Večírkový drby

12.9K 933 27
                                    

Probudila jsem se ve své posteli s obrovskou bolestí na dvou místech. Moje hlava se při každém prudkém pohybu rozbolela jako kdyby mě do ní někdo bil kladivem. Ani jedinou nohou jsem nedokázala pohnout bez jediných křečí. Z minulé noci jsem si nic nepamatovala. Co jsem dělala a s kým jsem co dělala. Měla jsem sice kocovinu, ale křeč mezi nohama mi říkala, že včera večer jsem udělala asi největší hovadinu ve svým životě.

S kým?

Měl ochranu?

Kde?

Jak jsem se dostala domů?

KDO MI ZATRACENĚ VZAL PANENSTVÍ?!

Dokulhala jsem na záchod a vyzvracela jsem to, co zbylo v mém prázdném žaludku. Z lékárničky jsem si vzala jednu pilulku proti bolesti hlavy a šla jsem do kuchyně.

,,Mami? Nevíš, jak jsem se dostala domů?" Zeptala jsem se.

Máma s leknutím poskočila. ,,Ani nevím, že ses vrátila! Já myslela, že přespíš u toho Kevina! Neříkej mi, že jsi to s tím alkoholem tak přehnala!" Vyhrkla.

Nejistě jsem se na ní usmála a zmizela jsem z kuchyně do svého pokoje. Naťukala jsem na mobil Kevinovo číslo a opřela jsem se o studenou zeď. Při vyzvánění jsem se usilovně snažila přijít na to, co se včera odehrálo. Od posledního pátého panáku si nemůžu vzpomenout ani na jméno té nechutně odhalené blondýnky. Vlastně jsem si nemohla vybavit její obličej.

Kevin mi to típnul. Zkusila jsem to znovu. Zase. Zase a zase. Po každé mi to zavěsil. Přísahám, že ho zabiju, jestli nebude vědět, co jsem dělala.

Po tváři mi stékaly slzy, když jsem si uvědomila, že jsem mohla včera dělat cokoliv. Nejen se s někým vyspat, ale mohla jsem se vyspat s několika lidmi. Opilá jsem byla schopná všeho. Mohla jsem cokoliv říct, udělat, rozbít, ztratit i zničit.

V rukou se mi rozvibroval mobil a hlava se mi začala drtit. Mozkové buňky mi nepochybně musely odumírat. Doufala jsem, že to je Kevin, aby mi několik věcí vysvětlil, ale byla to jenom Grace.

,,Ahoj." Řekla jsem tiše.

,,Rose! Za prvý si mě sebou včera nevzala a ani si mi nedala vedět, že jdeš na takovou párty a za druhý se dozvídám jako poslední, že to mezi tebou a Kevinem jiskří?! Jsem fakt naštvaná, ale chci vědět podrobnosti." Zaječela mi do ucha a mě se zničil pravý ušní bubínek.

Moment. Mezi mnou a Kevinem? Teď potřebuju opravdu nutně vědět, co se včera stalo.

,,Co myslíš tím, že to mezi mnou a Kevinem jiskří?" Přitisknu si mobil ještě víc k uchu, abych jí rozuměla každé slovo. Žaludek se mi nepříjemně sevřel a já čekala na to, co mi řekne Grace.

,,Nedělej, že nevíš." Zachichotala se jako jedna z blondýnek. ,,To, co jste včera večer dělali přece." Řekla jako kdyby to byla největší samozřejmost na téhle planetě Zemi.

,,Kde si tohle vzala?"

,,Počkat...Takže je to pravda? Ty ses vyspala s Kevinem Wilem?! Myslela jsem si, že je to ten typický večírkový drb! Dostalo se to ke mně od Ivy Meanové. Prej tě tam ožral a pak se s tebou vyspal. A tobě volám od toho, abys mi potvrdila, co je na tom pravdivýho."

A po tomhle rozhovoru jsem pochopila, proč mi to nezvedá a ignoruje mě. Byla jsem jako vložka. Na jedno použítí, pošpiněná a odhozená.

Ještě nedávno jsem děkovala za 2k! A teď už je tady 3k?! Děkuju vám ♡♡

-Kiki

The size isn't important (CZ)Where stories live. Discover now