12

10.1K 724 731
                                    

GÜVEN

"İstediğin görüntülerin tamamı bunlar

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

"İstediğin görüntülerin tamamı bunlar. Fotoğrafçı ile dün öğlen, yemek salonunun arka kısmında buluşuyor. Kameraların açısına ilk Dora giriyor; birkaç dakika geçmeden Furkan etrafa bakınarak onun olduğu girintiye giriyor." Parmağı ile ekranı işaret etti Peker Arhan'a. "Beş dakika sonra; önce Furkan sonra Dora çıkıyorlar. Çekimler başlıyor ardından ve sonunda da Nil kayboluyor zaten."

Arhan ekrana gözlerini kilitledi. Dora'nın fotoğrafçı ile buluşması ve bu buluşmayı ikisinin de etrafı kolaçan ederek, fazlasıyla dikkatli hareketlerle ve kameraların görmeyeceği kör noktada yapmaları iyi bir kanıttı.

"Çocuk dün gece, onu yeterince benzettirmene gerek kalmadan korkup konuştu zaten." Dedi Peker. Bulundukları, arabaların olduğu alanın yanındaki odada, siyah uzun koltuklardan birine en nihayetinde yerleşerek. "Bu görüntüler olmasa da itiraf vardı elimizde."

"Dora'nın iftira olarak adlandıracağı bir itiraftı." Arhan da sehpadaki bilgisayardan uzaklaşıp deri koltukta arkasına yaslandı. Sesi kontrollü bir kızgınlık içeriyordu. "İnkar etmeye devam edecekti. Bu görüntülerle itirafı birleştirdiğimizde boş savunmaları kalacak."

"Peki ne yapacağız? Geçen hafta Ecrin diskalifiye oldu ve eleme yapamadık, bu hafta Dora'yı bu yaptığıyla diskalifiye edersek yine eleme olmayacak ve böyle giderse de..." Alay eder bir ciddiyeti vardı Peker'in. "Nil'e dokunan herkesi tek tek yollarken bulacağız kendimizi."

"Dora anlaşmalı olduğun kızlardan mıydı?" Arhan Peker'e düşünceli bir şekilde baktı.

"Hayır." Dedi Peker sesini alçakta tutarak. "Thalia ve Özge onlardan. Ecrin de öyleydi. Başkası yok."

"O zaman diskalifiye yok." Dedi Arhan. "Bu seneki kızlar öncekilerden farklı ve her olayda birini gönderirsek yarışma birkaç hafta içinde bitecek. Bunu zamanla fırsat olarak görmeye başlayacaklar. Bu nedenle diskalifiye yerine Dora'ya kısasa kısas bir ceza vereceğiz."

"Nasıl bir ceza?"

"Akşam eleme çekimi öncesi hepsi bir aradayken açıklarım." Arhan bulundukları alana tek tek gelmeye başlayan kızlara baktı camın arkasından. Gördükleri arabalara ıslık çalarak dokunan, gözlerini büyüterek etrafa bakınan birkaç kızın arasında gördüğü Dora ile ile göz göze geldiğinde onun kendisine gülümsemesinin aksine o ciddi bir bakışla onu süzdü.

Arkalardan gelerek içeriye giren Nil'i gördüğü an ise çenesini hafifçe kaldırıp ona dikkatle baktı Arhan. Nil'in kendisine soğuk bir bakış atıp yan yana dizilmiş arabalara odağını çevirmesi ile önündeki bilgisayar ekranını nefesini üfleyip sertçe kapattı ve gözlerini onun üzerinde tutmaya devam etti. Onun kendisine tepkili hali ve asıl bunun nedenini anlayamamak gitgide canını sıkmaya başlıyordu.

Nil, Arhan ile göz göze geldiği saniyelik andan sonra etraflarındaki arabalara bakışlarını çevirse de üzerinde çekinmeden gezen bir çift gözün farkındaydı. Ancak o bir daha camekanın ardındaki odaya bakmadı ve arabalarda tuttu odağını.

Şöhretin Esiri حيث تعيش القصص. اكتشف الآن