MELEZ KIZ 21.BÖLÜM

37.5K 2.2K 191
                                    

-İyi okumalar.-

"Summer iyisin değil mi ?"

Başımı sıradan kaldırıp Lucy'e baktım."İyiyim,cidden.Sadece hiçbir şey yapmak istemiyorum o kadar."

Başını sallarken ders programının bulunduğu kağıdı yüzüme doğru salladı."Dersim,hmm müzikmiş." diye söylendiğinde şaşırarak kaşlarımı kaldırdım.

"Vampir okulunda müzik dersi mi varmış ?"

Başını sallarken benim ders programımı eline aldı.

"Senin dersin okçuluk.Çıkmayacak mısın dışarı ?"

Sadece ikimizin olduğu sınıfa kısa bir bakış attım.

"Zorundayım değil mi ?"

Yine başını salladı."Geç kaldık zaten Summer.Üstünü giyinmen gerek daha."

Gözlerimi devirip sıradan kalktım.Lucy kolumdan tutup sınıftan çıkarırken elime bir çanta tutuşurdu.Kaşlarımı atıp çantayı göz hizama kaldırdım."Bu ne için ?"

Çantayı gözümün önünden indirip "Kıyafetlerin." diye hayıflandı."Hani dersin okçuluk ya,kıyafetleri giymen gerekiyor."

Buradan sonra müzik katına ulaşmıştık zaten.Dersten sonra sınıfta buluşmak için sözleşip ayrıldık.Sıkıntıyla soyunma odasına ilerledim.İçeride en fazla 6 kız vardı.

Bir kabine girip çantayı içerideki sandalyenin üzerine attım.Kabinin kapısını kapatıp kilitledikten sonra çantanın fermuarını açtım.Gözümün önüne siyah kısa bir şort,siyah tayt ve siyah sporcu atleti geldiğinde geriledim.Ben bunları mı giyecektim ? Mükemmel vücudumu sergileyecektim resmen.

Birkaç kız eğitmenin geldiğini söyleyince egomu bir kenara bırakmak zorunda kaldım.Siyah taytı ve sporcu atletimi üzerime hızla geçirip aynaya baktım.Sanırım fazla mükemmeldim.

Kilidi açıp dışarı çıkarken önceki kıyafetlerimi çantaya sıkıştırdım.İçerideki birkaç kız beni dolaplara yönlendirince,boş bir tane bulup çantayı içine attım.Sonrası dolap anahtarı ve kilit zaten.

Soyunma odasından çıkıp bahçeye ilerledim.Yaklaşık 10 kişi vardı ve birkaç metre ileride hedef tahtası.Diğer öğrencilerin yüzünü göremediğim için gerilmem gereken biri de yoktu,şu anlık.

Eğitmen beni görünce başıyla selam verdi.Ardından herkese ok çantası ve yay vermeye başladı.Sonda kalan hedef tahtasının karşısına geçip eğitmeni bekledim.Sıra bana gelince ok kılıfını ve yayı elime verdı.

"Arkadaşlar,bunları kullanmayı henüz bilmeyen var mı ?"

Birkaç el havaya kalkarken okumu yaya yerleştirdim.

"Bilenler sağa geçsin,yeni öğrenecek olanlar sola.Ok çantasında 12 ok var.En az 8'i tutturmuş olmalısınız.Başlayabilirsiniz."

Benim tarafıma birkaç kişi gelirken tanıdık yüzler aradım.Buldum da.Ama bu kişileri pek sevdiğim söylenemezdi.

"Seni burada gördüğüme hiç şaşırmadım desem ?"

Onlara dik dik bakmayı kesip "Umrumda olmadığını söylesem ?" diye devam ettirdim.Birden elini uzatınca dik dik bakmayı sürdürdüm.

"Sadece tebrik ve teşekkür etmek istiyorum.Beni çadıra kadar taşımışsınız ve Rebecca'ya da yardım ettin.Bunlar için teşekkür ederim.Ayrıca kazandığınız için de tebrik ederim.Labirentte çok güçlüydün."

Rebecca yerinde rahatsızca kıpırdanınca Thomas ona sert bir bakış attı.Tekrar bana dönerken gülümseyip yayını kaldırdı.

"Eğitmen başlamamızı söyledi."

MELEZ KIZ Onde as histórias ganham vida. Descobre agora