20. Fejezet

60 3 4
                                    

- Szeretlek Auróra With!

A következő pillanatban Auróra lesápadt, majd kibukott belőle minden, amit a buli folyamán megevett és megivott. Az egész Nick ruháján landolt, valamint az alattuk lévő vörös szőnyegen. A férfi elengedte a lányt, majd átkarolva őt megpróbálta a mosdó felé terelni. Az arra járó vendégek mind elfordultak, kezüket orrukhoz tették vagy kinevették a két fiatalt.

Mikor a mosdókhoz értek végre Nick habozás nélkül a férfi mosdóba ment be magával húzva az ellenkező lányt is. Az énekesnek nem volt elég ideje végig gondolni a dolgokat mielőtt Auróra újra rosszul nem lett. Végül ügyet sem vetve a mosdóban ácsorgó férfiakra Auróra beesett az egyik fülkébe és a vécé fölé hajolt. Nick újra az album kiadási estéjen érezte magát, mikor ugyan ilyen helyzetben volt azt leszámítva, hogy most Auróra térdelt a mosdóban és nem Joe.

- Jó estét! – köszöntötte az ifjú énekes az őt figyelő férfi társait. Próbálta elterelni a figyelmet a lányról és önmagáról, mert a rámeredő tekintetektől kezdte kellemetlenül érezni magát.

- Jobbat – veregette vállba egy idős ember az ajtón kifelé menet.

- Szerintem be kéne mennie hozzá. Túl régóta van csendben – jegyezte meg az egyetlen nagyjából vele egykorú férfi kézmosás közben. Nick vette a célzást és bólintott, majd elindult megkeresni szerelmét. Lassan megpróbált benyitni hozzá, de csak akkor vette észre, hogy Auróra bezárta az ajtót.

- Ne már. Ne csináld ezt légy szíves! – kérte Nick halkan kopogtatva, de válasz nem érkezett. – Mondd, hogy jól vagy. Nem kell kijönnöd. Sőt hozzám szólnod sem csak jelezd valahogy, hogy egyben vagy – dőlt neki a műanyag ajtónak.

A következő pillanatban erős rúgást érzett jobb bokáján. Mikor lenézett a lány fekete edzőcipője ott feküdt az övé mellett.

- Köszönöm.

- Megérdemelted te... - nem tudta befejezni, mert ismét rátört a hányinger. Pár másodperc múlva elhalt a gyötrelmes inger hatása és Auróra ismét fellélegzett, majd hátát az ajtónak vetette. Eközben Nick levette koszos pólóját és szintén neki dőlt az egyetlen dolognak, mi elválasztotta a lánytól. A hideg először kellemetlenül járta át csupasz hátát.

- Tudod azért haragszom rád, mert olyan, mintha csak játszanál velem és úgy érzem, mintha... - Auróra ismét nem fejezte be, de most nem az alkohol hatása miatt. Sokkal inkább mert, nem merte kimondani.

- Mintha? – kérdezett rá Nick, remélve, hogy végre megtudja hol szúrta el ismét.

- Nem fontos. Úgy sem értenéd és csak rámondanád, hogy női logika – válaszolta a lány kezét végig szántva göndör fürtjein.

- Ne csináld ezt kérlek. Tudod, hogy utálom mikor helyettem ítélsz meg dolgokat.

- Hagyjuk! – tartott ki Auróra.

- Remélem tudod, hogy nem tudok rád haragudni, de mikor ezt csinálod az nagyon szarul tud esni. Én elmondom milyen. Olyan mintha csak egy plüss lennék az ágyadban, akinek néha elmondasz dolgokat, mert már nem tudod tovább cipelni egyedül néha meg teszel a plüss fejére és úgy viselkedsz, mintha legalábbis titkon Pryankával randizgatnék.

- Hogy mit csinálsz? – ragadta meg a lényeget a lány, mire Nick óvatosan elmosolyodott. Ez volt az az Auróra, akit ő megismert. Csak egy pillanatra bár, de visszatért.

- Oké nem volt jó hasonlat, de remélem érted, mit szerettem volna – mondta a férfi.

- Nekem tetszett – szólt közbe egy ismeretlen hang az egyik fülkéből.

Vakáció Jonas MódraWhere stories live. Discover now