Hoofdstuk 40

4.1K 123 21
                                    


Een lange knuffel komt ten einde. "Hoe gaat het?" , vraag ik. "Wel goed, met jou?" antwoordt Tim. "Prima" antwoord ik met een fake lach. Wel een goed geacteerde lach, anders valt het op. "Denise?" , shit, hij heeft het door. "Je voelt je niet oké", vervolgt hij. "Al die shit met Kaj enzo, jou missen..." , antwoord ik langzaam. "Het komt wel goed, na het programma hoef je hem niet met te zien", stelt hij me gerust.  Hij haalt een pluk voor mijn ogen weg en komt met zijn hoofd dichterbij. Hij legt zijn handen in mijn nek. Zijn lippen komen op die van mij en ik krijg de vertrouwde kriebels in mijn buik. Het wordt een zoen en er komen weer meer kriebels. Genieten van het moment. Heaven. Ik glimlach er wat tussendoor, dit maakt me gelukkig. Ik vergeet mijn zorgen gewoon even, en dat is bijzonder. Zo zie je maar weer hoe belangrijk iemand voor je kan zijn. Langzaam trek ik weer terug en zijn en handen komen weer los van mijn nek. Ik glimlach en ga naast hem liggen.


Dit is perfect.

Hij is perfect.



Langzaam schiet ik uit mijn droom. Ik mis Tim. Ook al Skypen we, ik mis hem. Niet huilen Denise spreek ik mezelf toe als ik een brok in mijn keel voel. Toch barst ik in tranen uit. Zwakkeling zegt een stem in mijn hoofd. Ik kan verdomme er niks tegen doen spreek ik hardop. Romee zit toch ook niet te janken spreekt de stem me tegen. Dat is waar. Ik ben zwak, Tim verdient iemand anders, Romee een betere vriendin en mijn ouders een beter kind dreun ik op in mijn hoofd als conclusie. Goedzo beloont de stem mij. Niemand verdient zo'n vies varken gaat de stem verder. Ik stap uit bed om naar de badkamer te lopen. Om nergens tegenaan te lopen tast ik met mijn handen om me heen. Aangekomen in de badkamer sluit ik de deur achter me en doe het licht aan. Ik kijk in de grote passpiegel. Ik ben niet de dunste nee. Inderdaad zegt de stem weer. "Kutstem; ga-uit-mijn-hoofd" beveel ik hem. Snel maak ik de deur open en doe de lamp uit. Tastend naar mijn mp3-speler loop ik naar mijn bed. Als ik het ding te pakken heb zet ik hem hard aan. Hopend dat ik de stem niet meer hoor. Feest. Till It Hurts, het nummer wat er nu op is de favorite van Tim. Elke seconde realiseer ik me meer hoeveel ik van hem houd en ik hem mis; veel. 


"Denise, opstaan jij luie" zegt Romee plat. Geïrriteerd kreun ik. "Miss De Jonge" zegt ze nog een keer waarschuwend. "Oké oké Miss Blom", payback. Romee kijkt me quasi-beledigd aan maar trekt snel weer bij. Zelf stap ik uit bed en loop naar de badkamer. Ik denk weer aan gisteren. De stem. Laat Romee alsjeblieft een kwebbelbui hebben. Ik vermijd de spiegel en gooi wat water in mijn gezicht. Ik mag ook wel weer is wat aan huidverzorging doen. Mijn gezicht ziet er niet uit. Snel loop ik weer weg en pak iets randoms uit de kast. "Denise, dat matcht echt niet, hier, trek dit aan" zegt Romee geïrriteerd en gooit een ander shirtje naar me toe. Ik pak 'm aan en vervang mijn hemdje door een shirt en mijn broek door een short. Als ik het aan merk ik pas op dat alles wel erg kort is. "Romee, slutfeeling " zeg ik wijzend naar mijn te korte top. "Denise, voel je sexy. Tim zou hier spontaan een stijve van krijgen" zegt Romee bewonderend.  "Mongool" schreeuw ik hard en kijk haar beledigd aan. "Mevrouwtje, hij is zestien. Jij bent sexy. Èèn plus èèn is twee", "I don't wanna know " zeg ik geïrriteerd.


•••


In de eetzaal word ik aangestaard door de oudjes. Die zouden wel denken dat ik een escortlady ben die net van een wilde nacht te hebben gehad stinkend rijke zakenman. Ik doe alsof ik ze niet zie en loop recht naar een willekeurige tafel en ga zitten. Ik heb geen zin in eten. Ik ben misselijk en voel me dik door het shirtje wat echt elk grammetje vet laat zien. Ik bestel fruit met water, daar kan je niet misselijker van worden en niet dik. Twee vliegen in een klap.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu