Hoofdstuk 23

4.7K 155 31
                                    


"Wat doe jíj hier?:


Ik keek recht in de ogen van een van mijn beste vriendinnen.


Sanne.


"S-Sanne?" vraag ik stotterend. Ik loop op haar af en geef haar een knuffel. "Denise?" vraagt Sanne en ik knik. "W-wat doe jij hier?" vraag ik stotterend. "Ik ben hier door Rein heen gebracht en 'werk' nu hier" zegt ze terwijl ze aanhalingstekens vormt met haar vingers vormt als ze 'werk' uitspreekt. Ik knik en vertel, "ik ben ontvoerd, door Kaj, Rein en PizzaPedo", bij PizzaPedo een raar gezicht van Sanne krijg. "Mees" leg ik uit, "uhm, oké? Waarom PizzaPedo?" vraagt ze niet-begrijpend. "Hij is pizzabezorger en pedo, omdat het gewoon een kutkind is" zeg ik. Ik begin met het uitleggen ban het hele verhaal, van de make-over weet zr natuurlijk al, maar de rest niet. Ik vertel over Romee en Rein samen, de verkrachting en Tim. Ze luistert geshockeerd toe naar mijn verhaal. "Godness, heftig zeg" zegt Sanne. "Best wel, denk ik. Maar, sinds wanneer zit je hier?" vraag ik geboeid aan Sanne. "Nou, eh... Rein had me ingepalmd op je make-over dag. We hebben contact gehouden en zit hier sinds een week nu" legt ze uit. "Wat dor je hier allemaal?" vraag ik door. "Uhm, tja, omdat wij nog zestien zijn, dienen we alleen nog maar als strippers en obers. Als je zeventien bent krijg je klanten" legt ze uit. "Shit! Ik ben over een paar dagen jarig..." mompel ik al vloekend. "En ik over vijf dagen..." mompelt Sanne die het blijkbaar gehoord had. "Kut, ik ben al vaker verkracht maar toen was ik niet bij bewustzijn" zeg ik zachtjes, "soms word je ook als hoer gebruikt voor de jongens, vooral Mees" legt Sanne uit. "De eerste dag vaak al" gaat ze verder. "We zullen zien.." mompel ik. "Maar van de baas moest ik je paaldansles geven, ik gun je het niet om straf te krijgen, dus laten we beginnen.


•••


"Je trekt dit aan." zegt Mees die bot een setje kleren in mijn hand schuift. Een tijgerprintbustier en veel te kort broekje waaronder een stel zwarte hakken bungelt [zie foto]. Ik heb les gehad van Sanne, die overigens erg pro is. 'Ik deed het perfect' volgens Sanne. Ik verwissel mijn comfy broek, shirt en All-Stars voor de veel te strakke, snijdende en klemmende hoerenoutfit.


Ik voel mijn voet meteen weer steken als ik een stap op de schoenen zet; ik wil mijn krukken. Ik loop een zaaltje binnen waar alle vieze mannetjes op een rij zitten; verkrachter Rein, PizzaPedo Mees, drugskikker Kaj en mister maffia Dioni. Duidelijk zitten ze te blowen, waar ik écht niet tegen kan. "Begin, bitch" oppert Dioni, een woedegevoel komt naar boven. Maar ik begin maar met de dans, ik kan er niks tegen doen.


[Ik weet niet hoe zo'n ding gaat dus tijdskip]


•••


Ik ben doodop. Door de vieze rook en nog veel viezere blikken van de, ik heb geen woorden voor de pedo's. Wat haat ik hun zeg. "Goedgekeurd, houd dit aan en ga naar je kamer" oppert Dioni. Ik knik en loop op de onhandige schoenen terug naar mijn kamer.


"Hoe ging het?" vraagt Sanne als ik op bed plof. "Goed. Alleen die pedo's zaten te blowen, vies te kijken en Rein selfie's te maken. Echt ugh" zeg ik op een verafschuwende toon. "Het zijn viespeuken. Het kan zijn dat je straks word opgehaald, je weet dan wat je te wachten staat..." zegt Sanne, dat laatste iets zachter. Ik knik voorzichtig, let's pray for not.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Where stories live. Discover now