MELEZ KIZ 12.BÖLÜM

50.1K 2.9K 447
                                    

"Hadi ama çocuklar ! Çok uyudunuz,kalkın artık !"

Hem yatakta zıplayıp hem bağırırken bileğimin tutulmasıyla yatağa düştüm.

Scott ve Zach düşüşüme gülerken yatakta bağdaş kurdum.

"Bakın çocuklar bunları size söylemeyecektim ama mecbur bıraktınız.İki haberim var.1. olarak Scott telefonuna Clara'dan mesaj gelmişti.Tabi ki okudum.2. olarak ise kız arkadaşlarınız burada ve şuan- Ahhh ! Yavaş be !

İkisi de birden yataktan kalkınca yere yapıştım.

"Nerdeler ? Salonda mı ? Yoksa koridorda falan mı ?" diye ard arda soru sıralayınca ayağa kalkıp üzerimi düzelttim."Size inanmıyorum iki kız yüzünden beni sattınız ya !" diye sesimi yükselttiğimde ikisi de durdu.Bir süre bakışıp yanıma geldiklerinde yüzlerine bile bakmadım.Scott sol yanağımdan,Zach de diğer yanağımdan öptüğünde gülümsedim.

Zach "Böyle iyi mi kıskanç şey ?" dediğinde başımı salladım.Scott "Alex,bu tişört senin mi ?" deyip üzerime baktı.Bana biraz uzun gelen tişörte baktım ve dudaklarımı büzüp başımı iki yana salladım.Zach "Haa o zaman benim" dediğinde kaşlarımı kaldırdım."Sorun olmaz umarım.Melissa bu tişörtü ve şortumu koymuştu buraya.E bende formayla rahat edemedim" dediğimde başını salladı."Bence yakışmış"

Ardından üçümüz birlikte odadan çıktık.Aşağıya inerken onlara uyandıklarındaki tepkilerini anlatmış ve sürekli gülmüştük.Salona girdiğimizde görüş alanıma iki kız girdi.İkisi de hafif beyaz tenliydi.Ama birinin saçları sarı,diğerinin ki siyahtı.Lisa olduğunu düşündüğüm sarışın Zach'e sarıldı.Clara da Scott'a sarılınca kendimi fazlalık gibi hissettim.Ve arkamı dönüp salondan çıktım.Mutfağa geldiğimde Eva'yı patates kızartırken gördüm.

"Günaydın" dediğimde bana dönüp gülümsedi "Günaydın"

"Onlar Lisa ve Carter'dı değil mi ?" dediğimde başını salladı."Aslında yukarı geleceklerdi.Ama engel oldum.Bir de sizi sarılıp yatarken görseler çıldırırlardı." dediğinde tezgaha yaslandım.

"O kadar yakın mıydık ya ?" dediğimde tekrar başını salladı."En son baktığımda senin başın Scott'ın göğsünde,Zach'in kolu senin belindeydi."

Dudaklarımı büzüp başımı salladım."Evet,öyleydi."

"Kıyafetleri görmüşsün" dediğinde tekrar üzerime baktım.Şortumun nerden geldiğini bilmiyordum.Ayrıca tişörtün sade ve deniz mavisi olması benim için lütuftu.

"Evet de şortu ne ara aldın ?" deyip tekrar ona baktığımda "Kate" dedi."Kıyafet getirmesini söyledim ama sadece şort getirmiş"

Eva tekrar pateteslere dönerken ben de mutfaktan çıktım.Amacım tekrar odaya gidip uyumaktı ki salonun önünden geçerken Scott'ın radarına yakalandım.

"Alex buraya gelir misin ? Seni kızlarla tanıştırmak istiyorum !"

Scott'a içimden bir lanet savurup salona girdim.Kızların erkeklere resmen yapışmış olduğunu görünce gözlerimi devirdim.Gülümseyerek "Merhaba Clara,merhaba Lisa" deyip elimi uzattığımda Clara da gülümseyip elimi sıktı.Lisa ise elime dik dik baktı.Tekrar "Merhaba Lisa" dediğimde Lisa "Hıı" diye geçiştirdi.Sinirle Zach'e baktığımda boşver dercesine elini salladı.Derin bir nefes alıp Zach'in karşısına oturduğumda Lisa anında ayağa kalktı.

"1 dakika ya ! Bu tişört Zach'in mi ?!"

Refleks olarak üzerime baktım.Evet dercesine başımı salladığımda Lisa Zach'e döndü."Zach,bu kızın üstündeki tişört sana aldığım tişört değil,değil mi ?!"

MELEZ KIZ Where stories live. Discover now