MELEZ KIZ 28.BÖLÜM

25.4K 1.7K 72
                                    

--İyi okumalar.

LUCY

Summer ağaç eve girip gözden kaybolurken,Cody de öne birkaç adım attı.

"Geliyor musun Lucinda ?"

Oflayarak "Bana Lucinda deme." dedim ve ekledim "Ayrıca sen çık.Hazır dere kenarındayken birkaç fotoğraf çektirmek istiyorum."

Hızla başını salladı."Bir yere kaybolma.Bir şey olursa adımı seslen.Fazla uzağa gitmek de yok..."

Cody kendince kurallar koyarken "Tamam anladım." diyerek sözünü kestim.Yoksa daha konuşurdu bu.

"Hadi git artık.Ben saçma pozlar verirken,beni görmeni istemem."

Gülerek ağaç eve ilerledi.O yukarı tırmanırken dereye doğru ilerledim.Hoş bir yerdeydim.Ormanın içinde,dere kenarında ve kuşların cıvıltıları arasında...Telefonumu çıkarıp ön kamerayı açtım.Kimse olmadığına göre dudak büzme veya dil çıkarma içeren pozlarımı rahatça verebilirdim.

İlk pozda dudaklarımı büzdüm,ikincisinde dil çıkardım,üçüncüsünde 32 diş sırıttım.Sonunda telefonu,dereyi ve ağaçları görecek şekilde havaya kaldırıp bir fotoğraf daha çektim.Sanırım bu güzel olmuştu.Şimdi bunu tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşmalıydım.

Galeriyi açıp son fotoğrafa baktım.Tahmin ettiğim gibi,güzeldi.Fotoğrafı yakınlaştırıp kendimi incelemeye başladım.

Beyaz dişler +
Tatlı bir gülümseme +
Manzara +
Saçlar +

Mükemmel fotoğraf istatistiklerim,bende onayı alırken gözüm fotoğrafı hızla taradı.Orada duran şey neydi ? O her kimse,kapşon takmış gibiydi.Tabi bunun bir pelerin başlığı olma olasılığı da vardı.Çalılıklar arasından beni izliyordu.

Arkamı dönmekten korkarken,telefonumu hızla cebime koydum.

"Çocuklar,buraya gelseniz iyi olur.Hatta çabuk olun !"

SUMMER

Lucy bize seslendiği anda dışarı çıkmak için bir hareket yaptım.Ama Cody önüme geçip beni engelledi.

"Cody ne yapıyorsun ?"

Cevap vermeden önce ağzımı kapattı."Sus Summer.Aşağıda bir şey varsa,gürültü çıkarman tehlikeli olur."

Başımı sallayınca elini ağzımdan çekti ve aşağıya doğru eğildi.Bende yanına geçip aşağıya baktım.Görünüşe göre Lucy yalnızdı.Eğer bir tehlike varsa,saklanıyor olmalıydı.

O anda bir adım sesi duydum.Gittikçe yaklaşıyordu.Ve emindim,tek kişi değildi.

Tamamen siyah giyinen adamlar görüş alanıma girdiğinde aşağı atılmak için hazırda bekledim.Altı kişilerdi.Hepsi kapşonluydu.Gittikçe Lucy'e yaklaşıyorlardı.

"Ağaç evin altına geldiklerinde üzerlerine atlayalım."

Cody başını sallayıp atlamak için hazırlandı.Ve aynı anda aşağı atladık.Önüne atladığım kapşonluyla kısa bir an gözgöze gelince ürperdim.Beyaz bir teni ve kırmızı gözleri vardı.Klan.

Şoku atlatıp anında yumruk atınca,sendeledi.Hemen ardından yüzüme bir yumruk atmaya çalıştı.Belimi kırıp arkaya eğildim.Ama hızlı hareket edip dizlerime tekme attı.Yere düştüğüm anda üzerime atladı ama yuvarlanarak kurtuldum ondan.Ve hızımı arttırıp ben üzerine atladım.Başını tutup yere sertçe vurduğumda gözleri kapandı.

Başımı kaldırdığımda Lucy ve Cody'nin de diğer kapşonlularla mücadele ettiklerini gördüm.Onlara yardıma koşmama fırsat bulamadan bir başkası üzerime geldi.Hızla arkamı döndüm.Önümdeki ağaca tırmandım ve takla atarak sıradakinin omzuna yerleştim.Tüylerimi ürpertse de boynunu kırmayı düşündüm.Fakat daha ellerimi yüzünün iki yanına koyamadan,beni kollarımdan yakaladı ve yere çarptı.Başımda hissettiğim acıyla olduğum yerde yan döndüm.O sırada sırtıma yediğim tekmeyle tekrar yere serildim.

MELEZ KIZ Where stories live. Discover now