MELEZ KIZ 59.BÖLÜM

11K 643 124
                                    

Multimedia Summer Hills.En azından benim aklımdaki kız bu,yine de sizin hayal gücünüze kalmış.
İyi okumalar..

Lucy Marrell'dan..(1 ay sonra.)

"Sadece gel.Telefonda daha fazla şey açıklayamam,acele et."

Başımı ellerim arasına alıp kendimi koltuğa atarken gözlerimi kapattım.Berbat şeyler oluyordu,hissediyordum.Ve devamında daha berbat şeyler olacaktı,onu da hissediyordum.

Gözlerimi huzursuzca aralayıp tekrar ayaklandım.Odama gitmek için koridorun sonundaki 20 kadar basamağı olan merdiveni çıkmam gerekiyordu ancak bu baş dönmesiyle işim zordu.Duvara elimi yaslayıp,elimi kaldırmadan yürümeye devam ettim.Son zamanlarda çok şey görüyordum.Gelecekten veya geçmişten olduğunu ayırt edemediğim görüşler peşimi bırakmıyor,geceleri rüyamda dahi beni rahatsız ediyorlardı.

Merdivenin ilk basamağına adımımı attığım anda diğer elimle korkuluklara tutundum.İkinci ve üçüncü basamakta da hiçbir sorun yoktu.Ancak dördüncü basamağa geldiğimde gözlerim karardı ve dengemi kaybettim.Çıktığım basamakları yuvarlanarak geri inerken acıyla inlememe engel olamamıştım.

"Lanet olsun dördüncü basamak !"

Düşerken başımı çarpmam,kendini baş ağrısıyla gösterirken güçlükle yerimde doğruldum.Bahsettiğim görüşlerden teki az önce kendini bana göstermiş ve kurtulduğumu zannettiğim belayı tekrar başıma sardığını anlamamı sağlamıştı.Belanın adı Dominic'ti elbette,peşimizi bırakmayan gölge gibiydi.

Onu düşününce sesi birkez daha yankılandı beynimde.Savaşa hazır ol küçük vampir,bu sizin sonunuz olacak.

İç çektim ve alnımı ovmaya başladım.Görüşün dehşetini atlatır atlatmaz,Zach hariç,en yakınım olan iki kişiyi aramıştım,Cody ve Summer.

İkisini de çağırmam huzursuz olmalarına neden olacak olsa da başka çarem yoktu.

Kapı zili çaldığında olan sesimle "Gel !" diye bağırmış ve boğazımın hafifçe ağrımasına neden olmuştum.Gürültülü anahtar sesi duyuldu ve kapı hızla açıldı.

"Madem anahtarın var,ne diye zili çalıyorsun ?"

Omuzlarını silkip anahtar destesini cebine sıkıştırdı.Bulunduğum yeri ilk önce garipsese de yanımdaki yerini almıştı.Benim gibi sırtını duvara yasladı ve boş boş merdivenlere bakmaya başlamıştı.

"Sorun ne ? Neden gelmemi istedin ?"

Başımı omzuna yasladım ve titrek bir nefes aldım.

"Çok kötü şeyler olacak Cody."

Çenesini başımda hissettiğimde bana bakmaya çalıştığını anlamıştım.Başımı kaldırıp ona yardımcı olduğumda "Bu ne demek ?" diye sordu.Sesi temkinliydi,beraberinde kaşları çatılmıştı.Gözlerine bakmayı sürdürürken sertçe yutkundum.

"Savaş başlıyor kardeşim."

Summer Hills'den...

Berbat hissediyordum.Tuhaf bir şekilde,kendi içimde kaybolmuş gibiydim.Sürekli düşünüyor ancak yine de bir çıkış yolu bulamıyordum.Yapabileceğim hiçbir şey yoktu.

Lucy karşımda,sanki gördükleri onun suçuymuş gibi mahcup bir şekilde otururken Konsey Başkanı Nicholas'ın gür sesi birkez daha duyuldu.

Buna alışkın olmama rağmen irkildim ve birkaç saniye gözlerimi kapattım.

MELEZ KIZ Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora