Special 3.

666 57 9
                                    

Ies în fața casei si la uit spre est adică în dreapta mea. Ma uit mai atent în jur iar pe unul din stâlpii de susținerebai casei si vad încă un plic. Normal ca numele meu este scrisori pe el dar ma gandesc putin. Cine face toate biletelele astea si de ce? Dintr-o data o dorinta de cunoastere si de extaz ma loveste instant gabdindu-ma la ce ma asteapta. Ma mai uit încă o data la plic si il deschid.

Esti o fata foarte deșteaptă si cu simtul orientării. Acesta este al doilea indiciu pe care ma bucur ca l-ai gasit. Daca vrei sa mergi mai departe mergi spre stejarul cel bătrân si o sa găsesti calea. Domne ce imi place jocul asta. :)

Mult succes!

Suspansul ma omoară si deja nu mai pot sa astept. Vreau sa vad surpriza care ma asteapta. Merg pana în casa cabsa imi fac un mic bagaj ca sa nu mor de foame sau de sete. Imi iau geantă in spate si ma îndrept spre stejar. Labinceput ma gândesc putin pentru ca nu imi dau seama la ce se referea.

După câteva minute ma opresc pe o piatră si ma gândesc. Despre ce stejar vorbea? La un moment, dat după ce începusem sa simt miros de creier prăjit, un înger păzitor m-a pivot cu o săgeata magică si mintea mea tampita s-a luminat. La acest stejar obisnuia sa stau împreună cu Meli. Aicea era locul nostru special.

Cum mi-am adus aminte, cum am inceput sa merg. Eram asa de intuziasmata încât nu mai aveam timp sa ma gandesc la altceva. Nu puteam sa ma gândesc decat la ce ma asteapta. Abiaba astept sa ajung la destinatia finala.

In timp ce mergeam am scos bun sendwich ca nu mai puteam de foame. Chiar daca e făcut de mine e cel mai bun pe care lam mâncat vreodată. Ce rea pot sa fiu. Ma flatez singura.

După ceva timp de mers, cam mult, dau de stejar. Ma învârt de cateva ori in jurul lui ca sa gasesc plicul dar nimic. Din reflex ma uit in sus si pe o creanga inalta vad plicul. Cine e talambul care a pus plicul chiar acolo? Pentru ca nu aveam alta alternativa incep sa escapade pomul ca sa ajung la plic. Ce loc prost a ales si ala care a pus plicurile. După câteva alunecari si câteva julituri ajung la plicul asta nenorocit. Ma asez pe o creanga mai stabilă si il deschid.

Nu vreau sa stiu cat mai injurat pentru locul "prost" pe care l-am ales pentru plic. Dar, lasand asta la o parte, sunt mândru ca ai reusit sa ajungi pana aici. Ma asteptam sa renunți. Deci, următorul plic il vei gasi la casa prietenei noastre brunetă si cu puteri.

Noroc!

Deci acum trebuie sa merg panabla casa Spectrei. Doamne cat am de mers. Mai bine ma dau jos de aici si incep sa merg.

Ma dau jos si imi scot sticlă cu apa.

-Il urăsc pe cel care a pus toate astea la cale. Nu pot sa cred ca incep sa vorbesc singura.

Pun sticlă la loc si incep sa merg. O sa mor pana ajung la final.

-----------------------------------------------------------------

După mult timp ajung la destinatie. Picioarele mele o sa sufere de o febra musculare severă. Urc scarile din fata casei si vad ca pe usa e un plic. Il iau repede si il deschid. Cu respiratia intretaiata scot indiciul si il citesc.

Drăguță, acesta a fost ultimul tau indiciu. Ma bucur cabai reusit sa ajungi pana aici si sa stii ca tot acest drum a meritat. Ultimul lucru pe care as vrea sa il faci este sa te întorci acasă. Sper sa nu faci o criza de nervi si sa sa fi calma.

Felicitări!

Deci cred ca glumește! Am batut atata drum ca sa ma întorc acasă? Ce prostie sper sa merite.

Imi iau geantă de jos si incep sa merg. Încă înjurînd in capul meu trec de stejar si ma îndrept spre casa. Mai am putin si ajung.

Afara este deja întuneric iar eu nu mai pot de oboseală. Picioarele mele nu cred ca mai rezista mult si o sa cedeze.

Din fericire am ajuns acasa. Aleluia! Liminile sunt stinse iar de usa de la intrare este un bilet. Il iau si incep sa il citesc.

Ai ajuns la destinatie. Sper ca surpriza ce te asteapta sa te surprinda frumos.

Ne vedem in curand..

Pun biletul in geantă si întru in casa. Imi las haina in cuier si conversii la fel si ma duc in living unde gasesc inca un indiciu pus o canapea.

Ca sa iti duci misiunea la bummn sfarsit trebuie sa urmăresti petalele de pe podea.

Ne vedem.

Din instinct ma uit pe podea unde vad un sir de petale de trandafir rosu. Incep sa urmăresc dară care duce pana in grădina. Deschid usa si urmaresc in continuare dară. Ma uit in sus si încremenesc.

-Vrei sa fi soția mea? Ma intreaba Jeff cu lacrimi de bucurie in ochii in timp ce toata lumea era in spatele lui zâmbind si plângând de fericire.

----------------------------------------------

Si din acest moment mai urmează un singur capitol care o sa fie cheia care o sa incheie cartea. Va multumesc penteu tot ce ati facut pentru mine si ne mai vedem.

Love you all!

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now