S-a sfârșit

757 58 8
                                    

-Alex!!! Tip la el în timp ce ma ridicam de jos. Singura care a mai rămas în picioare este Spectra. Trebuie sa am grija sa nu pățească ceva.

Dar e prea târziu. Cat eu m-am gândit la toate aceste lucruri Alex dispăruse. Era lângă Spectra. A suflat spre ea un fel de praf magic iar ea a căzut secerata pe iarba.

Îmi era de ajuns. Toti prietenii mei erau inconștienti iar când mă uitam la Jeff care era la pământ, cu ochii închis fără măcar să conștientizeze ce sa întâmplat în jurul lui, o lacrima amară își făcuse cale de ieșire din ochiul meu. Imaginea care mă înconjoară îmi provoacă o stare extrem de neplăcuta încât nervii mei sunt duși pana la extremă.

Nu pot sa ma mai uit la familia mea răpusă de un nenorocit slinos care nu poate sa stea în bancă lui. Acum, Alex, o sa vadă cu adevărat cu cine s-a pus.

Încep să urlu atât de tare încât pământul începuse să se clatine iar Alex cazuse îngenunchi în fata mea. Fără să ezite se ridică siincerca sa ma lovească cu un fulger dar din cauza nervilor în jurul meu se crease un scut de apărare invizibil. Vad cum picioarele mele încep să nu mai atingă pământul. Ma ridic în aer iar în acest timp ma gândeam la nenorocirile suferite te prietenii mei.

Paharul se umpluse iar nervii mei nu mai rezistau. Îmi simt sângele curgând ca un rău furios prin vene iar capul îl simt de parca mai are puțin și explodează. Nu puteam sa ma opresc din urlat iar pielea mea începuse să se întărească.

Îngerii încă luptau cu Alex dar fără nici un rezultat. El continua sa opună rezistenta dar soldatii nu se opreau.

Atunci mi-am darabana ce trebuie sa fac. Am adunat toată toată plecare o puteam avea în mine și am început să creez ceva. Nici eu nu știu ce fac pentru ca e prima oara când fac asa ceva. Toată puterea se strânge în jurul meu. Se pare ca o sa devin o bomba în toată regula. Ochii mei erau roșii iar pielea neagra ca taciunele. Magia din jurul meu m-a extins atât de mult încât a distrus scutul protector. Ma simt de parca as fii intr-o bula care îmi dă forta. E de o culoare roșiatică care se duce spre un Vasiliu închis. Când am simțit-o e de ajuns le-am spus soldaților, prin telepatie, sa se retragă.

A venit momentul meu. Alex se simțea învingător fără măcar să știe ce îl așteaptă. Atunci, în timp ce el era în culmea fericirii, l-am lovit. Mi-am indreptat mainile spre el iar toată magia mea s-a îndreptat spre Alex exact ca un tun.

El a căzut și s-a izbit de un copac în timp ce eu continuam să îl lovesc. M-am apropiat de el ca sa pot sa îi văd fata. Era distrus. Nici nu putea sa îsi miște vreun deget. Fata lui era arsa. Nici nu prea puteam sa îl recunosc.

Am incetat atacul și m-am apropiat de ureche lui.

-Acum ca am terminat, nu maivreau sa te vad în viata mea. Dacă te mai prind pe aicea nu o sa mai vezi nimic îngeraș de fata mea de demon în timp ce te omor. Ai înțeles?

El a dat afirmativ din cap iar apoi a dispărut. Sa dea Domnu' sa nu ilmqivad în viata mea ca dacă îl mai vad nu o sa mai scape asa de ușor.

M-am ridicat de lângă copac ci m-am îndreptat spre prietenii mei. Am răspândit vraja spre ei ca să le vindec rănile și-a sa îi trezesc.

Încet, încet fiecare a început sa deschidă ochii iar când s-au ridicat toți i-am îmbratisat bucuroasa ca sunt bine.

M-am dus la Jeff și l-am luat în brate și l-am sărutat. El mi-a răspuns la îmbratisare iar apoi s-a îndepărtat puțin ca să mă privească.

-S-a terminat? Întreabă el cu un zâmbet dulce pe fata.

-S-a terminat.

-Asta înseamnă că putem să mergem acasă?

-Abia aștepta ma trântesc în pat.

I-am dat Putin drumul lui Jeff ca sa merg pana la Spectra care atâtea de vorba cu Raven.

-Am scăpat de o grija. Am spus eu și le-am luat pe amândouă în brate.

-Ma bucur ca ai reușit. Ești o adevărată vrăjitoare. Mi-a spus Spectra și m-a luat de mana. Vreau sa îti dau asta ca un fel de cadou. Din buzunar din spate al blugilor a scos un colier cu un pandantiv în formă de semiluna. La pus în mână mea iar apoi m-a îmbrățișat.

-Înseamnă foarte mult pentru mine.

-Sa ai grijă de el. A spus el sambindu-mi cald.

-Cat de mandra sunt de tine, surioara! S-a apropiat Raven de mine începând să mă felicite.

-Mersi draga mea!! Te iubesc enorm!

-Si eu!!

După asta a venit Leo la mine și m-a strâns atât de tare în brate încât mai aveam puțin și rămâneam fără aer.

-Esti cea mai tare! Nu părut sa cred ca ai reușit să îl învingi singura. Ești prietena buna și curajoasa! Bravo!

-Mersi mult Leo! Și eu ești un prieten bun.

Leo mi-a dat drumul și s-a dus la Jeff care începuseră se deplaseze. S-au dus și fetele după ei iar eu le-am făcut semn ca îi ajung din urma.

Am rostit o vraja ca sa închid Îngerii în mine iar apoi m-am indreptatspre restul. În sfârșit s-a terminat.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now