Hoofdstuk 5

9.5K 299 53
                                    

Naar een tijdje in de tram te hebben gezeten komen we aan bij een enorm flatgebouw. "Hier is het" zegt Romee. We openen de deur en lopen naar de balie. "Hello ladies!" zegt de man achter de balie van het kantoor . "Hello, we are searching for the office of the Dutch tv-program Teen Make-Over" zeg ik. "What are your names?" vraagt de balie-man. "Denise van der Kot and Romee van der Ploeg" probeer ik een beetje op een Engelse manier uit te spreken. De man knikt en zegt "You can go to the office on the sixth floor. The left office is the one of Teen Make-Over," "Thank you sir" zeg ik en loop naar de lift.

Ik druk '⇧' -knop en daarna op de '6'.

"Hallo meneer" zeg ik beleeft als ik het kantoor binnenloop. "Hallo dames! Jullie zijn vast Denise en Romee. Aangenaam ik ben Mik" zegt hij en steekt een hand uit. Ik schud zijn hand en zeg "Inderdaad". "Nou dames, we gaan jullie rooster doornemen voor de ankomende week" zegt hij. "Oké" antwoorden ik en Romee gelijk. De man geeft ons allebei een briefje.

Maandag: Rooster doornemen.
Collega: Mik Schip
Waar: Het kantoor aan de Petitorue 15.
Tijd: 11:00

-

Dinsdag: Het Bye old me-feest.
Collega: meerdere collega's
Waar: Partyzaal aan Marsrue 5
Tijd: 14:00

-

Woensdag: Shoppen met personal shopper en persoon van opgeven.
Collega: Mieke Molenaar
Waar: Milaan's centrum. Start bij het kantoor, Petitorue 15.
Tijd: 12:00

-

Donderdag: vrije dag.

-

Vrijdag: De grote make-over en presentatie
Collega: Het Teen-Team
Waar: De Teen-Stage.
Tijd: 10:00

-

Zaterdag: Overige opnames
Collega: verschillende collega's
Waar: Start bij kantoor, Petitorue 15.
Tijd: 9:00

-

Zondag: Terugreis
Collega: uw coach
Waar: U word opgehaald in de lobby van uw hotel.
Tijd: 9:00

-

Maandag word je s'ochtends gestyled door een paar specialisten. Op school word je de hele dag gefilmd. Dit is allemaal met de school geregeld.

"Is het duidelijk?" vraagt de man. "J-" "Nee meneer, waar mag ik bij zijn?" tettert Romee door me heen. "Nou, je mag overal bij zijn. Behalve dan bij de make-over. Je krijgt zelf trouwens ook een make-over!" zegt de man. "Oh mijn god, aho, aho aho aho aho!" roept Romee helemaal happy terwijl ze een raar dansje doet."Maar kan ik nog knapper worden?" vraagt ze sarcastisch. Ik schiet in de schaterlach en Romee doet dat ook dat ik raar lach.

"Nog even Milaan ingaan om een ijsje te eten?" vraagt Romee als we weer buiten staan. "Is goed!" zeg ik. We kopen een tramkaartje en stappen op de tram naar het centrum.

We bestellen ons ijsje met een beetje gebrekkig Frans, handen en voeten. Uiteindelijk krijgen we ons ijsje, ik heb heerlijk Brownie- en Oreo-ijs. Echt overheerlijk. Ze spreken hier geen Frans, maar ze kunnen woordjes uit het Frans afleiden naar hun eigen taal.

Naar nog wat te hebben rondgestruind, gaan Romee en ik weer naar het hotel.

Samen lopen Romee en ik naar de disco van het hotel. Laten we zeggen er zijn 30% 65-plussers, 20% zwaar bejaard, 20% (te) kleffe stelletjes en 25% geflipte volwassenen in hun midlife-crisis, alleen is de laatste 5% is normaal. Dat zijn wij dus.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Onde histórias criam vida. Descubra agora