13

10.2K 567 547
                                    

BEKLENMEDİK

Arhan, Nil dudaklarının temas noktasından çekilip son sözünü söylediğinde onun aksine olduğu noktadan ayrılmadı, Nil'e baktı bir süre.

Hayatı boyunca peşinden koştuğu kadınlar olmuştu fakat onun peşinden koşanların sayısı yanında bu rakam çok minimal kalıyordu. Babasının da televizyoncu olması nedeniyle her zaman sahip olduğu şöhretli yaşam onu her yaşında gözde erkeklerden biri yapmıştı. Bu nedenle birçok kadının kendisinin hayatında biri olup olmamasını umursamayan yoğun ilgisini daima hissetmişti. Hatta sevgilileri olduğu dönemlerde çok daha fazla rağbet gördüğü bir gerçekti. Bir kadının elinden göz önündeki bir erkeği almayı başarı sayan ve bunun için çaba harcayan kadınların sayısı asla azımsanamazdı. Arhan buna alışıktı.

Alışkın olduğu tüm bu dünya ve düzen arasında Nil'den duydukları, Nil'in fazlasıyla dürüst ve açık cümleleri ile gelen resti onda şaşkınlık yaratmış olsa da bu net tavırdan fazlasıyla hoşlanmıştı. Onun bu kendini bilen, özsaygılı hali etkileyiciydi.

Onu keyifle izledikten sonra geriye doğru fazlasıyla yavaş bir hareketle çekildi ve arkasına yaslandı Arhan, Nil'in söylediklerini aklından geçirirken duraksadı. "Tamam." Boğazını temizledi. "Anladım."

Nil sözlerine olan tepkisini merak edercesine ona ilgiyle bakarken Arhan arabaya bindiklerinde ortaya bırakmış olduğu telefonuna uzandı uzun sayılacak sessizliğe büründükten sonra, bir karara varmış gibi ama telaşsız.

Rehberindeki bir numarayı aradı. Birkaç kez çalan arama cevapladığında karşıdan gelen samimi erkek sesine karşılık "Gece Edera'da mısın Hakan?" Diye sordu Arhan ve karşıyı dinledi. "Tamam, güzel. Bugün çekimler bittiğinde kamptan direkt Bebek'e geleceğim. Kapanış saatinde magazincileri mekanının kapısında görmek istiyorum, soracakları soruları sana yollatacağım." Nil'e baktı. "Hangi kanalda izledin o magazin haberini?"

Nil, onun sorusuyla duraksadı. Neden sorduğunu merak eden bir sesle cevapladı. "ModTv."

"ModTv." Dedi Arhan odağını yeniden telefona verirken onu tekrarlayarak. "Özellikle onun gündüz magazin ekibini istiyorum."

Nil Arhan'a hala merakla, sorgularcasına bakmaya devam etti. Az önce kendisini tutamayarak söyledikleri yanındaki adamda şaşırtan bir etki bırakmıştı bu kesindi fakat onun bu sözlerden sonra yaptığı bu telefon görüşmesinin içeriği kendisiyle ne kadar alakalı, olumlu mu tam çözemiyor ve merak ediyordu.

"Güzel... gece görüşürüz." Arhan telefonu kapattı, aldığı yere sakince geri bıraktı.

Nil ise düşlediği okyanusun derinine attığı olta ona çengeline ne takıp getirecekti bilmese de iki günün patlamasını yaşamanın rahatlığının arasında süren merakıyla Arhan'a bakmaya devam etti. "Ne yapıyorsunuz?"

"Kurallarımı bozmaya alışık değilim Nil." Dedi Arhan fazlasıyla net bir şekilde. "Bugüne kadarki en büyük kurallarımdan biri de bir yarışmacı ile hiçbir şekilde ilişki kurmamaktı, adil olmak için. Ama sen; bu kampa geldiğin günden bu yana bana çok fazla kural bozduruyorsun. Bunu nasıl başardığını bilmiyorum. Şimdilik bu durum beni zorlamıyor fakat sonrasını da bilmiyorum."

Konuşmasına devam etti. "Ve senin dünyanda normal olmayan bu yüzden yadırgadığın ama benim yetiştiğim yaşamda sıradan kalan çok konu var. Bunlardan biri de az önce söylediklerin. Senin tarafından bakınca haklısın. Bu tür gündelik ilişkiler özellikle senin yaşında normal değil. Sana bunu yapmam; flört olarak adlandıracağın şekilde davranmam ekranın ardında başka biri ile adım anılırken doğru değil. Haklısın. Bunu değiştireceğim."

Şöhretin Esiri Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin