Hoofdstuk 6

8.4K 288 28
                                    

Wat moet ik nu aan?!" vraagt slash schreeuwt ze naar mij. "Weet ik veel, jij bent degene met verstand van mode!" roep ik terug. "Oké" roept Romee terug. "Welke zou jij aandoen?" vraagt Romee. Ze laat me twee jurkjes zien; een op knielengte met ruches en eentje die wat korter en strakker is. Ik wijs de eerste aan. "Dan word het deze!" zegt Romee terwijl ze het andere jurkje pakt.

Ze komt balancerend op hoge hakken en compleet gemakeupt de badkamer uit. Ik heb een rok aan met een blouse, dat kon er volgens Romee 'er nog wel mee door'.

Samen met Romee staan we achter de coulissen. Camera's zijn op ons gericht. Zenuwen lopen hoog op. Ik heb werkelijk geen idee wie allemaal in de grote zaal zijn.

"Nou dames en heren, hier zijn Denise en Romee" roept Gordon en de grote deuren worden opengezwaaid. Tot mijn verbazing staan er enorm veel mensen.

Ouders,

Opa en oma,

Klasgenoten,

En Sanne!

Ik ren eerst naar mijn ouders, opa en oma en daarna naar Sanne. "We hebben iedereen laten overvliegen!" roept Gordon blij. Ik denk bij mezelf 'Jezus, hadden ze geld teveel ofzo. Ik bedoel, Jumbo-kwal had ik echt niet hoeven zien.' maar zeg "super!". De camera's gaan uit. "Dames en heren, we gaan zo een paar van jullie een paar vragen stellen, maar voor nu mag je feesten!" roept Gordon door de zaal. Muziek gaat aan en iedereen gaat dansen.

Ik houd ondertussen in de gaten wie allemaal word geïnterviewd over mij. Sanne, mam, opa en Ronde zijn al geweest. Dafuq, kwal? Waarom word hij nou weer uitgekozen?

•••

Na een lange middag/avond hebben Romee en ik nog een hamburger

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu