O simpla plimbare, mai multe întâmplări! partea 1

1.6K 101 10
                                    

POV SLENDER

E ora 9:23. M-am ridicat din pat si m-am dus sa mă spăl pe față și sa îmi iau pe mine nelipsitul costum negru.

Când intru în bucatarie le văd pe Melisa și pe Julia cum mâncau din bolurile lor cu cereale.

-Neața Slender! Ce mai faci?spune Melisa.

-Neața și ție! Uite, am venit sa în iau ceva de citit. Voi ce mai faceți?

- Pai noi vorbeam despre o ieșire în familie la care sa participe toată lumea. Ce zici?spune Julia cu zâmbetul pe buze.

- Cred ca e o idee foarte buna!

-Deci o facem?

-Desigur!

POV JULIA

Cred ca asta este cea mai tare idee pe care am mai avut-o până acum. Abia aștept să se trezească toată lumea și sa îi anunțăm și pe ei de simpla noastă plimbare.

Dupa ce am mancat l-am vazut pe Jeff cum coboară scarile.

- Hei Jeff!

-Hei! Ce mai faceți?

- Adineauri am terminat de mâncat și ne gândeam sa organizam o ieșire în familie.

-Și unde o sa mergem?

-Unde ne taie capul!spun eu sarcastica.

-Eeee....but contează unde mergem, eu mă bag!

-Ok!dupã ce spun ăsta îl iau în brațe.

Le-am spus tuturor ca o sa mergem în oraș (ăsta a fost doar o scuza pentru ca habar nu am unde o sa mergem) și ca plecam la 20:00. Sper ca ăsta sa fie o ieșire reușită în care sa ne distram și sa ne simțim bine. Cine știe ce se poate întâmpla la ieșirea asta cu toți nebunii astia care pot face orice.

S-a făcut 19:20 și toată lumea se pregătește de plecare. Eu sunt mai liniștită pentru ca nu am de ce să mă grăbesc.

M-am dus la dulap ca să văd cu ce sa mă îmbrac. Am ales o fustă din piele care ajunge pana puțin mai sus de genunchi și sa cămașă alba fără mâneci pe care am băgat-o în fustă. În picioare mi-am luat niște balerini negri și parul l-am prind într-o coada împletită.

Și uite așa eu sunt gata și mai sunt douăzeci de minute pana la plecare.

Toată lumea era agitata și nimeni nu era gata de plecare. Jeff era în boxeri și nu știa unde îi sunt blugii, Xes nu își găsea pantofii iar Jack nu vroia sa iasă din camera pentru ca nu știa unde e masca lui.

Pana la urma toată lumea a fost gata și am reușit și noi sa ieșim din casă. Am trecut de padure si am ajuns in oraș. La început nu știam ce sa facem pana când Meli a venit cu o idee.

- Ce ar fi sa mergem la un club?

- Chiar! Hai sa mergem!spune Alice și îl ia pe Ben de mana și îl trage după ea.

Am mers la cel mai apropiat club pe care l-am vazut. Am intrat înăuntru și ne-am asezat la o masa. Era destul de drăguț pentru ca mesele erau mari iar încăperea în care am intrat era spațioasă iar peretii aveau o culoare roșiatică foarte frumoasa.

Fiecare a comandat câte un suc sau o băutură alcoolică iar apoi ne-am pus pe dansat. Eu și cu Jeff am inceput sa dansam tango, dar doar așa de distracție iar apoi am început sa dansam în grup.

La un moment dat nu mă mai puteam tine pe picioare de la atât dans așa ca m-am asezat pe un scaun ca să îmi trag sufletul.

-Ești bine? Mă întreabă Xes.

-Da sunt bine, doar mă odihnesc puțin.

- Bine! Cred ca nu o sa mai stăm mult aici apoi o sa mergem altundeva. Ok?

-Ok!

Xes s-a dus sa mai danseze puțin dar după puțin timp Sally a căzut și si-a rupt piciorul. Slender a luat-o in brate si s-a teleportat cu ea acasă unde a avut grija de ea.

După ce mi-am mai revenit am plecat din acel club și ne-am decis sa mergem la vanatoare. Am decis sa ne despărțim im grupe de câte doi.

Alice - Ben

Xes - Jack

Julia - Jeff

Melisa- Hoodi

După ce ne-am grupat am luat-o la fuga. Eu și cu Jeff am ales o casa fără etaj, de culoare galbenă în care am dat de o familie care aveau o singură fata.

POV JEFF

Împreună cu Julia am intrat in casa pe un geam. Eram intr-o cameră spațioasă în care era o fata. Era blonda și cu ochii căprui. Julia a mers în alta camera și m-a lăsat pe mine sa mă ocup de ea.

M-am apropiat încet de ea iar apoi am scos cutitul pe care i l-am pus la gât. M-am apropiat de urechea ei și foarte încet i-am soptit:

-Te așteaptă un somnic foarte lung...acum, go to sleep!

Am apăsat ușor pe cutit iar gatul ei a început sa capete o culoare roșie la fel ca și hainele ei. Am lasat-o sa cada pe podea apoi am sarutat-o ușor pe frunte.

Am iesit din camera și am mers sa o caut pe Julia. Părinții fetei erau dezmembrati iar pe perete era scris cu sange: "Odihneasca-se în pace... "

Am rămas uimit când am văzut ce era în cameră aia. Dupa ce mi-am revenit am vazut-o pe Julia admirând opera de arta de pe jos. Ea era plina de sânge din cap pana-n picioare. Chiar și lănțișorul de pa mine era mânjit.

-Dacă ai terminat cu admiratul atunci cred ca putem pleca, nu?

-Sigur! Îmi pare rău de hainele astea pe care le-am murdărit.

-Lasa ca te schimbi acasă.

După ce am terminat am ars casa și am plecat.

POV XES

Eram într-o casa drăguță unde am dat peste doi logodnici. Ea era brunetă și înaltă iar băiatul era sate cu ochi albaștrii. Eu m-am ocupat de fata iar Jack de băiat.

A fost ușor sa o omor pentru ca mereu am o sabie de rezerva la mine. Cu o singura mișcare i-am taiat mâinile iar apoi capul și am lasat-o intr-o balta de sânge.

POV JACK

Am început un joc. În cameră era întuneric iar el nu putea sa vadă nimic. Ii simțeam frică și disperarea pe care o emana. Stateam într-un colt și ma uitam la el cum se plimba de colo, colo nenstiind cum sa scape. Stateam pe lângă el și nu mă simțea. Respirația lui se auzea în toată încăperea iar eu mă uitam la el. Foarte ușor am scos cutitul din teaca lăsând acel sunet ascuțit sa răsune în cameră. A început să țipe. Eu auzeam o adevărată simfonie. Am început sa distrug lucruri prin camera pana când nu a mai rămas nimic. Era îngrozit. M-am apropiat de el și i-am spus: ''Nu te speria, nu durează mult."

Dupa ce am spus asta i-am înfipt cutitul în inima apoi i-am scos-o și i-am pus-o în mana. Normal ca i-am luat si rinichii ca sa ii pun la past

Dupa ce am terminat am plecat împreună cu Xes. Ne-am întâlnit cu toții iar apoi am început sa ne gândim unde sa mai mergem....

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now