MELEZ KIZ 19.BÖLÜM

46.2K 2.5K 349
                                    

---İyi Okumalar---

Güneş tam gözümü hedef alırken homurdanarak başımı kaldırdım.Ne olurdu güneş ışığı gözüme girmese ? Çok mu şey istiyorum yoksa ?

Ayağa kalkıp pencereye ilerlerken gözlerim Cody'yi buldu.Oh,beyefendinin bırakın gözlerini,yüzüne bile güneş vurmuyor !

Perdeyi hızla kapatıp tekrar yatağa ilerledim.Yok olan uykuya bir lanet savurup Cody'e döndüm.

Güneş ışığı olmamasına rağmen yüzü parlıyordu ve bu onu daha mükemmel kılıyordu.Sanırım bu çocuğun beni sevmesi bir lütuftu.Benim gibi patavatsız,düşünmeden hareket eden aynı zamanda güçlü,göz alıcı,eşsiz- Tamam,sustum.

Kapı birden açılınca bakışlarım hızla oraya döndü.Lucy yatağın ucundan bana sırıtırken,Cody de yatakta doğrulup gerindi.Gözleri Lucy'den önce beni bulurken sersemce gülümsedi."Günaydın."

"Günaydın !"

Lucy benim yerime cevap verince ikimizin bakışları da ona döndü.Tehdit edici ve ölümcül bakışlar.

"İkiniz de hemen kalkıyorsunuz.Bugün okul ve seçmeler var.Kahvaltımızı hızla yapmalı ve okula yetişmeliyiz.Ya da geç gidelim ve okula havalı bir giriş yapalım.Ama sonuçta okula gidelim.Hadi hadi. Bak hâlâ yataktası- Hey bu acıttı !"

Yastıklardan birini Lucy'ye fırlatmamla başını tutup çenesini kapatması bir oldu.

"Bir tane daha istemiyorsan git bence."

Cody kıkırdarken Lucy elini beline koyup ona baktı."Kardeşinim ben senin,kardeşin.Beni gerektiğinde sevgilinden koruman gerek."

Başımı sallayıp kahkaha attım."Evet Cody,onu benden koruman gerek." dememle Cody'nin gülümsemesi bir oldu."Lucy,senden demedi ki sevgilinden dedi."

Kahkaham silinip,kaşlarım çatılırken diğer yastığı da Lucy'ye fırlattım.Ama son anda kaçtı pislik.

Cody arkasına yaslanırken sırıttı."Eğer kendini benim sevgilim yerine koymak istiyorsan orası başka."

Yapmacık bir şekilde gülümseyip "Seni yataktan düşürmemi istemiyorsan sus Cody." dediğimde alayla sırıttı."Beni en son yataktan düşürdüğünde seni öpmüştüm."

"Hatırladım.Sonrasında da tartışmış ve seni kırmıştım.Bir daha ister misin ?"

Ağzına fermuar çeker gibi yapınca gülümsedim.Ha şöyle yola gel !

Yataktan kalkıp odamdaki banyoda ilerlemeden önce dolaptan formamı aldım.Bunu uzun süre giymemiştim sanırım.Gerçi Lucy zorlamasa yine giymezdim.

Birkaç dakika içinde işlerimi halledip banyodan çıktım.Odayı terk edip merdivenlerden aşağı atlarken Kate'i gördüm.Siyah bir dar paça,beyaz t-shirt ve siyah deri ceket giymişti.Kombini ve sarı saçları onu eşsiz yaparken gülümsedim.Eee kimin teyzesi ?

Mutfağa ilerlerken hızlı hareket edip yanağından öptüm.Kıkırdarken dolaptan aldığı paketi bana uzattı.

"Sadece yarısı Summer.Anlaştık mı ?"

Başımı usulca sallayıp torbayı kafama diktim.Kan,susuzluğumu ve açlığımı götürürken torbanın yarısını bitirip tekrar dolaba koydum.

Kate dolaptan iki paket daha alırken bakışlarımı yeni gelen Lucy'e çevirdim.Benim siyah pelerinimin aksine koyu mavi pelerin giymişti.

Aslında forma dediğimde bakmayın.Giydiklerimiz tamamen siyah olduktan sonra sorun olmuyordu.(Tabi benim ara sıra beyaz t-shirt giymem ayrıydı.) Okulun siyah t-shirt'ünde ve pelerinin sağ tarafında safir mavisi bir hilal vardı.Hilalin altında da büyük harflerle CAPRİANO yazıyordu.

MELEZ KIZ Where stories live. Discover now