Vervolg & 'Nawoord'

3.5K 100 32
                                    

Dear readers,

AIJDBF IK HOU VAN JULLIE.
Wie had ever gedacht dat een Jumbojongen (Huh? Wie is dat?) fanfiction die begon als een grap mijn best scorende boek ooit werd? Nu zit ik op ongeveer 82K. GUYS 82K AJSBDBSH. (Dit was maandag lol)

Het leukste vond ik de lezers die vanaf een van de eerst hoofdstukken al lazen.
@Lotte8000 bijvoorbeeld, echt meid, je hebt me soms echt zwaar geïrriteerd, maar ik ben je dankbaar. Mijn schrijfvaardigheden zijn er een stuk op vooruit gegaan (ik ben er achtergekomen dat je 'antwoord' niet met een d schrijft en hoe dat nou zit met de d'tjes en t'tjes. Vanaf het begin elk hoofdstuk wel een vote en reactie, THANKS LIKE HELL.
Ik kan jullie niet allenaal opnoemen, maar iedereen die ook vote etc. net als Lotte, ILOVEYOUSOMUCH.

Door dit boek heb ik veel leuke mensen leren kennen (de Jumbocorns). De WhatsApp-groep(en) wordt nog elke dag volgespamt. IKHOUDOOKVANJULLIE.
Ook wel een asshole, real-life Mees (tamtantataaa). Er zitten trouwens veel echte personen in deze story.
Alle Hips-Up meisjes zijn Jumbocorns, Romee's broer - Merijn - ook. Femke de assistente is een lezeres (lees je nog wel? Nee eh?) En onze grote vriend Mees. Tims BFF (big fake friend), Nina WAS ook altijd zo'n Meeslover haha.

Ik wil sorry zeggen tegen Rein van Duivenboden die dit geen flikker uitmaakt maar ok.
Sorry voor het afkraken ookal kan Tim 10000000000x beter zingen je bent vast geen verkrachter ofzo dus sorry. Ajuus, doe de groetjes aan de enige echte platte boer Zwierink.

HET VERVOLG
Het vervolg gaat heten Fuck Fame #2 en hij zal gewoon op mijn account staan. Ik heb een hulpje nodig bij het schrijven.
- Ik heb iemand nodig die seksueel getinte scènes kan schrijven. Aangezien deze waarschijnlijk voor gaan komen in het vervolg. Het hoeft geen Fifty Shades te worden. ALSJEBLIEFT MELD HET ALS JE HET KAN/WIL I NEED YOU. Ik kan dat absoluut niet dus please help me out. Ik zal je vermelden (elke keer bij een hoofdstuk met deels inhoud van jou) of je mag anoniem blijven. Ik zal je informeren over de situatie waar de personen op dat moment bevinden. Voor contact; stuur een dm of bericht me op mijn nieuwe KIK prettyjaustim .

Ik hoop dat het vervolg net zo'n succes (vind ik zelf) wordt als dit boek. Ik zal een paar beloftes doen wat redenen zijn om het vervolg te gaan lezen.
Het wordt niet slechter,
Niet landradig,
Saai.
Maar spanning,
Liefde,
Mysteries en geheimen.

Ik heb me voorgenomen langere hoofdstukken te gaan schrijven (allemaal +/- 2000 woorden) en minder authorsnote's. Het updateschema zal (nu nog) hetzelfde blijven. 

De inleiding zal vanaf nu online staan, 

xM

PS: IK WIL ZO GRAAG 100K OMG WIL IEMAND PROMOTEN (ik spam terug met vote's?). We staan nu (27-6-'15) bijna 85K.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu