Krokusvakantie; Tunesië

2.9K 85 14
                                    

Namen zijn verandert i.v.b. privacy.

Lieve lezers,
Deze week (van zaterdag 28 februari) heb ik niet geschreven omdat ik op vakantie was. Om precies te zijn in Tunesië. Ik had een leuke vakantie, en omdat ik geen zin heb om een hoofdstuk te schrijven schrijf ik een reisverslag.  Boeit het je niet; meld dat niet, klik dit hoofdstuk dan weg. Woensdag is er weer een hoofdstuk. Dit verslag zal niemand boeien, maar dat kan me niet schelen. En nog één ding; dit is NIET om jullie jaloers te maken maar mijn ervaringen te delen. Let op! Veel jongenspraat, geroddel en onzin.

Zaterdag 21 februari vlieg ik met mijn moeder, Marie, en een (gewone!) vriend van haar, Henk, naar Tunesië.  Mijn zusje & vader,  Katelijn & Erik gaan liever skiën in Oostenrijk, dus die gaan daar naartoe. Vorig jaar heb ik dit ook gedaan. Mijn vader en zusje zouden zich ook enorm storen aan de hele dag dubbelzinnige grapjes, alleen maar kijken naar jongens (en ja, hij is homo). Ik val niet op Tunesiërs, dat heb ik wel weer gemerkt.

Het hotel was best luxe,  we hadden all-inclusive. Onbeperkt eten en drinken en daar maak ik gebruik van. 's Ochtends was het voor mij een soort van oliebol-donut - heel apart maar lekker - crêpes, broodje gezond en daarbij wat thee & ranja. En als je dacht dat dit ongezond was; bereid je voor. 's Middags wat puntjes pizza, patat en een broodje en nogbwst rouwkostm. Super verantwoord - ahum. 's Avonds was het (alweer) pizza, aardappels en een broodje met rauwkost. Ik kom ook vierkant terug, ja.

Genoeg over eten let's talk about boys. Toen we aankwamen zaten er al 2 van de HHB (Hotte Hotel Boys). Hun namen wist ik nog niet, maar hun (schuil)namen zijn Stan en Jorn. Verveeld op hun mobiel, zo tref je ze meestal aan. De HHB bestaan uit drie jongens, de luierende lobbyjongens, en - hij zit toevallig nu bij me in het vliegtuig - , Daan. Naar een paar dagen kwam ik gelukkig met ze aan de praat; ze zijn aardig! Er waren trouwens weinig jongens in het hotel. Soms dacht ik even dst ik in de Livio zat. Granny Tours.  Informatie over de HHB;

- Daan is 15, maar lijkt echt heel veel ouder. Je zou hem rond de 20 schatten. Hij doet 3 Atheneum en woont in Hilversum. Bruin haar en hij is heel breed. Zijn ouders zijn Kroatisch, hij is een beetje de rustige "goodguy" van de HHB. Verder is hij enigst kind.

- Stan is 16, doet 4 VMBO-T, maar kon wel naar de HAVO - wou hij niet. Hij wil militair worden. Hij is wat meer een "asociaaltje". Hij rookt(e) en is volgensmij niet vies van een pilletje hier en daar. Zijn haar is aan de zijkanten grotendeels afgeschoren en bovenop zijn hoofd zit zijn haar in stekeltjes (zijn haar is best zacht heb gevoeld haha). Je kan echt met hem lachen,  zo heeft hij mij geprobeerd aan de cola-whisky te zetten, maar zijn humor kan wel soms een beetje te kosten van een ander gaan. Zo kneep hij me (toen het moest met de animatie) heel hard in mijn hand toen ik z'n hand moest vasthouden. En trust me, hij is serieus sterk. Hij zit zo ook op kickboksen. Broertje van Jorn, maar hij is veel groter. Net als ik, een Tukker, hij uit uit Hengelo (ik woon er maar ~10 km vanaf!). O ja, Stan is erg racistisch.  Hij vindt dat er een bom op heel Saudi Arabië moet worden gegooid en wil militair worden omdat "hij alle moslims kan afknallen" volgens hem. Bullshit.

- Jorn is 19, maar is kleiner dan zijn broertje. Hij is heftruckchauffeur, op z'n zestiende stopte hij met praktijkonderwijs. Hij is aardig, maar een typische luie puber. Volgens zijn broer - die weer ten koste van een ander grappig moest zijn - een "Marrokaantje". Volgens Stan door zijn; nep

○ Louis Vuitton heuptasje (best waar).

○ Joggingbroek (die middag droeg hij er zelf een).

○ Petje (heeft iedere jongen toch? Heeft hij vast ook wel).

○ Nike Air Max (hij gaf toe dat hij geen andere schoenen had).

Weer onzin, maargoed. Hij is verder aardig en heeft dezelfde telefoon als ik (S3).

Etensplekken werden uitgezocht op uitzicht op de HHB, in de lobby maakte ik stiekem foto's. Naar een paar dagen gimg ik met hen praten. Het ging over dat een voetbalwedstrijd ergens anders werd afgespeeld. Daarna over waar ze vandaan kwamen, vakantie en die onzin. Heel 'geboeid' heb ik gekeken - naar de jongens, niet naar de wedstrijd. Vervolgens was er in het hotel (het leek wel bejaardenresort) een karaokeavond. Elke avond is er een show. Alle bejaarden zitten de hele dag aan de alchol en sigaretten, verschrikkelijk.  Nog verschrikkelijker waren de Franse sletjes, maar daar kom ik later op terug. Alle granny's hadden al een hele dag alchol achter de rug, dus het zingen was nogal, zacht uitgedrukt barslecht. Celine Dion enzo. Maar... ik zat bij de hotties, gelukkig. Instagram gefixt, gepraat en... nee grapje.

Terugkomend op de Franse sletjes; ze zijn valse krengen die te korte crop-tops aan hebben, hondenketting en peuk op de lip. Eentje was een uitzondering met de ketting en peuk. Die was vrij natural, maar haar borsten waren net iets te dik voor de lage en strakke topjes. Ze keken me de hele dag aan als een of andere bitch, waarschijnlijk omdat ik met de HHB omging. De natural  bitch kon ik niet uitstaan op een of andere manier. Ik zat te chillen met de jongens en toen kwam zij. Met een smoesje ben ik weggegaan, ugh. Ik heb het niet zo op Fransen, ik zeg niet alle, maar de meesten.

Mijn moeder en die vriend waren vooral fan van Daan. Hij is slim, verstandig en netjes. Daarbij ook niet lelijk. Stan wist volgens hun iets te goed dat hij niet lelijk is en heeft weinig respect. Over Jörre zeiden ze minder, hij is gewoon aardig.

Het raarste wat ik heb meegemaakt is dat een onbekende Tunesiër me een nummer gaf. Ik heb hem in m'n contacten gezet om te kijken of 'het' WhatsApp heeft. Bellen en SMS' en is te duur, haha. Hij had het niet, dus een mislukte poging voor meneer.

Je had ook nog wat grappige uitzonderingen onder de granny's.
- Telfortman; jullie weten wel, van "fijn sinterkerstennieuw!". De dikke man uit mijn hotel leek er tamelijk op; zelfde snor, haar en een kortemouwen-blouse  met spencer.

- Wc-Eend; de vrouw van de Telfortman met het kapsel van een toiletborstel. Het stel lacht of kletst nooit.

Dit was het wel. Ik heb de Facebook van Daan en Stan, super happy mee.

Marloes.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Where stories live. Discover now