27. Fejezet (Nick)

47 2 4
                                    

Bella köszönés nélkül végig rohant a hotel folyosóján. A személyzet ijedten ugrott el útjából, majd méltatlankodva utána szóltak valamit saját nyelvükön. A lány nem figyelmét túlzottan lekötötte célja, minthogy a személyzetre figyeljen.

- Bocsánat, elkérhetném egy szobának a kulcsát - esett neki a porta pultjának. A hirtelen lendülettől mindkét hölgy felkapta fejét és elkerekedett szemmel mérte végig a kifulladt lányt. Haja kócos volt és szaporán vette a levegőt.

- Melyik szoba lenne az? - törte meg a feszült csendet, a bátrabb recepciós. Vékony ujjaival már billentyűzete fölött körözött, hogy rákereshessen a rendszerben a tulajdonos nevére.

- A számot nem jegyeztem meg, de Nick Jonassal vagyok elszállásolva ott. Tudják a barátom elég feledékeny és most is, mint mindig, itt hagyta a telefonját a szobában - játszotta el az esetlen kislány szerepét Bella. Haját hátra dobta és szemét megforgatta, mintha tényleg komoly problémája lenne.

- Parancsoljon - nyújtott át a hölgy egy kártyát, mit arany csík keretezett. - Oda talál? - kérdezte végül, még mielőtt útjára engedte volna a szőke lányt. Bella bólintott, megköszönte és már ment is a lift felé. Gyorsan végig szelte az előteret, de minden lépésénél maga mögé nézett. Pupillája kitágult és a kártya falevélként remegett kezében. Ahogy beszállt a liftbe vett egy mély lélegzetet, majd lassan kifújta. Ezt addig ismételgette, míg a szerkezet hangos csilingeléssel meg nem állt és ki nem nyitotta ajtaját. Amint kilépett a folyosóra az első dolga az ott lézengő emberek felmérése volt. Miután senkit sem ismert fel valamivel nyugodtabban elsétált Auróra és Nick szobájáig. A laminált kártyával kinyitotta a zárat és miután belépett azonnal be is csukta. Először óvatosan körbe fordult. Minden szobába benézett Nicket keresve, de sehol sem találta meg. Visszament a hálószobának kialakított nappaliba, majd sóhajtva az ágyra dőlt. Vállait leengedte szemét egy percre behunyta és próbálta lecsitítani gondolatait.

- Na jó, ha elkezdtem akkor már csináljuk végig - jelentette ki felülve az ágyon. Haját egy copfba fogta, és odatérdelt a két, fekete utazótáskához. Mindkettőt kinyitotta és beletúrt ellenőrizve tartalmukat. Elővette pénztárcáját, aztán Nick táskájának oldalába csúsztatta az énekes bankkártyáját, amit még a riportertől kért el.

- Hú, ez biztos Auróráé! Nick sosem hordana ilyen pulóvert - húzott ki egy kék, kapucnis, kissé bolyhos pulóvert, majd grimaszolva visszaejtette a táskába. Behúzta a zipzárját, vállára lendítette azután felkapva a kis kártyát távozott a szobából. Sietve átment sajátjukba, és ledobta a táskát. Kivette farzsebéből Auróra telefonját és a lány ruhái közé rejtette, miután kikapcsolta. Kinyitotta a közlekedőben lévő elhúzható szekrényt, majd a lehető legközelebb tette a falhoz Auróra holmiját, hogy még véletlen se legyen szem előtt.

Keze remegett, alig tudott megállni a lábán, de még is ott éledezett benne a győzelem mámorító öröme. Tudta, hogy még sok dolgon bukhat el a terve, de bízott magában és a fiúk naivitásában. Elment megmosni kezét, mikor Joe toppant be a helyiségbe.

- Szia. Szedd a cuccod, mert pár perc múlva már a reptéren kell lennünk, mert indul a gép!

Bella megfordult, magára erőltetett egy mosolyt és bólintott. Levette maga mögül a kis polcról holmiját, betette ágya melletti bőröndjébe. A szerte hagyott ruháit belehajtogatta a többi közé, végül pedig cipőit csomagolta vissza. Felvette mályva színű kardigánját, orrára rakta tört fehér napszemüvegét és indulásra készen az ajtóba húzta bőröndjét. Neki dőlt a falnak és kistáskájából előhúzta telefonját. Művészien pózolva készített magáról egy fotót, amit feltöltött az instagram oldalára, alá rengeteg hasthaget írva. A fényviszonyok hibáit eltűntette pár filterrel és megjelölte rajta a jonas fivéreket is a több nézettség és like reményében.

Vakáció Jonas MódraTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon