3. Fejezet

107 6 21
                                    

A férfi és Bella hangja egész szépen csengett együtt, de mikor külön szólamokban kellett énekelniük Nick nem győzte korrigálni a kisebb csúszásokat, hogy ne tűnjön annyira különbözőnek hangszínük. Bella nem volt hamis, csak máshogyan énekelt, mint a Jonas ennyi volt a hiba. Henry arcán látszott a büszkeség, ahogyan végig nézett rajtuk. Lehet, hogy Nickben először csak a pénzt látta, de mostanra Auróra biztos volt benne, hogy valamilyen szinten fontossá vált neki az énekes barátilag is. Joe továbbra is a falat támasztotta vigyázva, nehogy kidőljön. Az volt a terve, hogy megvárja a lányt és elhívja egy kávéra vagy valamilyen ünnepi vacsorát említett még Aurórának, mikor csábítási terveit részletezte. Azok után, hogy Bella kijelentette a legfiatalabb testvér a kedvence Joe még sem adta fel. Persze ez a riporternek csak jó volt. Még egy okkal több, hogy ne legyen féltékeny Bellára. Tekintetét barátjára szegezte, aki először kedvtelenül csinált mindent, hiszen már ment volna el barátnőjével, de ahogyan teltek a percek egészen belemelegedett újra és egyre többször nevetett vagy sütött el poénokat. Ezt persze kívülről nem hallották csak annyit lehetett látni, hogy jó kedvűen nevetnek.

- Auróra nem szeretnél csinálni ma egy bemutató riportot Bellával? - törte meg a csendet Henry. A nő kérdőn felé fordult, majd egy pillanatra meglátta Joe tiltakozó arckifejezését.

- Nagyon szívesen csinálok csak...

- Remek. - szakította félbe lelkesen meg sem várva a befejezést. Előre hajolt és szinte rátenyerelt a gombra a pulton. - Srácok Auróra elvállalt egy riportot veled Bella. Ha kész vagytok, akkor majd készülj fel!

A szavak hallatán a bent lévők arcán két különböző érzelem jelent meg. Bella hatalmas izgalommal ugrált, miközben kezével gyerekesen tapsikált. A végén átölelte Nicket és nyomott egy nyálas puszit elkeseredett arcára. Ez a bejelentés teljesen keresztülhúzta a férfi számításait. Nem volt elég, hogy egész délután ezzel az ismeretlen rajongóval kellett énekelnie a rosszabbnál rosszabb szövegű dalokat még Auróra is elvállalt egy interjút vele. Ahogy végig nézett barátnőjén látta rajta, hogy nem szándékos volt. Joe a háttérben úgy bámulta Bellát, hogy majd kiesett a szeme, de ez persze a kis hölgynek „nem tűnt fel". Sőt még kérette is magát. Szinte már szánalmas volt.

- Figyelj ez az utolsó dal ugye? - kérdezte halkabban Nick, mire társa hevesen bólogatni kezdett.

- Fáradt vagy? - fordította el fejét úgy, mint egy kis kutya.

- Egy kicsit és szeretnék minél hamarabb túl esni rajta, ha nem baj, szóval szerintem énekeljük fel még egyszer és utána vége. Stuart majd összevágja. - magyarázta végig simítva göndör, barna haján amivel eltűrte szemébe lógó fürtjeit. Tényleg jól esett volna neki végre egy kis kávé, és már szívesen lett volna otthon mondjuk Aurórával is akár. Ahogy ezen álmodozott és közben barátnőjét figyelte eszébe jutott a gondolat délelőttről, hogy mi lenne, ha összeköltöznének.

- Ez után beülnénk valahova egy kávéra? Én is elég fáradt vagyok. - szólalt meg irritáló hangján a lány.

- Megbocsátasz egy pillanatra? - tette fel kezét, hogy csendre intse. Meg sem várta reakcióját, csak határozottan kisétált a stúdióból egyenesen Auróra felé. Megfogta derekát, majd megcsókolta. Senki nem értett semmit. Majd megfogta kezét és mélyen szemébe nézett.

- Nem akarunk összeköltözni? - tette fel a régóta tervezett kérdést. Hirtelen súlyos csend telepedett a kis csapatra. Bella természetesen semmit sem hallott az egészből így követelőzőn mutogatott Stuartnak, hogy kapcsolja be a mikrofont. Ő sem akart kimaradni a nagy pillanatból.

Auróra nem tudta mit mondjon. A gondolatai lefagytak és azt sem tudta felfogni mit is mondott Nick. Sosem gondolt még arra, hogy együtt éljen vele. Ahhoz már egészen hozzá szokott, hogy egy sztárral jár, de ez már elég hihetetlenül hangzott. Pont most amikor már minden rendeződött köztük. Most mikor megszokta azt, hogy egyedül van otthon, hiszen már Scott sem járt fel hozzá vagy ha igen nem maradt kanapén aludni. Eddig mindig a barátaitól függött, de mióta együtt volt az énekessel a körülötte lévő folyamatos nyüzsgésben megtanult önállóan élni, amit kifejezetten élvezett. Egy percre úgy érezte Nick el akarja ezt a szabadságot venni tőle. Hirtelen lekorlátozottnak és elkötelezettnek érezte magát. Egyik percről a másikra túl komolynak érezte azt, amit kért tőle és ő még nem volt felkészülve erre. Természetesen mindennél jobban szeretett volna minden reggel arra kelni, hogy ott van mellette álmai pasija, de volt egy olyan érzése, hogy így csak elszúrnának mindent. Félt megmutatni neki, hogy milyen is folyamatosan vele lenni és félt attól, amit esetleg Nick titkol el. Neki tökéletes volt a jelenlegi állapot.

Vakáció Jonas Módraजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें