Alice+Ben=Love

1.9K 139 1
                                    

-Eu si cu Ben suntem impreuna. Spune Alice in timp ce il tinea pe Ben de mana.

Toata lumea a ramas masca. Eu am stat vreo doua minure cu gura cascata si cu ochii atintiti la acel cuplu fericit.

Dupa ce ne-am revenit, am inceput sa ii felicitam pe cei doi indragostiti.

-Felicitari, nebuni mici ce sunteti!spun eu si o iau pe Alice in brate.

-Ooooo....avem un cuplu nou! Sa va tina! Spune Jack si da mana cu Ben.

Dupa toate aceste felicitari Alice si cu Ben s-au sarutat. A fost asa frumos.

POV BEN

Am primit atatea felicitari. Eu si cu Alice ne-am bucurat de reactia celor din casa. Eu ma asteptam sa isi bata joc de noi, dar ei ne-au felicitat. Acum chiar sunt sigur ca relația noastră o sa meargă. De ceva vreme începusem sa am sentimente pentru ea, doar ca nu am știut cum sa le arat sau dacă sunt reale, dar acum am reușit sa le dau drumul.

Dupa ce am mai stat putin in living am urcat scarile impreuna cu Alice si am intrat la mine in camera. Ne-am asezat pe pat. M-am apropiat de ea si am sarutat-o pasional. Nu a ezitat sa imi raspunda la sarut. De la pasional am trecut la frantuzesc. Alice s-a lasat pe spate iar eu m-am pus peste ea. I-am dat jos tricoul si am simtit car de fierbinte este corpul ei. Mi-a dat si ea tricoul jos, apoi si blugii si uite asa am ramas in boxeri iar ea in lenjerie intima. Ne sarutam tot mai pasional. Atingetile si sarutarile erau tot mai fierbinti si mai excitante dar nu am exagerat.

Dupa aceasta partida de mici flăcări ne-am pus unul langa altul, eu am luat-o in brate si am adormit pe loc.

POV JEFF

De cand am aflat ca Ben si Alice sunt impreuna i-am vazut doar imbratisandu-se sau pupandu-se. M-am acomodat cam greu cu acest cuplu dar merge...

Stateam pe canapea in living iar Alice si Ben stateau si se mozoleau langa mine. O imagine, nu prea frumoasa pentru mine. Bine ca a aparut Julia care a zis sa mergem la vanatoare.

Mi-am luat cutitele si am iesit pe usa. O tineam pe Julia de mana in timp ce alergam prin padure. Am vazut un cuplu care se plimba prin apropiere. Am inceput macelul. Eu m-am ocupat de baiat iar Julia de fata. L-am trantit de pamant si am inceput sa îl mutilez. Mai intai i-am taiat picioarele, pentru ai auzii tipetele de disperare, apoi i-am deapicat fata si i-am scos ochii.

Dupa ce a terminat si Julia am plecat acasa. Cand am ajuns, am intrat direct in dus pentru ca eram plin de sange. Dupa ce am iesit mi-am luat pe mine un tricou si niste blugi si am mers la parter unde era Slendy care citea si Sally care se juca cu ursuletul ei. M-am dus in bucatarie sa mananc ceva. Am deschis frigiderul si am dat peste o bucata de friptura. Am mancat, am facut curat in stilul meu apoi am urcat la etaj. Am batut in usa Juliei care mi-a deschis si m-a lasat sa intru.

Pana la 23:40 am stat si am vorbit despre cat de bine le sta lui Alice si Ben impreuna si cat de bine se inteleg. Julia mi-a spus ca vrea sa doarma asa ca s-a intins pe pat si a adormit instant. M-am pus si eu langa ea si am adormit.

Sorry for late ^_^
Love you

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now