Hoofdstuk 24

4.6K 162 11
                                    


Tim POV

"Weet iemand waar Denise is?" vraagt de wiskundeleraar al schreeuwend aan de klas. Iedereen schud zijn hoofd. "Jij ook niet Romee?" vraagt de leraar aan Romee. "Nee, ze had haar telefoon bij mij laten liggen gisteren en toen ik die wou brengen. Haar ouders zijn niet thuis" zegt Romee. "Ze heeft niks laten horen en niet ziek gemeld. Laten we met de les beginnen..." zegt de man. Ik zit er niet bij met mijn hoofd. Spijbelen is niks voor Denise... Rein grinnikt een beetje en zit op zijn telefoon. Ik kan écht niet meer tegen hem, en ook niet meer tegen Mees. Hij was vroeger mijn beste vriend...


Denise POV

"Wakker worden!" zegt Sanne en schud me door elkaar. "Het is half zeven, hier is dat tijd om op te staan" zegt ze en ik rek me uit. "Goedemorgen" mompel ik moe maar stap toch uit bed. "Vandaag ga je eerst ontbijt maken voor de jongens, daarna schoonmaken, eten maken, sporten voor onze conditie, repeteren voor een show, eten koken, afwassen, naar onze kamer en voorbereiden op de avond en dan is de avond.


-

[DAGPROGRAMNA IN EEN OVERZICHT]


Ochtend:

- Ontbijt maken voor de jongens.

- Schoonmaken van de kamers.


Middag:

- Ontbijt maken voor de jongens.

- Sporten voor de conditie (om shows langer vol te houden).

- Repeteren voor een show.


Avond:

- Eten koken voor de jongens.

- Afwassen van alle vaat van de hele dag.

- Voorbereiden op de kamer voor de show en bediening.

- Bediening.

- Show.


Nacht;

- Bediening.

- Opruimen.

- Slapen.

-


Ik trek mijn pyjamablouse uit en verhang 'm door een sweater. Mijn pyjamabroek door een joggingbroek die nog wel redelijk past. Ik borstel mijn haar en was mijn gezicht. Mijn All-Stars eronder en klaar. Samen met Sanne loop ik naar de keuken.


"Hoi! Ben jij nieuw?" vraagt een meisje. "Uhm, ja. Ik ben Denise. En jullie zijn..?" vraag ik. "Britt", "Nina", "Vera", "Amber" zeggen vier vrolijk uitziende meisjes. "Denise is hier sinds gisteren, ze is die vriendin van de make-over. Ze kende Rein, Kaj en Mees, ze hebben haar hier naartoe gebracht. Ze is nog 16 en heeft met de beste vriend van Rein en Mees, Tim. De rest leggen we wel uit tijdens het sporten" legt Sanne uit. "Wat moeten ze allemaal qua eten?" vraag ik. "Zes boterhammen met gebakken ei met mayonaise, drie cappuccino en drie glaasjes geperst sinaasappelsap" zegt Sanne waarna ik vraag "drie?" , "Rein woont hier niet, die gup woont thuis. Dioni, Kaj en Mees wonen hier wél." Zegt Britt. "Uhm, oké. Ik kan niet echt koken alleen" beken ik maar. "Jij perst de sinaasappels, Britt bakt de eieren, Sanne smeert de boterhammen, Vera maakt de koffie, ik en Amber dekken op en entertainen de jongens" zegt Nina. "Oké" zegt iedereen en gaat aan de slag. Ik van de fruitschaal een paar sinaasappels en zet een glas onder de sinaasappelpers. Zachtjes hoor je Amber Secret van Austin Mahone zingen die het servies pakt. Ik ga zachtjes meezingen; "Turn it up and shake the ground. Tell me what's on your mind. Come on now, don't be shy. This is the perfect time. This is the perfect time". Het herinnert me aan Tim en Romee. Er komt een brok in mijn keel. "OK, we found this empty house. Hit the sirens, call 'em out. Get the homies round and round. Get loud" bij deze zin barst ik uit in tranen. Niet omdat er zoveel gevoelens loskomen door deze zin, maar omdat ik niet mijn tranen kan inhouden bij het zingen van de zin. Het toppunt is bereikt. Sanne en Amber komen meteen naar me toe om me te troosten. "Denise, rustig. We komen nog wel weg. Ooit... Ze gaan ons zoeken. I'm sure. Je went hier wel aan" zegt Sanne om me te sussen. "Oké..." zeg ik snikkend. Ik ga weer verder met sinaasappels persen en Amber met opdienen en Sanne gaat verder met de boterhammen.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Where stories live. Discover now