26

8.4K 473 312
                                    

VENÜS

Nil, hareket halindeki lüks arabanın siyah arka deri koltuklarında sırtını Arhan'ın göğsüne doğru yasladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nil, hareket halindeki lüks arabanın siyah arka deri koltuklarında sırtını Arhan'ın göğsüne doğru yasladı. Bacaklarını arabanın arka penceresine doğru uzatıp geçtikleri Londra yollarına ait sokak lambalarının aracın içine bıraktıkları aydınlanmaları ve durmaksızın devam eden yağmuru izledi. Büyüleyici bir görsel şölendi.

Kafatasının içi alkol sebebiyle hala flu ve dönmeye hazırdı. Bedeni tamamen sırılsıklamdı. Bu aracın sıcak hava üfleyen klimasına rağmen üşümesine sebep verirken bedenini titretiyor ve tüylerini diken diken ediyordu fakat yaslandığı adamın kendisinin göğüs kafesine doğru doladığı kolu ile onu sarması, onun teninin sıcaklığı rahatlatıcıydı.

"Üşüyor musun?" Arhan onun başına çenesini yasladı. "Alana varmak üzereyiz. Yeni kıyafetler ayarlamalarını söyledim. Uçağa biner binmez üzerimizi değiştireceğiz."

"Üşüyorum." Nil başını biraz daha geriye doğru yatırdı ve Arhan'ın gözlerine baktı. "Ama şikayetçi değilim." Gülümsedi. "Sen şikayetçi misin?"

"Harika bir akşam geçirdim." Arhan onun göğüs kafesindeki kolunu hareket ettirdi. Kucağı ile göğsü arasındaki bir noktaya dayanarak yarı sırtüstü duran kızın yanağını avcu ile kavrayıp onun dudaklarına baktı. "Bu gece hiçbir şeyden şikayetçi olacağımı sanmıyorum." Dudaklarını yavaşça yaladı Arhan. "Yalnızca az önce yaptıklarının tekrarını artık her fırsatta bekleyeceğim."

Nil gülümsedi bu arzulu kelimelere karşılık. "Gerçekten hoşuna gitti mi?"

"En iyilerinden biriydi..." Arhan bu cümleyi bitirdiğinde kaşlarını çattı. "Dersem en iyisi değil miydi diyeceksin."

"En iyisiydi." Nil duymak istediğini söyledi. "İtiraf et."

"En iyisiydi Nil." Net bir ses tonu kullandı Arhan. Bunu yalandan söylemediği, gerçekten böyle düşündüğü bakışlarından ve cümleyi kuruş tarzından belliydi. "Bugüne kadarkilerin en iyisiydi."

Nil onun yanağını okşayan eline doğru yüzünü çevirip Arhan'ın avcunu öptü ve gözlerini kapattı. O gün sabahın çok erken denilecek bir saatinde uyandırılmış olması ve gün boyu hareket halinde kalmış olmasının sonucunda günün yorgunluğu üzerine fazlasıyla oturmaya başlamıştı.

Havaalanına giriş yapan araçtan inip işlemleri halletmeleri ve kendileri için bekleyen özel uçağa yönelmeleri ile Arhan'ın elini bir dakika olsun bırakmamasından hoşnut tavrıyla yürüdü Nil belli bir zaman sonunda. Üzerindeki ıslaklıktan kurtulmak ve keyifli bir uyku çekmek o an en çok istediği iki şeydi.

Şöhretin Esiri Where stories live. Discover now