Ingerii luminii

1.8K 128 2
                                    

-Esti pura. Când am auzit aceste cuvinte am incremenit. Cum se putea ca fix eu sa fiu cea pura.

-Cum se poate? Intreb eu surprinsa si in acelas timp socata.

-Esti singura care poarta in suflet o forta nemaintalnita si o dragoste pura. Acea forta care se ascunde in tine o sa iasa la iveala la un moment dat.

-Pai si acum ca ai gasit acel suflet pur ce trebuie sa faci? Intreaba Slender.

-Acum am nevoie sa ne lasati singure. Spune Spectra pe un ton serios in timp ce baietii ieseau din camera.

-Sper sa ai grija Julia. Spune Jeff in timp ce închide ușa după el. Pot sa simt îngrijorarea din tonul lui.

-Eu ce trebuie sa fac? Intreb eu curioasa.

-Trebuie sa incerci sa scoti acea puritate afara din tine si sa mi-o transmiti mie ca sa putem sa aducem la viata spiritele.

-Hai sa incepem.

Dupa ce i-am dat un raspuns concret am inceput treaba. Spectra facuse doua cercuri din sare pe langa care a insirat niste lumanari aurii cu fitil negru.

-Aseazate in cerc te rog. Imi spune ea linistita in timp ce si ea s-a asezat in cerc.

-Si acum?

-Acum trebuie sa iti golesti mintea si sa incerci sa te linistesti apoi o sa trebuiasca sa repeti un descantec dupa mine.

Mi-am inchis ochii si mi-am eliberat mintea de toate gandurile si sentimentele care ma apasau sau care ma linisteau. Acum mintea mea arata ca un vid imens, fara pic de viata, prin care nu putea sa treaca nici un gand. Mi-am golit inima si mintea de orice gand. Dupa ce am trecut de acest pas am auzit cum Spectra imi spunea sa repet un cantec dupa ea. Am inceput sa cant dupa ea iar cand am terminat am simtit cum sunt cuprinsa de o forta care ma inconjura in totalitate. Am deschis ochii ai am vazut ca intre mine si Spectra se afla o sfeta aurie care absorbea puritatra mea si a ei. Am vazut ca Spectra se ridicase de jos iar, instinctiv, am facut la fel. Acea sfera se afla in fata mea. Spectra mi-a spus ca trebuie sa o ating ca sa inchei ritualul. Sfioasa, am intins mana spre sfera iar cu varful degetului am atins-o. In acel moment sfera s-a transformat in milioane de sfere micute care se imprastiau prin toata incaperea. Simteam ca ma aflu sub un cer mirific. Arata superb, acele micute bile stralucitoare care se plimbau de colo, colo. La un moment dat am vazut ca Spectra se indreapta spre fereastra si am vazut ca o deschide. Toate acele mici stelute au iesit pe geam si s-au indreptat spre partea din fata a casei. Am deschis usa camerei si am vazut ca Jeff si Slender ne asteptau in living. L-am luat de mana pe Jeff si am iesit afara. Cand am iesit era sa lesin. In fata casei erau incolonate sute de spirite aurii care aveau, fiecare, care o pereche de aripi superbe.

-Acestia sunt Îngerii Luminii. spune Spectra cu un zambet larg pe fata.

-Ei o sa ne ajute sa invingem demonii? Intreaba Jeff curios exact ca un copil de cinci ani.

-Da, ei o sa ne ajute sa invingem umbrele dar cel mai mare ajutor il vom primii de la Julia. Fara ea nu puteam sa aduc la viata aceste spirite.

In acel moment m-am inrosit. Slender a venit la mine si m-a luat in brate iar apoi Jeff a venit la mine si m-a sarutat lung si apasat.

-Si acum ce facem? Intreb eu nedumerita.

-Acum incepe lupta. Trebuie sa mergem in padure sa gasim umdrele. Spune Spectra serioasa.

-Mai intai trebuie sa mergem sa ii luam si pe restul sa ne ajute. Spune Slender increzator.

-Spectra, putem sa punem undeva acesti ingeri?

-Da, o sa ii depozitez in sufletul tau Julia, dar trebuie sa ma ajuti.

-O sa fac tot ce e posibil.

-Bine, tot ce trebuie sa faci este sa repeti niste cuvinte dupa mine.

Dupa ce am repetat acele cuvinte am inchis ochii si am cazut in genunchi cand am simtit cum fiecate inger intra in adancul meu. Simteam o durere insuportabila cara pana la final m-a facut sa lesin. Dupa ce am cazut singurul lucru pe care l-am auzit a fost vocea Spectrei care imi spunea ca o sa fiu bine.

Cand m-am trezit am observat ca eram in camera mea iar Jeff statea pe scaun dormind. Cred ca a stat si m-a supravegheat. M-am ridicat din pat, mi-am luat pe mine niste blugi negrii si o bluza cu un umar gol si am coborat in living.

Acolo Spectra sa uita la televizor iar Slender gatea.

M-am dus in bucatarie sa mananc niste oua prajite facute de Slender. In timp ce mancam, Jeff si-a facut aparitia im bucatarie.

-Neata' somnorosule

-Neata', te simti mai bine?

-Da, chiar ma simt bine. Hai sa mananci si tu.

Dupa ce am mancat am mers in living langa Spectra. Tot ce mi se parea ciudat la ea era ca nu semama deloc cu Slender sau cu ceilalti frati ai ei.

-Spectra, pot sa te intreb ceva?

-Esti invitata mea. Spune ea sarcastica.

-Tu de ce nu semeni deloc cu fratii tai?

-Asta crezi doar tu. Eu seman foarte mult cu ei doar ca eu imi pastrez forma umana cand nu sunt la vanatoare si de asta ai crezut ca nu seman cu ei.

-Pai si cum arati cand esti transformata? Intreaba Jeff nedumerit.

-Hai sa iti arat.

Spune ea si in acelas timp se face inalta de doi metri si jumatate iar fata ei fina disparuse, tot ce mai avea pe acea fata alba era um zambet imens care ii ajungea la urechii si avea niste dinti foarte ascutiti. Piesa de rezistenta era alcatuita din sase tentacule negre imense.

-Iti place? Intreaba ea ironica.

-Arati aproape ca Slendy doat ca tu ai gura si par. Spun eu in timp ce râdeam.

Dupa ce Spectra a devenit om am inceput sa discutam despre ingeri. Am planuit ca in seara asta sa mergem in padure sa pornim lupta.

-Deci hai sa ii chemam si pe restul ca sa ne ajute spun eu serioasa.

Dupa ce am spus asta Slender i-a strigat pe toti cei din casa iar intr-o secunda toata lumea era prezenta in living.

-Deci, dragii mei psihopati, acum cateva zile am aflat ca umbrele s-au intors si trebuie sa le invingem. Au devenit mult mai puternice deci acum trebuie sa ne pregătim cu tot ce avem mai bun.

-Cum s-au intors? Intreaba Jack putin nelinistit.

-Nimeni nu stie. Spune Spectra absenta.

-Si cum o sa ii invingem? Intreaba Meli.

-Am readus la viata Ingerii Luminii care sunt cele mai puternice spirite existente, iar acum aceste spirite asteapta sa evadeze din sufletul Juliei. Ea este singura al cărei suflet este în de ajuns de pur ca sa pot sa aduc la viață Îngerii. Spune Spectra in timp ce se uita la mine.

-Deci asta inseamna ca suntem pregatiti de lupta? Intreb eu iar ca raspuns am primit un mare DA.

-Acum ca stie toata lumea ce avem de facut diseara, mergeti la culcare. Aveti nevoie de toată energia și forța posibila pentru ce o sa urmeze.

Inainte sa merg la mine in camera m-am dus la Jeff, l-am sarutat iar apoi am mers la culcare. M-am intins in pat si am adormit instant.

Yaas...capitol lung în sfârșit. Enjoy :3

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now