Hoofdstuk 32

3.9K 140 38
                                    


"Je bent zw-zwanger?" vraagt Tim ongelovig. Ik knik en barst in tranen uit. Bang voor zijn reactie. "Van w-wie?" vraagt hij stotterend. "Dat weet ik dus niet..." heef ik toe. "Godverdomme..." mompelt hij zachtjes met zijn handen om zijn hoofd. "Wie zijn dan opties?" vraagt hij. "A-all-alle-allemaal" huil ik. "Mees? Rein? Kaj?", bij alle knik ik. Hij staart me verbaasd aan. "Echt?" vraagt hij waarop ik mijn hoofd knik. "O mijn god", hij zit verward voor zich uit te staren. "Sorry" huil ik. "Je hoeft je niet te verontschuldigen, je kunt hier niks aan doen" zegt Tim. "Ik laat het in ieder geval weghalen. Ik ben niet klaar voor een kind, ik ben nog maar fucking zeventien" mompel ik. Tim knikt begripvol, "dankje Tim, je betekent zoveel voor me" zeg ik. Ik druk mijn lippen op de zijne.

Lekker cliché.

•••


Er wordt aangeklopt. Snel schrik ik uit mijn halve slaap en zit rechtop. "Kan ik binnenkomen?" vraagt de dokter. Tim scheldt binnensmonds en ik klim heel charmant - kuch kuch - uit het bed. Ik ga achter het gordijn staan en Tim doet alsof hij net wakker wordt. "Uhm, ja hoor", de deur gaat open en de voetstappen komen dichterbij. "Ik check even voor het bezoekersuur of u in staat bent tot bezoek" legt hij uit. Het gordijn waar ik achter sta is trouwens van dikke, donkerblauwe stof. Boeit niet, maar oké. Ik hoor allerlei rare piepjes en een keer Tim een keer "au" zeggen. Na een minuut of vijf begint de dokter met praten; "u lijkt niet erg uitgerust, straks doe ik uw gordijnen wel weer dicht", o shit. "Denkt u zelf dat u in staat bent tot bezoek?" vraagt de dokter. "Jazeker" zegt Tim overtuigend. "Oké, nog een fijne avond!" zegt de dokter waarop Tim hem hetzelfde toewenst.


Ik loop achter het gordijn vandaan en ga weer bij Tim zitten. "Ze merkten blijkbaar dat ik niet had geslapen, haha", Tim grinnikt. "Volgende keer moet ik een andere schuilplek vinden" zeg ik. "Ja, maar waar..." , ik kijk onderzoekend rond in de kamer. "Ik heb geen idee..." mompelt Tim. "Achja, dat zien we dan wel weer" zeg ik en haal mijn schouders op. "Hoe zit het eigenlijk met Teen Make-Over?" vraagt Tim, goede vraag, eigenlijk. "I don't know " geef ik toe. "En wat ga je doen bij die keuze, zijn je ouders nog steeds zo anti-ik?" vraagt Tim. "Ze blijven aan de kant van Kaj staan, iets voor een onderzoek ofzo. Ik moest uit eten met zijn gezin zondag, echt verschrikkelijk. In zo'n kakrestaurant en hij probeerde het gewoon weer. Je weet niet hoe graag ik met jou bij een Mc Donalds had gezeten, echt niet" grinnik ik. "Zat die vieze klootzak weer aan je?" vraagt Tim vol woede. "Hij probeerde me te... verkrachten volgen mij. Maar gewoon bijten, trappen en dam nog een keer trappen en hoppa, dan ligt-ie wel en toen kwam hij aanstrompelen later met een rotsmoes" leg ik uit. Tim knikt wat, hij is duidelijk boos op Mees. "Tim, chill, ik kan mezelf beschermen tegen the dirty tree. Ik moet gewoon uitkijken en bij iemand in de buurt blijven, altijd. Ze maken m'n leven moeilijker, maar hij blijft wel leefbaar. Met een beetje geluk neemt Rein, Kaj of Dioni een overdosis of knallen ze elkaar neer", wow, dat laatste klonk hard. Is wel waar. "Wie is Dioni?" vraagt Tim, o ja, dat weet hij niet. "Baas van Hips Up" leg ik uit. Er wordt aangeklopt, bezoekuur, dus vast familie. "Binnen" roep ik al voor Tim. Familie De Jonge stapt binnen. "Hey Tim, en Denise!" zegt Tims moeder vrolijk. Ik begroet ze vrolijk.


"Jij was er vroeg?" constateert/vraagt Lucie. "Ja, eigenlijk wel. Al een paar uur hoor" lach ik. "Oh my god, dat mag toch helemaal niet? Oalala, wat hebbe-", "waarschijnlijk denk je wat we hebben gedaan wat ik denk dat jij dat denkt, en nee" grinnik ik. "Oké" grinnikt Lucie. "Wat is er zo grappig dames?" vraagt Tims vader. We staan wat van de rest af te kletsen. "Niks hoor" zegt Lucie heel serieus waardoor ik in lachen uitbarst.

•••


"Denise, waar was je?" Mijn vader staat meteen op als hij mij ziet. "Nergens" antwoord ik nonchalant. "Zeker weer bij die Tim? Je gaat een keer afspreken met Kaj! Teen Make-Over heeft ook nog gebeld trouwens. Nu ga je eten en daarna Kaj plus Teen Make-Over bellen, wij gaan werken", mijn vader en moeder staan op en lopen naar boven. Leuk, ik eet weer eens met mijn gezellige en spraakzame gezin. Ik kijk afschuwend naar mijn kikkererwten- met linzen -prak. Prei en asperges maken de afschuwelijke maaltijd compleet. Ugh.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon