32

6.4K 486 535
                                    

YIKIM

"Reklamdayız."

Yönetmenin sesi stüdyoya dolarken; asla beklemediği bir anda, asla beklemediği kişiden kendisinin ismini duymasıyla kafatasının içinde büyük bir patlama yaşanmışçasına sarsıldı Nil. Tüm görüntüleri bulanık gördü ve sesleri uğultulu, boğuk bir uzaklıktan duydu. Andan soyutlandı.

Elenmişti.

Hem de Arhan tarafından.

Sahneyi aydınlatan, tepedeki spotlar tenini gitgide daha çok yakıp kavuruyormuşçasına, tüm bedenine delirtici bir ateşin bastığını hissetti Nil bunu idrak edemeyerek ilk anda. İsmini duyduğu anda silinen gülümsemesi yerini büyük bir şaşkınlığa bıraktı.

Dora'nın sevinçle yerinde zıplayarak stüdyonun arkasına doğru koştuğunu zihnindeki bulanıklık arasında hayal meyal fark etti. Diğer her şey flu iken net olarak gördüğü tek kişi karşısındaki adamdı. Arhan'a bakan gözlerindeki hayal kırıklığına her saniye daha da eklenip katlanan öfkesiyle başını iki yana salladı ve sonunda hareket edebildiğinde arkasına döndü Nil.

"Nil." Kolunu birinin tuttuğunu fark edip dolmaya başlayan gözlerini o kişiye çevirdi ve yanındaki Peker'i gördü. Onun sesi o bulanmışlıkta fark edemediği bir keyifsizlikteydi. "Beş dakika sonra yeniden yayına gireceğiz, veda konuşması yapman gerekecek."

Nil kolunu ondan hırçınca çekti. Adımları yeri topuklularıyla ezerken stüdyonun çıkışına yöneldi hızla, koşar adımlarla. O anda da yanaklarının sanki bir sağanak yağmurun altında kalmışçasına ıslandıklarını fark etti. Ağladığını bile algılayamayacak kadar yıkılmış bir haldeydi.

Kendisine doğru şaşkın bir üzgünlük ile yaklaşan Venüs'ü gördüğünde sadece elini kaldırarak onun yaklaşmasını durdurdu ve karşıdaki, üzerinde 'Ayrılma Alanı' yazan kapıya, elenen yarışmacıların kamptan ayrılmadan önce girdikleri o son odaya yöneldi.

İçeriye sinirle girdi ve kapıyı çarparcasına kapattı. Odanın girdiği kısmının tam aksinde kapalı bir kapı daha vardı ve o kapıdan çıktığında kampla tamamen vedalaşmış olacaktı. Bunu hemen şimdi yapmak için o kapının kulpuna sarıldı ama kulpu aşağıya defalarca çevirse de üzerindeki geriye saymaya devam eden dijital sayaç dakikasını doldurmadığı için kapı kilitliydi.

 Bunu hemen şimdi yapmak için o kapının kulpuna sarıldı ama kulpu aşağıya defalarca çevirse de üzerindeki geriye saymaya devam eden dijital sayaç dakikasını doldurmadığı için kapı kilitliydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Solukları öfkeyle hızlanırken boş bir koridoru andıran odanın köşesindeki sandalyeyi eline aldı ve bir duvara yayılmış olan aynaya doğru hızla savurdu Nil. Ayna paramparça olup etrafa saçılırken hırsla hıçkırdı. Etrafa baktı, burada kamera yoktu. Sadece buna şükredebilirdi çünkü hiçkimsenin kendisini bu halde görmesini istemiyordu. Hiçkimseyi görmeyi de öyle.

Şöhretin Esiri Where stories live. Discover now