Hoofdstuk 22 - Tell It All

5.1K 157 32
                                    


Ik kijk in zijn mooie, lichtblauwe ogen. Onze hoofden komen dichter bij elkaar en dan...

Langzaam open ik mijn ogen, wakker van gestommel van beneden. Ik had net een mooie droom... "Wat is er!", "Denise! Wij gaan twee dagen weg! Er ligt twintig euro in de la, dag!" roept mijn vader en trekt de deur dicht. Gezellig, echt. Maar ik heb ook geen gezeik van mijn vader, mooi. Maar nu naar Romee, I've got to tell her so much.


Ik heb een legergroene broek aan en een wit shirt met zwarte mouwen. Sneakers eronder en klaar. Vandaag geen make-up, daar heb ik echt totaal geen zin in. Ik voel me fris naar een douche en weer donkerbruin haar. Ik smeer een boterham met kruidkaas. Ik ga rustig aan de keukentafel zitten en eet mijn boterham. Glaasje appelsap-uit-pak erbij en een sinaasappel. Prima ontbijt, vind ik.


Ik pak mijn krukken weer - van gister heb ik behoorlijk veel pijn - , trek mijn leren jack aan en ga naar buiten. Heerlijk, frisse buitenlucht komt in mijn gezicht. Heerlijk, even rust. Het is ongeveer 12 graden naar schatting, dus is het prima te doen en niet te koud.


Ik bel aan en Romee doet open. "Hey!" zegt Romee half slapend. "Hey, ik dacht; ik kom even langs. Bijkletsen" zeg ik. "O, oké leuk! Antwoordt Romee al wat vrolijker dan eerst.


"Hoe was het gala gisteren?" vraagt Romee geïnteresseerd. "Uhm, wel leuk. Lang verhaal", ik ga het vertellen, ik kan het niet meer langer geheim houden. "Hoezo?" vraagt Romee geïnteresseerd. "Het gaat over Rein, Pizzaboy, Kaj en Tim" begin ik en krijg een bevestigende knik. "Ik fietste donderdag langs het gangsterstuk. Bij dat bankje, je weet wel. Daar zag ik Kaj, Pizzaboy en... Rein" dan stop ik, zodat Romee wat kan zeggen. Ze kijkt me alleen met grote ogen aan. "Ik weet het... Kaj spotte me en hield me aan. Hij trok me mee en bracht me naar Rein. Rein was onder invloed van drugs en he-heef" nu barst ik in huilen uit. Ik kan dit niet. "Verkracht" maak ik mijn zin af en barst in huilen uit. Romee kijkt me ongelovig aan en schud haar hoofd. "Ja-wel" huil ik. Romee vouwt haar handen in haar handen en begint te snikken.


Naar een tijdje ga ik verder. "Nou ja, Rein vertelde het tegen Tim. Ik heb vrijdag met Tim afgesproken zodat hij alles kon vertellen-." , "hij heeft je verkracht?" , ik schud mijn hoofd. "Nee, hij heeft alles verteld. Ik weet het ook dat Rein jou heeft gedwongen, Romee" mompel ik terwijl Romee nog harder begint te huilen. Ik sla een arm om haar heen en probeer haar te sussen. "Ik ben niet als Denise gegaan. Als Iris Gerrits. Iris is een blondharig meisje met blote kleren. Ik had mijn haar blond geverfd. Ik wou undercover en niet worden herkend door iemand. In verband met Rein, volgens Tim zou hij hetzelfde doen als hij donderdag deed. Ik speelde de vriendin van Tim, om totaal onherkenbaar te zijn. Rein kon zijn handjes niet thuis houden en kin zelfs de 'vriendin' van zijn beste vriend niet met rust laten. Ik pikte het niet en heb hem van me af gekregen en bewusteloos geslagen. Tim en ik dachten dat hij toch niet meer wist waarom hij daar lag als hij wakker werd, dus lieten hem liggen. Later kwam hij toch naar me toe en begon te slaan. Hij is weggehaald en ben met Tim naar buiten gegaan. Op de terugweg, zijn we zeg maar een écht stel geworden. Ik heb zeg maar wat met Tim nu" eindig ik mijn verhaal. "O-m-g" is het enige wat Romee eruit kan krijgen. "Wat leuk voor jullie" mompelt ze zachtjes. "Dankje" mompel ik terug. "Maar Denise, ik móet slapen. Ik ben brak" zegt Romee terug. "Uhm, oké, dan ga ik maar" zeg ik wat medelevend. "Bye" roept Romee. "Doei! Sleep well" antwoord ik en sluit de deur.


Tijd voor (opnieuw) een wandeling. Langs het parkje en kleine bos. In de verte zie ik een bruine krullenkop. Als ik goed kijk zie ik dat het Tim is. "Heei!" roep ik vrolijk. "Hey!" roept hij terug. Ik loop op hem af en geef hem een knuffel. "Hoe gaat het?" vraag ik geïnteresseerd. "Goed, met jou?", "ook goed" antwoord ik. "Dat is wel weer even wennen, weer een brownie" zegt Tim lacherig. "Inderdaad" antwoord ik en ik krijg een kus vanuit het niets. Geen problemen mee ofzo hoor. "Ik heb Romee net alles maar verteld" beken ik tegenover Tim. "Is goed hoor, maar ik moet nu gaan" zegt Tim lief. "Oké" antwoord ik en buig me voor over. Ik krijg een kort kusje en een knuffel. Ik zwaai naar Tim die wegloopt en terugzwaait.

Ik loop rustig door het kleine bos. Dan hoor ik geritsel, door mijn lompe gestap. Dan hoor ik een stem achter me. Ik word vanachter gegrepen door een sterk persoon. Een arm om mijn nek en om een mijn buik, stevig in de grip. "Auw" piep ik zwak. "Jij houd je kop bitch en komt nu mee" zegt een jongensstem, hoorbaar PizzaPedo. "Laat me los" sis ik wat onduidelijk. "Meekomen" zegt hij terug en trek me mee, in een auto. Ik krijg touw om mijn handen en voeten, tape om mijn mond. Niks voor mijn ogen, dus ik kan zien. Rein met zijn kutkop, Kaj met zijn creepy spookhoofd. Ik kijk ze een keer bitchie aan. Ik word hard op de achterbank gedrukt, toch niet wéér hetzelfde?" Ik probeer te bewegen maar dat wordt meteen afgestraft door een flinke tik. Ik krimp in elkaar van een stekende pijn. Ik besef me nu pas dat ik niet naar mijn hoofd kan grijpen van pijn. Ik sluit mijn ogen om de pijn te verminderen.


Naar een autorit van een halfuur stopt de auto. "We zijn er" zegt Rein. "Opstaan" commandeert hij. Ik ga recht zitten. Ik zie dat ik in een donker steegje ben beland. Ik zie een groot bord met rode letters schijnen; Hips Up. Het is toch geen, dat is het wel, een hoerenhuis. Ik word al snel uit mijn concentratie gehaald door Rein die me aan mijn arm trekt. "Meekomen jij" commandeert hij. Als ik niet met een stel creeps in een donker steegje had gezeten, was hij een flinke bitchclap rijker geweest. "Je gaat nu naar Dioni, hij gaat je even regels bijbrengen" zegt Rein bot en duwt me door de gangen van Hips Up. In zo'n donker, typisch, maffiakantoor. "Daar hebben we onze aanwinst; Denise" zegt een creepy stem. Dioni. Ik word in een stoel gedrukt en de tape word hardhandig van mijn mond getrokken. Zodra ik weer kan praten roep ik meteen verontwaardigd "auw! Jezus was dit nodig!". Dioni slaat op tafel met zijn vuist en schreeuwt om stilte. "Ik ben Dioni, baas van Hips Up waar je nu zit." Alsof ik dezelfde intelligentie als hém heb, laag dus, dat ik dat rode bord nog niet heb gezien. "Je bent hier heen gebracht om hier te werken" gaat hij verder, alsof ik dat niet door heb. "Je gaat werken als ober en stripper, je bent geen prostituee" zegt hij alsof dat helemaal geweldig is, het is wel beter, maar hij spreekt het uit alsof het iets tussen leven en dood is. Dioni is overigens blond, met zwaar gebleekte, vampierachtige, tanden, vooral zijn hoektanden waren angstaanjagend. Twee diamantjes in elk oor.


[Dioni van B-Brave ja, speciaal deze rol voor hem vanwege 'Ik Wil Jou' die Dioni zong in 2012. Ver-schri-ke-lijk, luister een keer, pure humor. Karma voor dat ik het valse lied 24/7 in mijn hoofd heb. Vriendelijk bedankt.]


"Je word naar je kamer gebracht die je samen met een ander meisje deelt. Geen gezeur over kamergenoten. Nog vragen?" Maakt hij zijn toespraak af. "Wanneer mag ik weg" vraag ik op zo'n die-had-je-kunnen-verwachten-toon. "Niet, als iemand anders je overkoopt wel" zegt Dioni simpel. "Oké" antwoord ik bot. Vrolijkheid kan hij immers niet verwachten; ik ben zojuist gekidnapt en te horen gekomen dat ik in een hoerenhuis kom te werken.


Ik word meegetrokken naar een kamertje met twee krakkemikkige bedden, oude nachtkastjes en een grote houten kledingkast. "Je kamergenote komt zo terug van haar klant. Maak niks kapot, dag!" zegt Rein snel en verdwijnt. Ik plof op het veel-te-dunne matras. Ik begraaf mijn gezicht in mijn kussen en kan alleen maar huilen. Redenen genoeg die je kunt raden. Zullen Tim, Romee en mijn familie me missen? Kom ik hier nog ooít weg?


Nar een tijdje huilen, gaat de deur open en zie ik een meisje wat me al te bekend voorkomt.


"Wat doe jíj hier?"



-

Cliffhanger!

Wie denken jullie?

Vanaf nu meer actie in 't boek!

Hoe vinden jullie het boek?

x jullie Waus =D (@veerdepeer 's vaste bijnaam voor mij)

Btwisdecoververanderd! Watvindenjullie, terugmaardeouweofdeze? Reageerpleez,

Voteto,

And shareit!

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu