Hoofdstuk 34

3.8K 124 13
                                    

[Muziek boven chapter aan; Better Left Unsaid - Ariana Grande]


Voorzichtig klop ik aan. "Binnen", Tim is duidelijk nog niet zo lang wakker. Een lage stem is best sexy, als bij Justin Bieber. "Hey" zeg ik vrolijk. "Hey!" , Tim opent zijn armen om te gebaren dat ik hem een knuffel moet geven. Ik loop naar hem toe om hem een knuffel te geven. Ik buig naar voren en sluit me in zijn armen. Paradise.

Een lange knuffel komt ten einde. "Hoe gaat het?" , vraag ik. "Wel goed, met jou?" antwoordt Tim. "Prima" antwoord ik met een fake lach. Wel een goed geacteerde lach, anders valt het op. "Denise?" , shit, hij heeft het door. "Je voelt je niet oké", vervolgt hij. "Al die shit met Kaj enzo, jou missen..." , antwoord ik langzaam. "Het komt wel goed, na het programma hoef je hem niet met te zien", stelt hij me gerust. Hij haalt een pluk voor mijn ogen weg en komt met zijn hoofd dichterbij. Hij legt zijn handen in mijn nek. Zijn lippen komen op die van mij en ik krijg de vertrouwde kriebels in mijn buik. Het wordt een zoen en er komen weer meer kriebels. Genieten van het moment. Heaven. Ik glimlach er wat tussendoor, dit maakt me gelukkig. Ik vergeet mijn zorgen gewoon even, en dat is bijzonder. Zo zie je maar weer hoe belangrijk iemand voor je kan zijn. Langzaam trek ik weer terug en zijn en handen komen weer los van mijn nek. Ik glimlach en ga naast hem liggen.


Dit is perfect.

Hij is perfect.


Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en ontspan me. Ik speel een beetje met zijn haar. Tim kijkt me aan met zo'n "serieus?"-gezicht. Ik giechel en zeg sorry. "Ik wil een kusje" zegt Tim eigenwijs. "Oké", ik knik onverschillig en geef hem een kusje. Toch trekt hij een pruillip. "Stakker" zeg ik sarcastisch en kus hem.

Er wordt aangeklopt. Snel trek ik terug en maak ik me los van Tim. Familie De Jonge en Romee komt binnen. We begroeten elkaar, natuurlijk krijg ik een vraag waarom ik bij Tim in bed lig. "Nothing happend " lach ik. "Echt niet?" vraagt Romee - degene van wie ik de vraag kreeg. "Nee mevrouw van der Ploeg" lach ik. "Oké oké", Romee klinkt begrijpend. Ik klim uit het bed en ga bij de rest zitten op de stoeltjes.


•••

"Sorry, got to go" zeg ik als ik me bedenk dat m'n ouders over een half uurtje thuis zijn. Er klinken wat teleurgestelde tonen. Ik loop naar Tim, geef hem een knuffel en voorzichtig een kus, beetje awkward met alle familie van Tim erbij. Ik pak mijn jas en loop het ziekenhuis.

Eenmaal buiten pak ik mijn mp4-player en doe hem op shuffle.


Team - Lorde

[Niet boven chap sorry]


Ik kan hier wel mee leven, ik stap op mijn fiets en fiets weg.


•••

Snel parkeer ik mijn fiets in de garage. Net op tijd - volgensmij. Vlug rits ik mijn jasje open en hang 'm aan de kapstok. Ik plof op de bank en sluit m'n ogen voor een moment. Daarna kijk ik op de klok; 10 uur 's avonds. Voor morgen is er huiswerk, dus besluit dat te gaan maken.


•••

Eindelijk - rond 12 uur 's nachts - ben ik klaar met de waslijst opgaven. Mijn ouders zitten boven op hun studeerkamers nog stééds te werken. Ik kan beneden alles doen wat ik wil, hun werkhokken zijn net isoleercellen. Veel verschil is er eigenlijk ook niet. Allebei zijn ze ongezellig, niemand mag erbij en er zitten stomme mensen in. Ik kan bij wijze van spreken beneden een houseparty geven. Maar in van plaats dat te doen ga ik me maar omkleden. Als sneeuw voor de zon verdwijnt de foundation van mijn gezicht. Dan zie ik pas hoe slecht ik eruit zie; enorme wallen plus mijn toenemende acne. Van de stress en de nachtmerries denk ik. Ik haal m'n oogmake-up ook maar snel van mijn ogen en poets mijn tanden. Dan loop ik in mijn slaapkamer en ga in m'n bed liggen. Sweet dreams.

Hand-in-hand loop ik het hoekje om waarna ik me rot schrik; Rein en Mees staan er, een joint te roken. Die joint verbaast me niks maar hún wel. Rein herkent Tim sowieso. Misschien zijn ze zo high dat ze hem niet herkennen. "Shit" mompelt Tim. "Tim?" zegt Rein, je hoort duidelijk dat hij nog niet echt stoned is. Reins gezicht wordt meteen al bozer dan-ie eerst was. Mees' gezicht betrekt ook en rent op Tim af. Ik en Tin rennen snel vooruit, maar worden ingehaald. Tim wordt om zijn nek gegrepen door Mees en hij trekt zijn pistool. "Denise, ga nu terug als je wilt dat je lieve vriendje nog blijft leven", de loop van het geweer is tegen Tim's slaap aangedrukt. Holy shit. "Ga terug!" schreeuwt Rein. "Wat d-doen jullie dan met Tim?" vraag ik stotterend. "We zijn helemaal klaar met dat vriendje van je, dit doen we dan" legt Mees uit. Ik kijk Tim en en hij zegt; "I love you ". Dan hoor ik en geweerschot, gevolgd door nog een.

Ik schrik wakker uit de nachtmerrie. Gelukkig. Het. Was. Een. Nachtmerrie.


•••

Na een droomloze slaap word ik 's ochtends wakker; 7:15. Shit. Snel spring ik uit bed en trek een setje kleren uit de kast. Ik voel me vandaag gewoon kut. Ik denk omdat ik tegen de afspraak met Kaj opzit, of omdat ik alle reden ertoe heb. Ik trek iets willekeurigs aan, zolang het maar warm is. Ik heb geen zin om mijn lenzen in te doen dus duw mijn bril op mijn neus. Mijn setje kleren bestaat uit een bordeauxrode sweater en normale denimjeans. All-Stars (m'n lage witte) eronder en een borstel door m'n haar. Ik krijg nu pas last van de tijd in Hips Up. Mijn zelfvertrouwen en zelfrespect hebben er erg onder onder geleden. Tim verdient iemand waardoor hij niet in het ziekenhuis komt. Romee een vriendin die er altijd normaal uitzag zodat ze gewoon tijd al bij de 'coole' kon horen. Ik voel me ook nog een slet, maar dat lijkt me vanzelfsprekend.


•••

"Wat is er aan de hand Denise, je ziet er nogal... Moe uit?" vraagt Romee en prikt in mijn arm met haar pen. "Ik voel me gewoon slecht. Laat me met rust", ik kat haar een beetje af - I know - maar ik heb gewoon even zin in

niemand.


•••

"Denies, er is wel wat". "Het is pauze en daar moet jij van genieten. Laat me" zeg ik wat bot. "Denise, zeg. Nu." . "Romee laat me verdomme even met rust!", ik schrik wat van m'n eigen reactie waarop ik het op het rennen zet. Weg van de drukte, mensen en, als het kon, zou ik graag weg van mezelf gaan.


-

Misschien zondag geen update!

You will see.

xM

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Where stories live. Discover now