Hoofdstuk 21 - Let's Try

4.7K 177 16
                                    


"Dankuwel meneer" zeg ik als ik mijn jas plus krukken terug krijg. Mijn voet doet overigens ook best zeer; mijn krukken zijn mijn lovies. Ik doe mijn jasje aan en pak mijn krukken. Ik zet al mijn gewicht op de dingen. Zo, dit loopt fijn. Tim slaat een arm om me heen en samen verlaten we in het schoolgebouw.


Als ik buiten ben schiet me op een keer een persoon door mijn hoofd; Romee. "Tim?" , "ja?" antwoord hij. "Hoe moet ik dit alles tegen Romee vertellen?" vraag ik aan hem. "Nou, ik zou bij het begin beginnen en haar voor de tijd vertellen dat ze je moet geloven" zegt Tim, "morgen ga ik het Romee vertellen" ga ik door. "Oké, maar eh, hoe zit het tussen ons?" vraagt Tim awkward. "Euhm, I don't know eigenlijk" antwoord ik. "Iris zijn viel me niet erg tegen, I'm just a dummy in de liefde." Geef ik maar toe, it's true. "I really like you, Denise " zegt Tim. "Vind je Iris niet leuker" zeg ik plagerig steek mijn tong uit. "Nee, ik vind dé Denise leuker" zegt Tim als tegenwoord wat mij aan het blozen maakt. "Dat is mooi" zeg ik lachend. "Maar, what about you?", goede vraag. "Misschien kunnen we het proberen", "ik kan me zeker vinden in dat proberen" grinnikt Tim. "Start proberen in 3, 2, 1" en hij geeft me een kus. "Ik kan hier prima aan wennen" zeg ik giechelend "Ik ook wel" zeg Tim er achteraan. "Dus nu zijn we samen" vraag ik, "uhm, ja, denk het wel" zegt Tim en glimlacht.


Oké, dit voelt zó raar. Ik heb met iemand die ik vroeger Jumbo-kwal noemde en waarvan ik niet eens wist dat ik er gevoelens voor had. Ik-wist-het-gewoon-echt-niet. Maar misschien omdat ik ze van mezelf niet mocht hebben. Voor jezelf ze verdringen totdat je ze niet meer lijkt te voelen maar er nog wel zijn. En wat is er eigenlijk mis met hem? Hij helpt, is aardig, zorgzaam en ook nog knap, als je is goed kijkt. Waarom had ik altijd zoveel problemen met deze jongen? Misschien had ik wel teveel vooroordelen, en werd beïnvloed door Romee.


"Denise? Wake-up" zegt Tim die me uit mijn gedachten haalt. "Uhm, sorry, ik zat in gedachten..." mompel ik. "Oké, het is goed, maar, eh, gaan we het iemand vertellen?" , "ik vind het helemaal prima, het maakt mij niet zoveel uit", "oké".


"Zal ik je een geheimpje vertellen?" vraag ik op zo'n kinderachtige manier. "Nou?" vraagt Tim, "ik noemde je altijd Jumbo-kwal" beken ik. "Serieus? Waarom?" lacht Tim. "I don't know, jij vind me toch altijd een nerderige wollen sok?" vraag ik snel. "Misschien, maar noemde, nu niet meer", "ik kende je nog niet echt, dus ik had vooroordelen denk ik" beken ik. "Same here" antwoord Tim. "


"Bedankt voor vanavond, het was leuk" zeg ik als we bij mijn huis zijn aangekomen en we op het punt staan afscheid te nemen. "Geen probleem, ik vond het ook leuk" zegt Tim terug. Ik knuffel hem stevig en druk 'm dicht tegen me aan. Ik maak me los uit zijn knuffel en kijk recht in zijn mooie, lichtblauwe ogen. Onze gezichten komen dichter bij elkaar en ik geef hem een kusje. Na een tijdje turns it into a real kiss. Deze keer voelt het niet vies als met Rein, maar juist fijn.


Naar een halve minuut hoor ik de deur opengaan van de woonkamer. Snel maak ik me los van Tim en draai me tot de deur. Mijn. Fucking. Vader. "Uhm, hai pap" zeg ik op zo'n Isabella-van-Phineas-and-Ferb manier. "Hoi, wie is dat" zegt mijn vader terug. "Dit is Tim, een klasgenoot" zeg ik snel. "Oké, wil die klasgenoot nu weggaan?" vraagt mijn vader. "Uhm, oké, dag meneer, doei Denise" zegt Tim sipjes en ik kijk hem met een pruillip aan en zwaai hem gedag. Achter mijn vaders' rug blaas ik hem een kushandje toe en ik krijg een glimlach terug. Als de deur dichtslaat draait mijn vader zich naar me toe. "Waarom zie je eruit als een hoer Denise?! Die Tim vast zeker? Is hij een loverboy?" schreeuwt mijn vader. "What the fuck? Natuurlijk niet! Tjeez zeg!" roep ik koppig terug. Ik kan nu vast wel snel de trap op, dat overleefd mijn voet vast wel. Snel drop ik mijn krukken en sprint de trap op. Ik hink naar mijn kamer en zet een stoel voor mijn deur. Ik haal mijn mobiel uit mijn BH en WhatsApp Tim snel.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt