoré mal po celej tvári. Cítila, že to, čo robí nie je správne, no nemohla si pomôcť. „Spoznala som niekoho nového..."

„Niekoho normálneho?"

„Rozumie sa súhvezdiam, číta klasické diela a plánuje po tomto lete študovať na vysokej škole. Áno, je normálne nenormálny."

„Takže z toho usudzujem, že si sa konečne rozišla s tým idiotom..."

„No... Nie."

Aphrodite ostala ticho, čoho sa Storm obávala. Súdila ju. Ale nemohla sa čudovať. Ľúbiť dvoch chlapcov, z úplne iných dôvodov, nebolo fér. Ani pre jedného. „Ale vieš, že by si mala... Viem, že to nie je jednoduché, ale musíš si vybrať. Správne."

„A keď neviem, čo je to správne?"


𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐎𝐅 '𝟗𝟓 /SKWhere stories live. Discover now