Kiss

13.8K 942 29
                                    

„Zavři oči a za celou tu dobu je neotevírej." Přikázal mi Kevin v autě, když nám oboum skončila škola. 

„A co když to neudělám?" 

„Tak to celý poděláš a věř mi, že tohle si nechceš nechat ujít." 

„A co když chci?" 

„Neptej se pořád. Prostě je zavři, Rosie." 

Zavřela jsem oči a vnímala jsem pohyb auta na silnici a vítr, proudící z pootevřeného okýnka. Puštěné rádio zpříjemňovalo celou atmosféru a napomáhalo to tomu, abych se více uvolnila. 

-

„Vystup. Jsme na místě a oči už můžeš klidně otevřít." Otevřel mi Kevin gentlemansky dveře.

Otevřela jsem svá víčka a dívala jsem se přímo na mořský břeh, azurové divoké vlny, jeskyně a útesy. Udivilo mě, že v tuhle dobu se tam neválelo jediné stvoření. Zrovna v tu hodinu zářilo a hřálo slunce nejvíce. 

„Nějak nechápu, co tady děláme." 

„Když si potřebuju pročistit hlavu, tak se tady procházím." řekl Kevin a jakmile jsem vystoupila z auta, chytil mě za ruku a zamknul auto. 

„A co s tím mám já společnýho?" předstírala jsem naprostý klid, ale nezabránila jsem mému červenání a propadání se do neznámého pocitu, který způsobilo chycení jeho ruky té mé. 

„Nic. Mám tě rád." Pokrčil rameny a zazubil se na mě. 

-

„Pořád je tady ta pusa, víš o tom, že jo?" Vyrušil mě z hlubokého přemýšlení. 

„Bohužel." Usmála jsem se a přimhouřila jsem k němu oči. K jeho rtům. Vypadaly měkké, sladké, červené, přesně jako jahoda. Chutnaly by i jako jahoda? Ptala jsem se sama sebe. Chtěla jsem vědět odpověď. Zajímalo mě to. 

Nebylo v tom, že bych to chtěla mít rychle za sebou. Byla v tom potřeba vědět, jaké to je. Co to se mnou udělá. Jeho rty se dotýkaly tisíce dalších holek a pokud vím, žádná si dosud nestěžovala. A co když opravdu líbá jako bůh? Ocitla bych se v nebi? 

Pomalu jsem naklonila hlavu na stranu a udělala jsem krok k němu. Chytil mě za boky a přitáhl si mě víc k sobě. Pootevřel ústa a propojil naše rty. Právě v tu chvíi byly všechny mé otázky zodpovězeny. Nebyla to obyčejná pusa. Byl to polibek. Kevin Wile líbá jako bůh. 

Nikdy jsem si nemyslela, že moje první pusa bude 1. takhle pozdě a za 2. s Kevinem. Ale kruci, stojí to za to. 

Jeho rty chutnají mnohem líp než jahody. Lépe než jakékoliv jiné ovoce. Má ty nejchutnější rty. 

Mami, mám takovou obavu, že jsi měla pravdu. 

„Sakra." Zaklel, když jsme se od sebe odtáhli. „Líbáš líp, než jsem si myslel."

Uchechtla jsem se. „To bylo jenom kvůli tomu ránu, uvědomuješ si to, že jo?" Zalhala jsem.

„Nebylo, ale jestli si to myslíš ty..." Zvedl ruce jako obranu, ale v jeho pohledu jsem uviděla pochybnost. „vyvracet ti to nebudu." Ušklíbnul se. 

„Moc si věříš." Zavrtěla jsem nad ním hlavou a nepřestala jsem na něj upírat svůj pohled. Připadala jsem si jako v přeslazeném romantickém filmu. Chlapec a dívka stojící na proti sobě, zírající si do očí a dojde k sladkému polibku. Chybí tady úžasně pomalá hudba. A další chyba ve scénáři je, že já s Kevinem nechodím. Vlastně si ani nemůžu být jistá, že pro něj něco víc než kamarádka znamenám. Chtěl po mě polibek, za to ráno a získal ho, po jiných holkách chce i něco jiného a nic pro něj neznamenají. 

„Jo, věřím. Jestli chceš další potvrzení, tak ti ho klidně dám. Teď." řekl opět sebejistě a následně mě políbil na rty. Zase. 

The size isn't important (CZ)Where stories live. Discover now