9

9.7K 677 1.1K
                                    

➿DÖVME➿

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DÖVME

Nil, canlı yayının ilk gününde yaşananlar ve günün kalanında geçirdiği birebir eğitim programı bitiminde bedeninin isyan doluluğu ile odasına doğru ilerledi o gece. Revirden sonrasında diğer kızlarla ayrı ayrı gördükleri dersler nedeniyle hiçbiri ile karşılaşmamıştı ve yarın onlarla olacakları ister istemez merak ediyordu.

Ecrin'in elenmesi ile onun yarışma öncesinden arkadaşları olan Dora ve Özge'nin markajına daha yakın gireceğini öngörmek onun için zor değildi. Diğer kızlar konusu ise henüz belirsizdi.

Yorgun adımları ile ulaştığı odasına kartını okutup girdikten sonra elektriği aktif etmek için kartı yuvaya taktı ve ışıklar açıldığında büyük yatağının kenarındaki dijital saate baktı. 01.35, ilerledikten sonra odasının kalın perdesini sonuna kadar açtı.

Giyinme odasına girip kısa sürede üzerini değiştirdi ve saten, şortlu geceliğini giydikten sonra banyoya geçti, dişlerini fırçalayıp cildinin günlük bakımını yaparken aynaya baktı. Boynundaki sargıya dokundu yüzünü kuruladıktan sonra.

Arhan'ın derinleştirdiği izler ve bunun yaşandığı an gözünde canlandığında birbirine karışan iyi kötü bir çok hisle uzun bir nefes aldı. Normalde onun kendisine yaptığının ürpertici gelmesi gerekirken Nil kendisi ile örtüşen bu davranıştan korkmak yerine kimsenin anlamadığı gerçeği Arhan'ın kolaylıkla çözmesine şaşırmıştı.

"Bu gece karanlıkla nasıl baş edeceksin bakalım Nil." Dedi aklı olduğu ana geri döndüğünde, aynanın karşısında konuşarak. "Odaya hapsedip seninle kalmasını sağlayacağın bir Arhan Sarnıçlı bu gece yok."

Banyodan stresli bir tedirginlikle çıktı. Saate yeniden baktığında odasındaki sistemin kapanmasına yalnızca beş dakika kaldığını gördü. Yatağına yerleşip karşısındaki büyük ekran televizyondan müzik kanalı açtı aklını dağıtmak istercesine ve sırtı yatağın başlığına yerleşmiş şekilde otururken dizlerini göğsüne doğru çekip kolları ile sardı.

"Korkak olma." Dedi kendini telkin eder sesiyle. "Karanlığı tek başına da yenebilirsin."

Saat 02.00'ı bulduğunda daha önceki gecelerde olduğu gibi yine odadaki elektrik sistemi kesildi ve Nil bu anda gözlerini sıkıca kapattı, kalbi yine hızlanırken elleri ve ayakları buz kesti. Bedeni kasılıp gerildi.

Yavaşlayan soluğunu havayı uzunca içine alarak düzeltmeye çalışırken gözlerini yeniden açtı Nil. O an ise durumu algılayamaz gibi duraksadı.

Elektrik sistemi gitmiş olmasına rağmen odası geçen gecelerin aksine zifiri karanlık değildi, etrafı görebileceği bir loşluktaydı.

Şöhretin Esiri Where stories live. Discover now